Samo ne bi mi bilo svejedno uputiti se kroz sumu sa ovim grand cherokeejem iz 2006 iako bez sumnje moze izvuci iz jako nezavidnih situacija, al de ga ogrebi i prodaj kakav organ da popravis
Moderators: _BataZiv_0809, anex

mišmaš wrote:Jeep Cherokee, Grand Cherokee, Wrangler, Renegade (i ovaj novi grand cherokee iz 2004-5-6 godine ima jaaaako dobre off road sposobnosti - govorim vam iz licnog iskustva, ni ja nisam vjerovao dok se nisam uvjerio) ... Takodje UAZ, Niva, Range Rover i slicni, ali jeep mi je favorit jer je (meni licno) ljepsi...
Grand Cherokee od 2007 nadalje je djubre, Wrangler sa cetvora vrata je karikatura, firma bankrotirala...mišmaš wrote:ma dobro švabe uglavnom upropaste auta, žalosno ali tako je
nego ne znam opet o kojim modelima govoriš da su upropašteni? ja sa ovim grand cherokeejem iz 2006. godine sa jeepovim motorom (znaci benzin, ne onaj crd mercedesov) je drama, bez zamjerke ikakve (tj bez kardinalnih gresaka i kvarova za sad), kako me lijepo iznenadio sa off road performansama...

upravo to jbg, aj ti uzmi tog fj cruisera iskesiraj masu love i aj sa njim u sumu sjebi blatobran i baci 1000$ za popravak, dok npr uaz-u kamenom ispravis lim i vozi daljeolensoner wrote:to je vec nesto OK, jer iskreno FJ Cruiser je vise cestovno auto, mislim mozda je on dobar za terena ali moras biti lud pa iskesirati pare i onda ici razvaljivati ga na terenu, dok vec H1, UAZ, Defender itd. to je cistokrvno terenesko