Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ho oponopono wrote:...gle sad nje...došla bi a ne bi omastila brke, stidi se, nikad od tebe drolja...pih...on će nju bona da voli, njeguje, mazi da pazi, ne brigaj...treba nešto i za jebanje jebote...
Ma ništa dušo od toga. Ne dam ja tebe nikome.
Ne opterećuj se s tim, usmjeri pažnju da izabereš lijepu vjenčanicu. I spavaćicu.
@Euridika je malkice zastranila i zagorila... proći će je već.
pukepuke wrote:Džaba se rađamo inteligentne, završavamo škole, gradimo karijere, uvijek ćemo biti samo ženke u tjeranju koje ganjaju parajlije i gaze preko leševa i naivnih muških srca da dođu do cilja. Vražji okot, treba nas sve na lomaču.
To sve sto nabrajas sigurno samo pomaze odabiru sto boljeg muzijaka. Ali posto si me shvatila pogresno, to je dvosmjerna cesta, znas kako kaze onaj vic, kad je mujo birao zenu pa odabrao onu s najvecim sisama, to je tako uvijek bilo. Znaci nema potrebe da se lazemo.
Evo, ja sam k'o fol "parali" za nase standarde, ali cim vidim da me premjerila u cilju procjene vrijednosti garderobe, ili da je vise od 2 sec. provela mjereci i procjenjujuci vrijednost auta s kojim sam dosao - s takvom srknem fuka, i "zurim na poslovni sastanak". Nije mi vise interesantna ni za "umocit", pa da izgleda ne znam ti kako...
Dozer wrote:Evo, ja sam k'o fol "parali" za nase standarde, ali cim vidim da me premjerila u cilju procjene vrijednosti garderobe, ili da je vise od 2 sec. provela mjereci i procjenjujuci vrijednost auta s kojim sam dosao - s takvom srknem fuka, i "zurim na poslovni sastanak". Nije mi vise interesantna ni za "umocit", pa da izgleda ne znam ti kako...