I'm gonna make him an offer he can't refuse
legenda...
Moderator: _BataZiv_0809
Atticus Finch wrote:
...
Jurgen Habermas ukazuje na rizike financijske slabosti današnjih medija i njihovog tretmana kao bilo kojeg drugog komercijalnog proizvoda. Habermas je upozorio da će "ukoliko uredništva podlegnu financijskim interesima to biti ubod u srce cjelokupne političke kulture".
maj 2007.
Da onda popravim svoje (editujemBHF_Manijak wrote:Momak na poetku fino napisa da se i objasni ukratko "zasto bas ta scena" da ne bi bilo samo puko stavljanje klipova, ali nekima dzaba govorit...![]()
Buraz, ispade samo ti "zglajzo" a nisam majekmi na teme mislio samonellington wrote:Da onda popravim svoje (editujemBHF_Manijak wrote:Momak na poetku fino napisa da se i objasni ukratko "zasto bas ta scena" da ne bi bilo samo puko stavljanje klipova, ali nekima dzaba govorit...![]()
). Zaboravio pojašnjenja
Mah, ja pojasnio prvobitno samo onu za koju sam osjetio da je neophodno da se objasni, jer je film manje poznat - ostale su kultne i svima dobro poznate pa sam preskočio objašnjenjaBHF_Manijak wrote:Buraz, ispade samo ti "zglajzo" a nisam majekmi na teme mislio samonellington wrote:Da onda popravim svoje (editujemBHF_Manijak wrote:Momak na poetku fino napisa da se i objasni ukratko "zasto bas ta scena" da ne bi bilo samo puko stavljanje klipova, ali nekima dzaba govorit...![]()
). Zaboravio pojašnjenja
, vec citam od pocetka teme i nekako mi "suplje" kad se samo klip nabaci pa zato ja malo ruzim!
![]()
simpozijum delirijum wrote:jedan od najvecih komicara , Mel Broks !
tesko je izdvojiti najbolje scene iz njegovih genijalnih filmova ,ali stavicu ovu scenu iz njegovoga filma ;"Life stinks" ili u slobodnome prevodu ;" zivot je sranje "
takodjer veliki humanista i dobar covjek![]()