Da vas čujem.....
Moja trenutna fantazija je eto u liftu,....ono nane i dede hraljaju po haustoru:đe je taaaaaaaaaaaj
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
I ti nasla u petak temu otvarati..zelenashica wrote:Pici otvorio temu za mušKinje....a mi žeMske ko da nemamo fantazije,pih![]()
Da vas čujem.....![]()
Moja trenutna fantazija je eto u liftu,....ono nane i dede hraljaju po haustoru:đe je taaaaaaaaaaajlift a ja uživam
Probo, grizu mravi za jaja ...Sa_dy wrote:Priroda....u kakvoj brvnarici i![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma bilo samo nešto protiv žohara,Sa_dy wrote:Trebo si se naFajtati necim protiv mrava.fatamorgana wrote:Probo, grizu mravi za jaja ...Sa_dy wrote:Priroda....u kakvoj brvnarici i![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nije neka pljačka, samo da znašzelenashica wrote:
Moja trenutna fantazija je eto u liftu,....ono nane i dede hraljaju po haustoru:đe je taaaaaaaaaaajlift a ja uživam
U snovima su inače velike ... oči.Lud i ponosan wrote:Ima da joj zacepE, samo ce to tesko priznatiŠef wrote:Nema teme dok je zelenashica ne postavi. Ima li ijedna želju da su joj sve rupe začepite?
Nego me interesuje kako crnci kotiraju u snovima?
Petak je vazda bio dan za metakcitroen wrote:I ti nasla u petak temu otvarati..zelenashica wrote:Pici otvorio temu za mušKinje....a mi žeMske ko da nemamo fantazije,pih![]()
Da vas čujem.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa zar ne začepi i jedan sve rupeŠef wrote:Nema teme dok je zelenashica ne postavi. Ima li ijedna želju da su joj sve rupe začepite?
nEjma veze ja i dalje hoću da oprobammetar_drva wrote:nije neka pljačka, samo da znašzelenashica wrote:
joj navlakeVenomousV wrote:sto se tice GDJE - sta sam htjela i probala sam
KAKO/STA - ne mogu sad ni da se sjetim... mislim znam za jednu al fkt nije za foruma svi cete reci da sam luda![]()
![]()
nije ba navlaka, reci cu ja probranim zenskinjama na PP ako ih vec toliko zanimacat lover wrote:joj navlakeVenomousV wrote:sto se tice GDJE - sta sam htjela i probala sam
KAKO/STA - ne mogu sad ni da se sjetim... mislim znam za jednu al fkt nije za foruma svi cete reci da sam luda![]()
![]()
doznat' ćemoVenomousV wrote:nije ba navlaka, reci cu ja probranim zenskinjama na PP ako ih vec toliko zanimacat lover wrote:joj navlakeVenomousV wrote:sto se tice GDJE - sta sam htjela i probala sam
![]()
To moze samo pod uslovom da je njegov manji, da se razumijemo !VenomousV wrote:threesome, nisam toliko za varijantu gdje je jos jedna zena al' ako bi on meni vec ispunio i ja bih njemu vrlo rado![]()