Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja se javim kad vidim prijateljicu, svako koju godinu..
ona zaposlena u ministarstvu obrazovanja ne znam kojem ali je visoka pozicija kako mi rece..
nije se udavala, nema djece..
i ponuda je jos uvijek na neodredjeno ..
fino skockana, utegnuta..ali nekako sada me bas nimalo cak ni sex sa njom nije zanimao..ali mi nekako drago bi sto se sreli i ispricali.
nešto sam se ja onda zeznula u računici...ja kontala dijete puni 5 godina sad 23.04.
Nisi puno fulila, puni 30. 04. (znaš ono, 9 mjeseci + 7 dana ), samo sam ja izgubila iz vida u kojem je mjesecu napisan prvi post. Tako da dijete ipak ne mora u školu ove godine, već iduće.
Euridika wrote:
Nisi puno fulila, puni 30. 04. (znaš ono, 9 mjeseci + 7 dana ), samo sam ja izgubila iz vida u kojem je mjesecu napisan prvi post. Tako da dijete ipak ne mora u školu ove godine, već iduće.
nemoj samo da zaboravimo dogodine da čestitamo polazak u školu
Euridika wrote:
nemoj samo da zaboravimo dogodine da čestitamo polazak u školu