Najdosadniji dan
-
missA
#1 Najdosadniji dan
u godini je definitivno 1. 1.
ko se slaze sa mnom?
ko se slaze sa mnom?
-
hananah
Zivio govornikmissA wrote:I ja!
I jos kad vidim najdosadnije ljude na temi (jack je iznimka) onda mi je jos dosadnije!
Jack, stomak te boli, reci nam simptome, mozda pomogne dr. Engram !
p.s. Vilenjaka boli stomak od pica i hrane, da je jeo moju hranu i pio nektar sa mojih usana sad bi lebdio
-
hananah
Nisam misa, nego sjeti se kad si mi poslala privatnu poruku i pitala ko je ovaj i onaj pa je li ovaj cetnik a ovaj nije da sam ti odgovorila da se tim ne bavim, tako ne moras odmah zlobna biti ako ti necu reci ko je ko, a i zasto bih, da mozes mahalati, ne, ne i ne, nego drugacije osmisli ovaj dan i ne budi otrovna, nova godina nova nafaka i puno srece i puno, puno pameti ti zelim, i puno vise smiraja i nemetanja nosa u stvari koje te se zbilja ne doticu, od sveg srca misa 
-
missA
ej, pa rekoh, ti si kvazi novinarka foruma, pa kako sam opazila nisi dobro informirana.
Jadnice¸, jadna i pitala sam te da imas sta da lajes okolo po forumu.
Mene su pitali (stvarno) da li si ti luda, i ja im odgovorih da neznam. Moracu sad poslati kakvih 10.-ak pouka s definitivnim i tocnim odgovorom.
Ti ces mene zajebavat i kompromitirati, djubre jedno!
Mene su pitali (stvarno) da li si ti luda, i ja im odgovorih da neznam. Moracu sad poslati kakvih 10.-ak pouka s definitivnim i tocnim odgovorom.
-
hananah
Ne bih se svadjala misa a jos manje ti uzvracala istom mjerom, a to da sam novinarka foruma, to stoji, i stoji to da se dopisujem s mnogim ljudima, a zasto? Zato sto znaju da ono sto meni kazu ostaje medju nama, tako da ti ipak svoje "novinarske" podatke necu odati. I onako sam jadnica jadna, pa ne bih da budem jos veca 
-
wanderer
Tebi fakat fali koja daska u glavi.missA wrote:ej, pa rekoh, ti si kvazi novinarka foruma, pa kako sam opazila nisi dobro informirana.
- Kareem Abdul-Jabbar
joj joj joj, draga MissA, izgleda si ti danas ustala na krivu nogu
ajmo, malo tolerancije prema bliznjim svojim
zar nije lijep dan za mahmurluka?
-
missA
ne lazi!hananah wrote:Ne bih se svadjala misa a jos manje ti uzvracala istom mjerom, a to da sam novinarka foruma, to stoji, i stoji to da se dopisujem s mnogim ljudima, a zasto? Zato sto znaju da ono sto meni kazu ostaje medju nama, tako da ti ipak svoje "novinarske" podatke necu odati. I onako sam jadnica jadna, pa ne bih da budem jos veca