Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ipak moram i ja priznati da je FTV najgledanija (OD BH TV STANICA)- ima propusta, ali i ne bila koliko joj para ode od nase TV pretplate. OBN - shit - reprizira jednu te istu stvar po 100.000 puta i to zaredom. Ako ne volis "OBN super NEtalents" onda si gotov. BHT - ponesto programa (uglavnom informatini) ostalo slabo NTV99 - no coment (ta "TV" se trebala odavno zatvoriti - uzas) NTVHayat - nikad filma, nikad dobre dokumentarne serije - samo nekakve curice, lafo voditeljice. I daleko je od nezavisne TV. TVSA - volim tu TV jer me po svojoj staromodnosti podsjeca na prijeratnu TVSA, ali program tanak. ALFA - dno dna
Sto se tice ostalih, nazovi televizija - ne mogu se trositi, jer po meni ne spadaju uopce medju TV stanice.
ETO TO JE MOJE MISLJENJE
[/img][/url]
lul, dobro si me podsjetio. Pa zaboravio sam PINKBiH!!!
Dakle PinkBiH: ta televizija je gora i od 99, a opasnija od bilo koje druge.
Gora - raja ce sjetiti prenosa derbija Zeljo-Sarajevo na Grbavici, jutarnjeg programa, a Opasnija - jer se cijeli program bazira samo na 2 stvari: 1.) Turbo folk uzas - koji mladu raju zasljepljuje i vodi u totalno krivi pravac i 2.) Big Brother - veceg sranja JA licno nisam gledao (srecom pogledao sam samo 30-ak minuta tu bljuvotinu - samo zloba, trac i sl.).
Od svega ponuđenog FTV je definitivno najbolja, ali daleko od onoga što bi trebala biti.
Dajte ba malo zabavnog programa, dobrih filmova, najbolje serije na FTV-u su išle u gluho doba noci. Bosanci izvoze humor.....a ovdje ga nema.....Trebali bi se malo trznuti....moze se......samo nas postedite projekata tipa Napet show i karaoke show
Na sta spadosmo kad je ftv najgledanija osim 60 min.(koja postaje uveliko dosadna) i pokoje dok.emisije od prije 10 godina nista vrijedno spomena!Filmovi su dno dna kao i sport.komentatori!Jedino sto me cudi da svaki mjesec izlazi druga anketa po kojoj je druga stanica najgledanija.Prvo BHT,PINK,MREZA+.....Jos malo pa ce 99 biti najgledaniji al na Sedreniku!
AfromMann wrote:Na sta spadosmo kad je ftv najgledanija osim 60 min.(koja postaje uveliko dosadna) i pokoje dok.emisije od prije 10 godina nista vrijedno spomena!Filmovi su dno dna kao i sport.komentatori!Jedino sto me cudi da svaki mjesec izlazi druga anketa po kojoj je druga stanica najgledanija.Prvo BHT,PINK,MREZA+.....Jos malo pa ce 99 biti najgledaniji al na Sedreniku!
upravo tako. manje programa od ftva ima samo bht1. oni imaju utakmice engl. lige po vascijeli dan i vijesti jos cesce. znaci za njih jednostavno ne postoji nista drugo, nikakav drugi sport osim fudbala, nista osim vijesti i gledanja nasih vrlih "politickih" mafijasa i njihovih zena, djece i familije zaposlene na toj i dr. tv-ima
da se vratim anketi. da ga ima za mene bi hrt2 bio najgledaniji, ovako je hrt1. pa ko ima i ko je gledao samo jednu emisiju koja se zvala "ples sa zvijezdama", znace sta je proizvodnja programa, zabava i sve sto tv treba da bude. dotle, neka mi imamo izbor pjevaca talenata i sl. gluposti, amaterski uradjene. o 60 minuta u sluzbi jedne partije i jednog vodje ne treba trositi rijeci. lijgavo, odvratno, bezobrazno ...
Sve zavisi koja tv naruci anketu, pa tako imamo slucajeve da je po jednoj anketi najgledanija jedna, po drugoj neka druga itd. Sve u svemu, jadno i zalosno
FTV nije losa po izboru filmova. Informativno je neki standard. Na FTV-u je bila retrospektiva filmova Davida Lyncha i Stanley Kubricka a i gledao sam nekoliko drugih kvalitetnih filmova kada sam u BiH. FTV je zasad sigurno najbolja u BiH a ispast ce da je Pink BiH odma slijedi
AfromMann wrote:Na sta spadosmo kad je ftv najgledanija osim 60 min.(koja postaje uveliko dosadna) i pokoje dok.emisije od prije 10 godina nista vrijedno spomena!Filmovi su dno dna kao i sport.komentatori!Jedino sto me cudi da svaki mjesec izlazi druga anketa po kojoj je druga stanica najgledanija.Prvo BHT,PINK,MREZA+.....Jos malo pa ce 99 biti najgledaniji al na Sedreniku!
upravo tako. manje programa od ftva ima samo bht1. oni imaju utakmice engl. lige po vascijeli dan i vijesti jos cesce. znaci za njih jednostavno ne postoji nista drugo, nikakav drugi sport osim fudbala, nista osim vijesti i gledanja nasih vrlih "politickih" mafijasa i njihovih zena, djece i familije zaposlene na toj i dr. tv-ima
da se vratim anketi. da ga ima za mene bi hrt2 bio najgledaniji, ovako je hrt1. pa ko ima i ko je gledao samo jednu emisiju koja se zvala "ples sa zvijezdama", znace sta je proizvodnja programa, zabava i sve sto tv treba da bude. dotle, neka mi imamo izbor pjevaca talenata i sl. gluposti, amaterski uradjene. o 60 minuta u sluzbi jedne partije i jednog vodje ne treba trositi rijeci. lijgavo, odvratno, bezobrazno ...
ples sa zvijezdama se emitovao iz studija koji je među najvećim i najsavremenijim u ovom dijelu Evrope.imala sam ga sreću posjetiti upravo za vrijeme probe snimanja plesa sa zvijezdama i stvarno djeluje impresivno.FTV takve uslove rada nažalost zadugo neće imati
kad ce neko reci da je dio ove statistike obmana? valjda u cilju privlacenja marketinskih agencija da uplacuju reklame na "najgledanijima". tako npr. ntv hayat ne moze biti konkurentan FTV-u po pitanu gledanosti jer ne pokriva teritoriju BiH. doduse onda ftv i jest gledanija od hayata, ali samo u prosjeku. kad bismo isli po pojedinim gradovima statisika bi bila prilicno drugacija. evo recite vi da li se u bihacu vise prati TVUSK ili tv pink ili banjalucki atv ili mozda FTV?