Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ibrik wrote:
jos me nervira reklama za osvjezivac prostora kada onaj mali sjedi na solji i sere (da izvinete) i lafo mu smrdi pa pritisne onaj djavo i osvjezi wc...sve je tu ok sto se tice osvjazivaca prostora, ali mi ide na zivce sto mali skoci sa wc solje i obuce gaca, a ne opere guzicu...ipak reklamu treba prilagoditi podneblju gdje se emituje, a u nasem kraju se guzica pere...sorry na izrazima...
ibrik wrote:
jos me nervira reklama za osvjezivac prostora kada onaj mali sjedi na solji i sere (da izvinete) i lafo mu smrdi pa pritisne onaj djavo i osvjezi wc...sve je tu ok sto se tice osvjazivaca prostora, ali mi ide na zivce sto mali skoci sa wc solje i obuce gaca, a ne opere guzicu...ipak reklamu treba prilagoditi podneblju gdje se emituje, a u nasem kraju se guzica pere...sorry na izrazima...
Jimmy_The_Saint wrote:Sjeća li se neko svojedobno na Hayatu reklame za now defunct ćevabdžinicu Dženita?
Dosta debilno.
to je bilo prije 8 godina, a ti se jos sjecas. Znaci ucinkovito.
Nego sjeca li se ko one poslijeratne na radiu: Sta ce vam kesa, kad kod keme niste kupili mesa?
hehehe
To više govori o mom pamćenju. Nikad tamo nisam poj'o ništa. A čim je propala, izgleda slabo ko jeste. Evo, šta ako ti kažem da i sad maglovito ali zanavijek pamtim agrokomercovu za Petit Beurre: "AKO pti ber kekse sa zadovoljstvom bi jeli i mali zeleni"....
Ili zaboravljeni soft-drink socijalističkog djetinjstva "Ž"? Sve reklame su bile na svjetskom nivou isproducirane, a vrtile su se oko toga da neko negdje naruči "Dajte mi jedan Ž!" a onda sve flaše popadaju :=)
Dino007 wrote:Ubjedljivo je najgluplja Robert Perilić: "perilica dulje zivi uz calgon"!!!
Kriza
Ova definitvno i uz nju ona reklama nekog lijeka protiv gripe ili cega vec, kad ona zenska pjeva sinu pa sjedne na stol...kako ono ide "siguran za zeludac..." bas ko da je namjenski za degenerike pravljena.
Fantine su sve reklame idiotske. I ova za Pan sto se ovo ljeto vrti, turisti u svom gradu, tako odvratnaaa...
sve od bh telecoma. totalno nejasne i totalno neefikasne u komuniciranju onoga sto reklamiraju i sta prodaju. onda odes na web stranicu da se malo poblize informises i onda odustanes.
dust in the wind wrote:ima li iko da mu je enis simpatican.pitam se 2 godine. zelim takvog insane upoznati.
Moj tata je zapao u neku duboku altruisticku fazu u kojoj iskazuje ljubav i razumijevanje za sve ljude i oblike ponasanja koje je prezirao citav zivot, pa mu je tako i Enis ok.
Inace ovu Klas reklamu sad vidim prvi put. Pregledala sam je bez zvuka i meni je vizuelno bezveze. Uz sve dostupne tehnologije i mastovitost novih generacija ovo je bas prevazidjen koncept reklamiranja bilo cega. Ove tepsije kao fazon iz Fairy reklama s hrpama sudja koje magicno opere.
Paradontax. Kad vidim ispljunutu krv na onom umivaoniku, hoće mi pozliti. Onda, valjda da te zakucaju strahom i natjeraju da kupiš pastu, prikažu krezuba usta
Old Spice mi je toliko glupa da je simpatična