- Ćelavost
- Visina (niži od vas)
- Debljina
Znam da nijedna od ovih osobina ne definiše muškarca i njegovu sposobnost da bude dobar partner, ali činjenica je da neke od ovih gore navedenih stvari može biti deal breaker za mnoge žene.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Em kokuzinsomnia78 wrote:Kokuzluk
bejbi91 wrote:Ne znam što bih ovdje lagala i pravila se pametnicom kada je sve ionako anonimnoMatzan wrote:Vicevi su na drugom podforumu.![]()
Mislila sam da još uvijek postoji sloboda govora ali očito ne među osobama koje ne vide dalje od svog nosa![]()
Savjet ti je,izađi malo na zrak među normalne ljude,normalne djevojke,pa ćeš vidjeti o čemu pričam.Proći će ti život u Cheersu,City Pabu i Barlotiju sa površnim i plitkim osobama
Lajkambejbi91 wrote:
Ćelavost mi nije problem,svakako ne volim puno kose na muškarcuŠto bi se reklo,"na cent" mi je idealno
![]()
Visina,odnosno niži muškarac,mi isto tako nije problem,dobro,ne sada neka drastična razlika,doduše nisam ni ja puno visoka pa mi se dešavalo da imam partnera iste visine kao i ja,ali tada štikle nisu dolazile u obzirMislim,štikle kada izlazimo vani,jer se osjećam budalasto kad mu mogu jesti pitu s glave
Tako da štikle po kući,u krevetu ,kuhinji
![]()
Ali brate mili,debelog frajera ne bih trpila,ono da ima sisice,guzove veće od mojih,da moraš da mu zadigneš stomak a ispod stomaka nađeš cvoljak,da pojede za ručak šerpu sarme i tepsiju pite,i u neka doba ustaje da kopa po frižideru,a kad se natovari na mene,da ne mogu da dišem
Potpis. [emoji106]pukepuke wrote:Ali kako, kako, pitanje upućeno izravno ženama, a prvih nekoliko (i većinu) odgovora daju muškarci. Magarcu bi pod rep zavirili [emoji38] ...
Nijedna od ovih karakteristika nije problematična ali realno, ćelavost i visina su osobine na koje nitko ne može utjecati. Nekoliko kilograma viška nije problem ali eto ako već moram birati, onda debljina.