Najgluplje reklame...
Moderator: anex
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
#1 Najgluplje reklame...
Mjesto gdje mo¾ete iznijeti svoje mi¹ljenje o tretiranju nas kupaca od strane marketing struènjaka... Cilj je kolekcija najglupljih reklama svih vremena... Pa mo¾da i po¹aljemo autorima mi¹ljenje prosjeènog kupca...
Za poèetak: Gorenje, sretna porodica, razvod i ve¹ ma¹ina...
Za poèetak: Gorenje, sretna porodica, razvod i ve¹ ma¹ina...
- manijak1
Krema .....jel' Cat Cat
čokolada
smeta mi što je sve nepovezano osim trebe
koja je dobra
.
Jel' sad u redu ?

Jel' sad u redu ?
- manijak1
Jel' sad bolje ?
-
Pearl
sve bonux reklame... a najgore su one gdje "mužić" pravi cevape i sve zamaze okolo... ili ona kad ONA njemu kaze: "ti znas da imas pametnu zenicu"
povrac....
i jedna istzo od detrdzenata... ne znam koji.. mali dolazi kuci sav prljav i zamazan... i mama samo zatrese glavom i nasmijesi se.. mislim da bismo svi od svojih mama pojeli bar jezikove juhe... a ni samarcina ne bi bila strana
:D:D
povrac....
i jedna istzo od detrdzenata... ne znam koji.. mali dolazi kuci sav prljav i zamazan... i mama samo zatrese glavom i nasmijesi se.. mislim da bismo svi od svojih mama pojeli bar jezikove juhe... a ni samarcina ne bi bila strana
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
E toooooooooo! Ali ti nisi za ovu temu, zbog takvih ko ti se reklame prave...manijak1 wrote:Smetaju reklame tune
kad sa listom salate razdvajaju nedu¾nu ribu u konzervi .....uzme¹ istu tu konzervu i vidi¹ da nije isto kao sa reklame
a nema¹ para za advokata da ih tu¾i¹
.
Jel' sad bolje ?![]()
- manijak1
Haj dobro
nek si ti ona prva grupacija
koja će sa foruma sve utemeljiti u jednoj novoj domaćoj reklami
a kad te zguzi neki advokat ......
doći ćeš u moju grupicu
.
- manijak1
- nebojeplavo
Meni su najgluplje reklame za deterdzent. Pa zar pobogu, niko ne moze smisliti jednu reklamu koja je zanimljiva?!
- The Nightwatchman
SABIX HAAAAAAAADŽIČČČČČČČČIIIIIIIIIIIIIIIIII
ova je nenadjebiva
ova je nenadjebiva
-
ibrik
Definitivno najgluplje reklame su za higijenske uloške...necu nabrajati koje, jer se u ovom trenutku ne mogu sjetiti niti jedne koja mi nije glupa tako da ih sve svrstavam u isti kos...
jos me nervira reklama za osvjezivac prostora kada onaj mali sjedi na solji i sere (da izvinete) i lafo mu smrdi pa pritisne onaj djavo i osvjezi wc...sve je tu ok sto se tice osvjazivaca prostora, ali mi ide na zivce sto mali skoci sa wc solje i obuce gaca, a ne opere guzicu...ipak reklamu treba prilagoditi podneblju gdje se emituje, a u nasem kraju se guzica pere...sorry na izrazima...
jos me nervira reklama za osvjezivac prostora kada onaj mali sjedi na solji i sere (da izvinete) i lafo mu smrdi pa pritisne onaj djavo i osvjezi wc...sve je tu ok sto se tice osvjazivaca prostora, ali mi ide na zivce sto mali skoci sa wc solje i obuce gaca, a ne opere guzicu...ipak reklamu treba prilagoditi podneblju gdje se emituje, a u nasem kraju se guzica pere...sorry na izrazima...
- Jimmy_The_Saint
Sjeća li se neko svojedobno na Hayatu reklame za now defunct ćevabdžinicu Dženita?
Dosta debilno.
Dosta debilno.
-
Pearl
a povezivat ce i pubertet i prvu mengu sa ob tamponimabreskva wrote:Sve reklame za uloske sa krilcima, pomislice buduce tinejdzerke da ce im umesto crvene ici plava tecnost, pa ce biti zbunjene![]()