Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
madner

#551 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by madner »

ultima_palabra wrote:Sad bi madner rekao, zašto da teglim za 500 maraka kad mogu biti gospodin za 5000... :mrgreen:
Jedna velika misao jednog velikog uma danasnjice. :D
dobar osjecaj

#552 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by dobar osjecaj »

dale cooper wrote:Što li to Hana ne ispriča na koje se sve načine ona "snalazila". :roll: :mrgreen:
Nije neka isključiva mjera njene vrijednosti i relevantnosti, ali ja sam sebi uzela jedan od dovoljno dobrih pokazatelja ko je i gdje pripada HH kroz jedan od mojih prisilnih razgovora s taksistom. Razgovor se desio prije nekoliko godina. Sjela sam u taksi apsolutno nezainteresovana za priču kada me neotesani taksista iz podvrste mentalnih siledžija počeo oduševljeno zasipati idejama i iskrenošću HH koje je iznosila večer prije u Zabranjenom forumu na neku temu o seksu. U teško opisivoj ushićenosti, dok je ponavljao njene riječi i "savremene" stavove popljuvao je sve žene koje ne dijele njene stavove na sličan fazon kako HH sebi uopšte dozvoljava da popljuje trud nekog natprosječnog studenta.
dale cooper

#553 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by dale cooper »

dobar osjecaj wrote:
dale cooper wrote:Što li to Hana ne ispriča na koje se sve načine ona "snalazila". :roll: :mrgreen:
Nije neka isključiva mjera njene vrijednosti i relevantnosti, ali ja sam sebi uzela jedan od dovoljno dobrih pokazatelja ko je i gdje pripada HH kroz jedan od mojih prisilnih razgovora s taksistom. Razgovor se desio prije nekoliko godina. Sjela sam u taksi apsolutno nezainteresovana za priču kada me neotesani taksista iz podvrste mentalnih siledžija počeo oduševljeno zasipati idejama i iskrenošću HH koje je iznosila večer prije u Zabranjenom forumu na neku temu o seksu. U teško opisivoj ushićenosti, dok je ponavljao njene riječi i "savremene" stavove popljuvao je sve žene koje ne dijele njene stavove na sličan fazon kako HH sebi uopšte dozvoljava da popljuje trud nekog natprosječnog studenta.
Žalosno je kad se ona uopšte uzima kao relevantan faktor i mjerilo uspješnosti. :roll:
dobar osjecaj

#554 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by dobar osjecaj »

dale cooper wrote:Žalosno je kad se ona uopšte uzima kao relevantan faktor i mjerilo uspješnosti. :roll:
Što se mene tiče, mjerilo mi je koliko i najlošije verzije taksista koji nemaju nikakve manire, odgoj, stvarno obrazovanje ili bilo šta slično iza sebe.
dale cooper

#555 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by dale cooper »

dobar osjecaj wrote:
dale cooper wrote:Žalosno je kad se ona uopšte uzima kao relevantan faktor i mjerilo uspješnosti. :roll:
Što se mene tiče, mjerilo mi je koliko i najlošije verzije taksista koji nemaju nikakve manire, odgoj, stvarno obrazovanje ili bilo šta slično iza sebe.
Nažalost ima mnogo ljudi čija je defincija uspješnosti iskrivljena što samo govori o stanju našeg društva u cjelini.
Ljakan

#556 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by Ljakan »

Gore su mi ove psihicke karakteristike pojedinaca sto ocjenjuju druge,igrajuci se boga nego navedene karakteristike koje njima smetaju.Jadno i bijedno.
djevojka bez imena

#557 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by djevojka bez imena »

o poenutoj 2x H nemam nikakvo misljenje,nikad nisam o njoj ni razmisljala,tek nekad zurno presaltam kanal da mi njena nazocnnost isforsirana kvazitelevizijama na kojim se doticna pojavi katkad,ne pokvari dan. U ovom kontekstu o kojem je rijec ovdje gospodju H ne promatram kao individuu vec kao odraz odnosno glas velike skupine mladih cura koje su se snasle i nasle na TOM pravom mjestu i vremenu. Tesko je nekom ko je itekako svjestan da nema neku intelektualnu vrijednost objasniti neciju desetku a tek 47 njih!-spansko selo.

