sha_ba wrote:Znala sam da imam jos bar jednu vrlinu
Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#376 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
-
sha_ba
#377 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
Jes se to senzacijom raznio opet
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
-
sha_ba
#379 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
Osjećala sam da je nešto jače 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#380 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
osjećaj te vara, no žensko si pa ne čudi

- MyTao
#381 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
Pricu kako djevojke lete samo za lovom pricaju samo oni koji nemaju pricu koja moze zavesti curu...
- Retro_Eskobar
#382 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
Ja izbirljivih insana mati moja draga.Ne mozete sve koljenice imati.Mora se neka i za mene udati. 

- ho oponopono
#383 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
MyTao wrote:Pricu kako djevojke lete samo za lovom pricaju samo oni koji nemaju pricu koja moze zavesti curu...
...kad počne da koluta očima, čuprica je odjednom smori a zeleno je vazda u modi...no ima i onih koji popuše čupricu, ali i kitu najboljeg ti druga...
-
sha_ba
#384 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
Kralju mojho oponopono wrote:MyTao wrote:Pricu kako djevojke lete samo za lovom pricaju samo oni koji nemaju pricu koja moze zavesti curu...
...kad počne da koluta očima, čuprica je odjednom smori a zeleno je vazda u modi...no ima i onih koji popuše čupricu, ali i kitu najboljeg ti druga...
- ho oponopono
#385 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
...oooo sha sha sha ba...sha_ba wrote:Kralju mojho oponopono wrote:MyTao wrote:Pricu kako djevojke lete samo za lovom pricaju samo oni koji nemaju pricu koja moze zavesti curu...
...kad počne da koluta očima, čuprica je odjednom smori a zeleno je vazda u modi...no ima i onih koji popuše čupricu, ali i kitu najboljeg ti druga...![]()
![]()
-
Floydian
#386 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
A kakva je to prica potrebna,deder me prosvijetli...MyTao wrote:Pricu kako djevojke lete samo za lovom pricaju samo oni koji nemaju pricu koja moze zavesti curu...
-
sha_ba
#387 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
Nekim osobama malo koja moze pomoći 
- ho oponopono
#388 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
...ajde vala baš nek ispljune tu tajnu vještinu biti jedno za drugo pričo-jebac...nek i ostali šta pojebu...
-
Nocni Monni
#389 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
Što si toliko pasivno agresivan?Floydian wrote:A kakva je to prica potrebna,deder me prosvijetli...MyTao wrote:Pricu kako djevojke lete samo za lovom pricaju samo oni koji nemaju pricu koja moze zavesti curu...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#390 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
Neka vas, razocarao se covjek 
- Henry Chinaski
#391 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
Drug, otvori Youtube kanal sa svojim pričama, postaćeš milioner.MyTao wrote:Pricu kako djevojke lete samo za lovom pricaju samo oni koji nemaju pricu koja moze zavesti curu...
Poslije ni tebi neće trebati priča, jebaćeš u tišini svoje jahte. Samo podijeli zrno svoje mudrosti sa nama smrtnicima...
- ho oponopono
#392 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
...bičarke nisu pristojne, što bi mi bili pristojni...kite su u problemu bolan, nemaju metu...ne broje se one silne jebulje na kompu da se razumijemo...
-
FreakyStyley
#393 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
Koncizan i lako razumljiv post. Kao, uostalom, i svi tvoji.ho oponopono wrote:...bičarke nisu pristojne, što bi mi bili pristojni...kite su u problemu bolan, nemaju metu...ne broje se one silne jebulje na kompu da se razumijemo...
- MyTao
#394 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
"Udvaranje" je naukaFloydian wrote:A kakva je to prica potrebna,deder me prosvijetli...MyTao wrote:Pricu kako djevojke lete samo za lovom pricaju samo oni koji nemaju pricu koja moze zavesti curu...
