Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
meni odvratan onaj tip reklama, kad recimo reklamira omeksivac isad kao dodirne i pita "jeli nova" neeeeee "neeee oprana je pervolom"....mislim ko te ikad u ziovotu pitao nakon dodira jel ti nova majica...
il recimo ono kad reklamira prasak za ves, pa kao sto ti je cista majica... kako se bjeeli aaa kao oprana je nekim xxxx praskom i to je kao zato cisto, a svi ostali imaju prljavu odjecu
mrzim reklame takvog tipa...
al sto sam gledlaa dobrureklamu na holandskoj televiziji...
tamo ide reklama, onako sav je okran u zelenoj boji... i to je kao reklama, poslje toga ide neka druga reklama...onda ekran pozeleni i pise heineken i to tako nenametljivo da...pozelis to skromno pivo:)
nisu sa TV ali su ubjedljivo najjace one reklame na radiu, sto pravi onaj lik
"Danas me u tramvaju neki frajer htio odzeparit, a ja taman kupila onu tavu u VF-u. KAKO SAM GA SPUCALA BEKHENDOM!!"
ili ona kafa, kava, kahva coffe, sluzi se u kaficima ili restoranima. Kafu obicno posluzuju konobarice (joj mala jesi dobra) u malim soljicama (meni duza s mlijekom)
Kafa se pravi u aparatima koji pri pravljenju kapuchina prave nekulturan zvuk (hrljjjkhh) :D:D:D
ili sa dedamrazom i irvasima, kad mu ukradu sanke i 5 irvasa, kaze drot kako 5, zra ih nije bilo 6, a deda mraz, ma stavio sam na jednog lavlju kandzu