Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nisam nasao slicnu temu, ako postoji, izvinjavam se, admin moze prebaciti
Ova tema ce mozda biti za velike ljubitelje filmova, jer nije samo da se stavi klip vase najdraze scene iz filma ako stavite, opisite zasto ta scena i sta vam je znacila u tom filmu ili drugo
Jer svako moze ubaciti 1000 linkova i onda se tema pretvori u ko moze vise linkova staviti nesto sto sam ja licno primjetio je to da svaki put kada mislim da neka scena znaci jedno, cujem drugo misljenje ili cak misljenje glumca/ice ili rezisera o toj sceni ili liku/lokaciji/muzici u toj sceni, pa me onda natjera da se vratim, pogledam scenu ponovo pa razmislim o filmu
Naravno ako scena sadrzi SPOILERe napisite unaprijed
Every day for last ten years Loretta was giving me a larg black cofee
Today she gave me a large black cofee only is got a sugar
A lot of sugar
I just came back to complaint
Wow, we're not gonna just let you walk out of here.
Who's we sucker?
Smith&Wesson, and me
Go ahead punk - make my day
Last edited by cucamonga on 23/12/2011 12:13, edited 1 time in total.
Jedna od najdrazih scena je iz kultnog filma Prljavi ples....zadnja scena filma, kad on dolazi po nju ( a ona tuzna sjedi u cosku s roditeljima)...on je uzima za ruku, i odvodi na podijum...prekida predstavu...najavi nju..i pocinje pjesma...sva se najezih:)
Druga scena je iz filma Top Gun....kad se Tom Cruise isprvociran njenim ponasanjem na predavanju ( ne znam njeno ime )....sjeda na motor, a ona za njim.....e onda slijedi scena kad oni strastveno vode ljubav...i on joj ujutro ostavlja ruzu na jastuku.....muzika iz filma je fantasticna!!!
Vise scena iz filma Legenda o Jeseni.......
Sjeticu se jos, ovo je za pocetak:)
ovo sto je @jasko_ba postavio, postavio bih i ja. Razlog? Ne znam, neizbjezna surovost, situacija kad svi gube? Kamera, gluma, fotografija? Ne znam ni ja sta, ali se najezim od ovog clipa i vratim se u '95. Najdraza scena iz ovog serijala ( epizoda "Crossroads"). Band of brothers.
As good as it gets
Cijeli film je genijalan, ali ova scena je najbolja. Legendrana recenica, koju svi mi muski u stvari sebi kazemo kad upoznamo tu osobu zbog koje: "you make me want to be a better man".
Scent of woman
Zbog ovog sam na trenutak dobio zelju da naucim plesati tango. Scena u kojoj stari namcor i ters pokazuje u stvari sta se nalazi unutra.
Ima toga jos, ali ovo su neke koje mi prve padose na pamet. A npr. Forest Gump-a bih mogao cijelog zakaciti ovdje. Svaka scena je genijalna, kao i tekst koji Forest govori... tesko ponovljiv film. Zatim The Goodfather I i II...
najjaca pucnjava u filmovima sto sam ikad vidio nenadjebiva
Bivši kolega, koji je bio policajac u Južnoafričkoj republiki mi je pričao da je nakon ovoga filma dole je bilo jako puno pljački na isti fol... neke filmove treba zabraniti