Najbolji TV novinar(i)
Moderator: anex
-
Vingo
#1 Najbolji TV novinar(i)
Najbolji TV novinar/ka Iz Srbije, Hrvatske ili Bosne i Hercegovine je?
Ko? I zasto?
Ko? I zasto?
-
Lisac
BiH: bakir (samo za edu-a
), ne znachi da je dobar samo da je najbolji u nas shto i nije bash za euforije. deshava mu se i prechesto da je isuvishe fokusiran na ono za shto vjeruje da je istina iako bez pokrica i argumenata ali unatoch (bez glede-a
) tomu ne postoji niko ko se makar priblizhno bavi osjetljivijim temama na jedan koliko-toliko profesionalan nachin.
za ostale dvije teritorije cu ulozhiti hareta
jer ih zaista ne pratim dovoljno da bih mogao napraviti poredjenje.
mislim valja skuhat' shta za pojest', ukljuchiti mashinu za vesh i isti rashiriti, usisati tu i tamo, oprat prozore, otic' na pijacu, pogledat ligu prvaka i premiership
nego zhivota vam kad vi stignete sve to odgledati 
za ostale dvije teritorije cu ulozhiti hareta
mislim valja skuhat' shta za pojest', ukljuchiti mashinu za vesh i isti rashiriti, usisati tu i tamo, oprat prozore, otic' na pijacu, pogledat ligu prvaka i premiership
- Neelix
ne brkaj pojmove! bakir se bavi onim zanimanjem kojim se bavi i famozna naida, one koke sa obn...samo sto obradjuju drugacije teme...ako su one novinari, onda je i on.Vingo wrote:Hajd molim te nelix ohani vise sa iscudjavanjem. TV novinar ovdje je urednik i voditelj....Ne sastoji se tv emisija iskljucivo od priloga. Valja se malo pripremiti, intervju voditi....itd
Ili da ovo shvatim kao tvoj glas Damiru Kaletovicu?
kaletovic se, s druge strane, bavi novinarstvom. koliko uspjesno, necu suditi.
-
patrius
pa valjda urednik salje novinare na terenNeelix wrote:i opet...(vidi temu o latinu) ja ne znam sta to bakir radi da zasluzuje titulu novinara...? Prica sa gostima u studiju i najavljuje priloge svojih kolega novinara ...
klasican voditelj/urednik
- Neelix
jest, sve je to urednik !patrius wrote:pa valjda urednik salje novinare na terenNeelix wrote:i opet...(vidi temu o latinu) ja ne znam sta to bakir radi da zasluzuje titulu novinara...? Prica sa gostima u studiju i najavljuje priloge svojih kolega novinara ...
klasican voditelj/urednikvaljda je urednik taj koji izdaje naloge ko ce sta odradit
valjda je urednik taj koji stoji iza prikazanog i obradjenog u emisiji
- Jara
Kod nas: Bakir, ofkors!
U Hrvatskoj: Krešimir Mišak - "Na rubu znanosti" .
Ako baš mora neko ko se bavi političkim temama: Dubravko Merlić .
U Srbiji: među onim plavušama voditeljicama ima jedna, nije loša novinarka, ne pamtim ime ( nije Mira Adanja Polak a nije ni Isidora Bjelica
)
U Hrvatskoj: Krešimir Mišak - "Na rubu znanosti" .
U Srbiji: među onim plavušama voditeljicama ima jedna, nije loša novinarka, ne pamtim ime ( nije Mira Adanja Polak a nije ni Isidora Bjelica
-
patrius
ma Natasa Miljkovic,k'o bog...Jara wrote:Kod nas: Bakir, ofkors!![]()
U Hrvatskoj: Krešimir Mišak - "Na rubu znanosti" .![]()
U Srbiji: među onim plavušama voditeljicama ima jedna, nije loša novinarka, ne pamtim ime ( nije Mira Adanja Polak a nije ni Isidora Bjelica)
-
patrius
pa zar Bake nije editorNeelix wrote:jest, sve je to urednik !patrius wrote:pa valjda urednik salje novinare na terenNeelix wrote:i opet...(vidi temu o latinu) ja ne znam sta to bakir radi da zasluzuje titulu novinara...? Prica sa gostima u studiju i najavljuje priloge svojih kolega novinara ...
klasican voditelj/urednikvaljda je urednik taj koji izdaje naloge ko ce sta odradit
valjda je urednik taj koji stoji iza prikazanog i obradjenog u emisiji
-
Klikerica
Zena koja cita vijesti sa idiota ne ulazi u konkurenciju. Zena koja voli pjevati usred Dnevnika ne ulazi u konkurenciju. Zena koja u zivotu mislim nije uradila dobar (ili bilo kakav) prilog ne ulazi u konkurenciju.sofist wrote:Ako Almira Huseinovic ulazi u konkurenciju onda ja glasam za nju. Rijetko pozitivno lice. Svaki zadatak bi dobro obavila.
-
Nancy Drew
-
zmijaIzmaj
A ti bi bio urednikblack wrote:koliko ih na forumu ima mogli bi dvije redakcije napraviti
kresimir misak
http://misakvecernji.blog.hr/
-
zmijaIzmaj
zanimljivo mi je gledati
Vlatka Kolarović, drugi format, hrt
u sridu, voditelj mi je pravo sladak
Vlatka Kolarović, drugi format, hrt
u sridu, voditelj mi je pravo sladak
-
basta sljezove boje
#24 Re: Najbolji TV novinar(i)
u Hrvatskoj Aleksandar StankovicVingo wrote:Najbolji TV novinar/ka Iz Srbije, Hrvatske ili Bosne i Hercegovine je?
Ko? I zasto?
u BiH su Bakir i 60 minuta bez konkurencije
za Srbiju ne znam. Moji prijatelji hvale Miru Adanju Polak. Jednom sam gledala njenu emisiju nedjeljom poslijepodne i imala sam dojam da gledam filmske novosti kraljevske familije