Takve se nadju uvrijedjene necijim uspjehom, narocito postignutim radom i trudom,jer im to rusi sliku i njihovo poimanje ostvarivanja samog sebe.

Ovakvi primjeri upravo potvrdjuju ono od ranije

-odsustvo karaktera je najgora od svih osobina
Dozer

#558 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by Dozer »

madner wrote:
ultima_palabra wrote:Sad bi madner rekao, zašto da teglim za 500 maraka kad mogu biti gospodin za 5000... :mrgreen:
Jedna velika misao jednog velikog uma danasnjice. :D
U stilu neprevazidjenog Bob Rocka - Bolje zivjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi! :lol:
vješalica

#559 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by vješalica »

dobar osjecaj wrote: Sjela sam u taksi apsolutno nezainteresovana za priču kada me neotesani taksista iz podvrste mentalnih siledžija počeo oduševljeno zasipati idejama i iskrenošću HH koje je iznosila večer prije u Zabranjenom forumu na neku temu o seksu.
neofirno nabacuje temu seksa
ko i svaki mentalni štakor taksistički kad su u pitanju žene
na ovaj ili onaj način to uvijek mora da ima primjese seksa
Matzan

#560 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by Matzan »

Ja jesu ove forumašice ljubomorne na Hanu?! Svako malo neka je spomene ili o njoj i temu otvori. :-)
palestinka

#561 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by palestinka »

Najgore muske osobine je neodrzavanje higijene i zapustenost, kad nije odan zeni ili djevojci. Hana je glupaca, ali to ste je rekla ne opisuje zene neko kompleksase bilo kojeg spola koji imaju potrebu da sve uprljaju, ponize, obezvrijede i uvaljaju u svoje blato. Glupim ljudima su pamet i znanje uvreda. Sve ostalo mogu kupiti.
medvjed23

#562 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by medvjed23 »

Velkoski wrote:Image

e'o vaki, s obje strane, znači i muškinje i ženskinje, u današnjem društvu kroje 'norme' :mrgreen:

nemojte se obrazovati, izbacite pičku, sisu i kurac, budite ugledni članovi društva :mrgreen:
prije će biti da ljudi o kojima govori u njenom društvu ne žele sastavljati rečenice, nikakve..
inače, zanimljivo je kako dosta ljudi sklonost laprdanju uzima kao mjeru inteligencije, šarma, haman svega pozitivnog..
almir90

#563 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by almir90 »

Ja kad nemam para ne volim ni sam sebe. :lol: :lol:

Ahhh, taj materijalizam :D , ne znam zašto vas toliko nervira? Izgleda nekima teško pada što se danas većina stvari o čovjeku ocjenjuje na osnovu toga šta i koliko ima, nebitno je to ni kako je došao do svega toga. Ja nikada nisam procjenjivao osobu na osnovu šta ima, doduše nisam ni ja iz neke bogate porodice, neka zlatna sredina što se mene tiče. Ja koliko sam primijetio najveći materijalisti oni koji su ili previše bogati, ili previše siromašni, ovi drugi još gori jer gledaju kako da ugrabe tuđe, dok ovi prvi vjerovatno gledaju da se 'ujedine' i naprave još više bogastva.