Sve zene hoce nekoga ko ih razumije, ko ce ih voljeti, neko sa kim mogu podjeliti ono najintimnije sto ni sa drugaricama ne djele
Ici okolo, i traziti "date" ko iz vedra neba i onda se cuditi sto dobijes "NE" moze neko ko jos ne razumije da su zene jako kompleksna i emotivna bica gdje muska logika ne prodire daleko... Zato se regrupisi, reformiraj taktiku pa pokusaj ponovo... na greskama se uci. A ne odma kurva, hoce pare, ja lijep vidi me... nemoguce da je do mene...
Znaci, nauka je to Floydian...
- MyTao
#395 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
Jah... da sam besposlen pa mozda... ali sam sretno ozenjen, a i djete puni godinu za nekoliko dana, tako da sam sada u drugom fazonu.Henry Chinaski wrote:Drug, otvori Youtube kanal sa svojim pričama, postaćeš milioner.MyTao wrote:Pricu kako djevojke lete samo za lovom pricaju samo oni koji nemaju pricu koja moze zavesti curu...
Poslije ni tebi neće trebati priča, jebaćeš u tišini svoje jahte. Samo podijeli zrno svoje mudrosti sa nama smrtnicima...
-
prog321
#396 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
Ne razumijem zašto trošiti vrijeme na pričanje i analizu ženske psihijatrije?
Lakše je novčanice zamahat ispred nosa . Odmah idu za tobom ko pačići.
-
Floydian
#397 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
Oprosti sto nisam prije odgovorio,o kakvoj ti nauci,taktici,algoritmima pricas.Kao prvo ja nisam nikoga nazvao kurvom,a drugo ti nisi u realnosti.Trece ja sam gori kreten sto se raspravljam sa osobama koje nemaju veze sa zivotom,niti znaju gdje zive!!!MyTao wrote:"Udvaranje" je naukaFloydian wrote:A kakva je to prica potrebna,deder me prosvijetli...MyTao wrote:Pricu kako djevojke lete samo za lovom pricaju samo oni koji nemaju pricu koja moze zavesti curu...Nije dovoljno samo ko papagaj ponavljati "neku" pricu i ocekivati rezultat...
Sve zene hoce nekoga ko ih razumije, ko ce ih voljeti, neko sa kim mogu podjeliti ono najintimnije sto ni sa drugaricama ne djeleto se odnosi i na sponzoruse...
Ici okolo, i traziti "date" ko iz vedra neba i onda se cuditi sto dobijes "NE" moze neko ko jos ne razumije da su zene jako kompleksna i emotivna bica gdje muska logika ne prodire daleko... Zato se regrupisi, reformiraj taktiku pa pokusaj ponovo... na greskama se uci. A ne odma kurva, hoce pare, ja lijep vidi me... nemoguce da je do mene...
Last edited by Floydian on 14/10/2016 21:18, edited 1 time in total.
-
Floydian
#398 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
Apsolutno si u pravu,vidis Tao kako je covjek jednostavan...prog321 wrote:Ne razumijem zašto trošiti vrijeme na pričanje i analizu ženske psihijatrije?
- MyTao
#399 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
Vala bolje da nisi ni sad...Floydian wrote:Oprosti sto nisam prije odgovorio,o kakvoj ti nauci,taktici,algoritmima pricas.Kao prvo ja nisam nikoga nazvao kurvom,a drugo ti nisi u realnosti.Trece ja sam gori kreten sto se raspravljam sa osobama koje nemaju veze sa zivotom,niti znaju gdje zive!!!MyTao wrote:
"Udvaranje" je naukaNije dovoljno samo ko papagaj ponavljati "neku" pricu i ocekivati rezultat...
Sve zene hoce nekoga ko ih razumije, ko ce ih voljeti, neko sa kim mogu podjeliti ono najintimnije sto ni sa drugaricama ne djeleto se odnosi i na sponzoruse...
- MyTao
#400 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
Pa onda masi parama... ne vidim sta je problem?Floydian wrote:Apsolutno si u pravu,vidis Tao kako je covjek jednostavan...prog321 wrote:Ne razumijem zašto trošiti vrijeme na pričanje i analizu ženske psihijatrije?