Ja znam da se ove sponzorušice koje ništa ne rade najviše ističu u javnosti, i najviše privlače pažnje, ali takve jednostavno treba ignorisati. Ja još ne čuh nekoga da je rekao kako je vidio lijepu curu da radi u pekari, granapu, marketu, trafici, raznim firmicama i tako tim poslovima, koji su lošiji poslovi, nažalost većina su takvi. A kad se malo bolje pogleda ima i puno takvih lijepih djevojaka. Glupo je samo mjeriti te lokalne sponorušice i onda se žaliti kako su samo pare bitne. A, nisu ništa bolje ni one što se nakon šest-sedam godina studiranja preko štele uvale negdje na budžet, pa pričaju o uspješnoj karijeri, i imaju neke prohtjeve od kojih ostare same. :lol:

Pare su bitne za život, to je svakome jasno, prvo krenem od sebe pa na dalje. Ali sa mišljenja da ne trebaju postavljati osnovicu veze i braka, zajednički doprinos u stvaranju je najbolji. Ali toga danas nema, zato nam i jeste ovakvo stanje. Mene nešto plaho i ne nervira, svakako živim u svome svijetu. :D
Matzan

#564 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by Matzan »

almir90 wrote:Ja kad nemam para ne volim ni sam sebe. :lol: :lol:

Ahhh, taj materijalizam :D , ne znam zašto vas toliko nervira? Izgleda nekima teško pada što se danas većina stvari o čovjeku ocjenjuje na osnovu toga šta i koliko ima, nebitno je to ni kako je došao do svega toga. Ja nikada nisam procjenjivao osobu na osnovu šta ima, doduše nisam ni ja iz neke bogate porodice, neka zlatna sredina što se mene tiče. Ja koliko sam primijetio najveći materijalisti oni koji su ili previše bogati, ili previše siromašni, ovi drugi još gori jer gledaju kako da ugrabe tuđe, dok ovi prvi vjerovatno gledaju da se 'ujedine' i naprave još više bogastva.

Ja znam da se ove sponzorušice koje ništa ne rade najviše ističu u javnosti, i najviše privlače pažnje, ali takve jednostavno treba ignorisati. Ja još ne čuh nekoga da je rekao kako je vidio lijepu curu da radi u pekari, granapu, marketu, trafici, raznim firmicama i tako tim poslovima, koji su lošiji poslovi, nažalost većina su takvi. A kad se malo bolje pogleda ima i puno takvih lijepih djevojaka. Glupo je samo mjeriti te lokalne sponorušice i onda se žaliti kako su samo pare bitne. A, nisu ništa bolje ni one što se nakon šest-sedam godina studiranja preko štele uvale negdje na budžet, pa pričaju o uspješnoj karijeri, i imaju neke prohtjeve od kojih ostare same. :lol:

Pare su bitne za život, to je svakome jasno, prvo krenem od sebe pa na dalje. Ali sa mišljenja da ne trebaju postavljati osnovicu veze i braka, zajednički doprinos u stvaranju je najbolji. Ali toga danas nema, zato nam i jeste ovakvo stanje. Mene nešto plaho i ne nervira, svakako živim u svome svijetu. :D

Iako se s većinom napisanog potpuno slažem, izdvojih onaj prvo dio da dodam par rečenica.

Ove što k'o papagaji ponavljaju da bi "htejle da imaju materijalnu sigurnost" i da ih "takav muškarac privlači jer se uz njega osjećaju sigurno" su uglavnom one prve iz tvog prvog pasusa, dakle one koje nemaju ili nisu dovoljno imale ili ih je narodski rečeno "gladan qratz napravio".
S jedne strane glume da su normalne, nisu sponzoruše, samosvjesne su, ostvarene i samostalne, a najčešće i finansijski neovisne.
Pa akoje već tako, ako nisi sponza i ako si u stanju sama zarađivati, šta se onda hvataš za materijalnu sigurnost koju bi trebao da ti muškarac demonstrira i potkrijepi?
Meni je ovaj način razmišljanja podliji i neiskreniji od djevojaka koje su sponzoroše i taj svoj način života niti kriju, a niti pokušavaju sebe predstaviti kao neku ostvarenu i neosvojivu finu djevojku.
Tomahawk11
Globalni moderator

#565 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by Tomahawk11 »

Dzabe krecite.
Od ljubavi se ne zivi.
Nema para - haos.
Ima para - sve cvjeta, ljepota.
prog321

#566 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by prog321 »

Pare na sto i odmah u njezinim ocima cuna ti poraste najmanje 5 centi :-D
Logovan

#567 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by Logovan »

Tomahawk11 wrote:Dzabe krecite.
Od ljubavi se ne zivi.
Nema para - haos.
Ima i slučajeva gdje obrnuto. :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#568 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by Tomahawk11 »

Logovan wrote:
Tomahawk11 wrote:Dzabe krecite.
Od ljubavi se ne zivi.
Nema para - haos.
Ima i slučajeva gdje obrnuto. :mrgreen:
Govorim o kontinuitetu.
Mah, imas milionera kojima je opet haos.
Al generalno, gladan stomak nije nesto sretan.
nuovavita

#569 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by nuovavita »

Znači...lova, uspjeh i inteligencija su sada fizičke karakteristike :hm:
Zanimljivo :run:
Tomahawk11
Globalni moderator

#570 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by Tomahawk11 »

Kako ono...

Debeli muskarac bez love - prljava svinja
Debeli muskarac s lovom - mali medo

:mrgreen:
almir90

#571 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by almir90 »

Matzan wrote:
Iako se s većinom napisanog potpuno slažem, izdvojih onaj prvo dio da dodam par rečenica.

Ove što k'o papagaji ponavljaju da bi "htejle da imaju materijalnu sigurnost" i da ih "takav muškarac privlači jer se uz njega osjećaju sigurno" su uglavnom one prve iz tvog prvog pasusa, dakle one koje nemaju ili nisu dovoljno imale ili ih je narodski rečeno "gladan qratz napravio".
S jedne strane glume da su normalne, nisu sponzoruše, samosvjesne su, ostvarene i samostalne, a najčešće i finansijski neovisne.
Pa akoje već tako, ako nisi sponza i ako si u stanju sama zarađivati, šta se onda hvataš za materijalnu sigurnost koju bi trebao da ti muškarac demonstrira i potkrijepi?
Meni je ovaj način razmišljanja podliji i neiskreniji od djevojaka koje su sponzoroše i taj svoj način života niti kriju, a niti pokušavaju sebe predstaviti kao neku ostvarenu i neosvojivu finu djevojku.
Smatram da je uredu gledati tu neku financijsku stranu, ako i sama zarađuje. Recimo, ja to ovako gledam, kad krenem od sebe, ne bih volio dugoročno zabavljati se s curom, pa o koncu i oženiti, s onom koja ništa živo ne radi, niti želi da radi. Budući da sam običan šljaker, s prosječnim primanjima što se plate tiče, ubode se još posla sa strane, al' uglavnom obična radnička klasa. I kao takav, većinom gledam djevojke koje rade tako te slično rangirane poslove kao i ja. Svjestan sam da ne mogu nabacivati, šta ti ja znam, nekoj poznatoj pjevačici, ili nekoj doktorici, ili nekoj sponzoruši za koju znam s kakvim tipovima izlazi itd., uglavnom da ne duljim, može se shvatiti o čemu pričam.

Pare jesu bitan faktor, ali sam mišljenja da treba cijeniti vlastito zarađeni dinar, i gledati osobe sebi sličnih karakteristika.
Tomahawk11
Globalni moderator

#572 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by Tomahawk11 »

Znam tipa koji je varioc, a ozenio pravnicu :hm:
Logovan

#573 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by Logovan »

Tomahawk11 wrote:Kako ono...

Da te ispravim, mali slatki medo. :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#574 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by Tomahawk11 »

Logovan wrote:
Tomahawk11 wrote:Kako ono...

Da te ispravim, mali slatki medo. :lol:
almir90

#575 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by almir90 »

Tomahawk11 wrote:Znam tipa koji je varioc, a ozenio pravnicu :hm:
Možda sam djelovao previše u jednu stranu, pa sam zvučao pogrešno. Ne kažem da nije moguće, ali ima tu niz drugih stvari koje su se morale poklopiti. Vjerovatno su imali sličan put ka uspjehu, samo su otišli na raličite strane, on varioc, ona pravnica, ali su imali mnogo drugih stvari zajedničkih.
Post Reply