Najbolji sex u zivotu

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
izgrebano

#76 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by izgrebano »

KB24 wrote:vala.. još nisam čuo nikoga da na sav glas hvali prostitutke, možda se ja krećem u pogrešnom društvu :zoka: :mrgreen:
Kakva tema, takvi i komentari :)
honky tonk

#77 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by honky tonk »

Kastanienallee wrote:
KB24 wrote:vala.. još nisam čuo nikoga da na sav glas hvali prostitutke, možda se ja krećem u pogrešnom društvu :zoka: :mrgreen:
Nemam blage, ali kontam biznis je biznis.
sad bi ti džasmin (djuro) reko: nemoj da mi se mesas u biiiizninss! 8-)
Ramzess Veliki

#78 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by Ramzess Veliki »

E ... ne trude se ... jednom mi u Pakistanu nazor gurali neku ruskinju (ista Marija Šarapova), dama noći jel' ... i u restoranu mi počela o svom teškom životu - ma reko da ja tebi dam 'nako para da ti pomognem a da se ne j...mo nikako? :-)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#79 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by Velkoski »

:lol: :lol: :mrgreen:

kralju :D
Lakat Jebić

#80 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by Lakat Jebić »

cuj u pakistanu :lol: :lol: :lol:
hhaarree

#81 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by hhaarree »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ma gigant :mrgreen:

a kastaniele necu ja balonom hocu s klimatiziranim avtobusom u zlatnu gorznicu :skoljka: :mrgreen:
Mate Simmons

#82 Re: AW: Najbolji sex u zivotu

Post by Mate Simmons »

hhaarree jesi ti kviki miki s istim spolom?
heri end elgibiti = uan
hhaarree

#83 Re: AW: Najbolji sex u zivotu

Post by hhaarree »

Mate Simmons wrote:hhaarree jesi ti kviki miki s istim spolom?
heri end elgibiti = uan
kake to veze ima s temom :zoka:

do duse mozda i ima :evil:
Mate Simmons

#84 Re: AW: Najbolji sex u zivotu

Post by Mate Simmons »

Hihi odleeto je hhaarree u pogrešan smjer :mrgreen:
MissGump

#85 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by MissGump »

De Niro wrote:Prije par godina ,javna kuca u Vitezu.Cura Moldavka koliko se sjecam,nije bila nista posebno,cak se moze reci da je bila i prosjecna.Sam sam se sebi cudio zasto sam izabrao bas nju,ali ispostavilo se da je bila profesionalac u pravom smislu.Momci iz obezbjedjenja su dolazili 3 puta da nas upozore da moramo zavrsiti.Kasnije sam shvatio da bas zato sto je prosjecno izgledala, je i sex bio tako dobar jer valjda pored onih bolji nju je slabo ko birao pa se bas potrudila.A i kasnije sam primjetio da su "ruznije" djevojke bolje u krevetu.
odvratno... iz kojeg razloga prostitutke majke ti??? još pogotovo kod nas gdje su one bijelo roblje bukvalno, još pogotovo u Vitezu gdje se zna kako su došle i šta im rade... pa pobogu brate... što sebi nisi prostitutku zovno pa platio 200 300 maraka kako treba, one prostitutke koje se time bave jer su izabrale a ne zato što su primorane jadne

fuj fuj fuj :x
malsal

#86 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by malsal »

Moram pohvalit jednu curu iz Finske - seks je osto u pamcenju dugo dugo, mozda radi mladosti i neiskustva u tim godinama, ali kad sam je upito kako da je tako genijalna u krevetu odgovorila je " we in Finland have nothing to do but drink and fuck"
Od tada imam zelju otic na odmor u Finsku...
Ramzess Veliki

#87 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by Ramzess Veliki »

Lakat Jebić wrote:cuj u pakistanu :lol: :lol: :lol:
E ... nećeš vjerovati ... u Lahoreu - nekad glavni grad Pakistana živi 8,5 mil. stanovnika i imaju jedan kafić sa espreso kafom i tri prostitutke od kojih je jedna zgodna a ove dvije su k'o reklama za Mischelin gume. I bosanci dođu i to dvoje odmah nanjuše. Manje bitno za prostitutke, ali espresso kafa ... :thumbup:
MissGump

#88 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by MissGump »

ej ba manite se šuplje... ne znam što ste otvarali ovaj topic i mamili a na kraju se svodi sve na vaše palamuđenje o ničemu... bezveze me rarate :zzzz:
FreakyStyley

#89 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by FreakyStyley »

malsal wrote:Moram pohvalit jednu curu iz Finske - seks je osto u pamcenju dugo dugo, mozda radi mladosti i neiskustva u tim godinama, ali kad sam je upito kako da je tako genijalna u krevetu odgovorila je " we in Finland have nothing to do but drink and fuck"
Ja jes dobra Finska. 8-)
drag_gost

#90 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by drag_gost »

malsal wrote:Moram pohvalit jednu curu iz Finske - seks je osto u pamcenju dugo dugo, mozda radi mladosti i neiskustva u tim godinama, ali kad sam je upito kako da je tako genijalna u krevetu odgovorila je " we in Finland have nothing to do but drink and fuck"
Imao iz Finske jednu... tetovaze na mjestima gdje nisam ni znao da mogu biti. :mrgreen: :mrgreen: Sve sto si napisao je istina. :thumbup:
alchak.ba

#91 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by alchak.ba »

nisam imao nijednu iz Finske :(
Ramzess Veliki

#92 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by Ramzess Veliki »

Eh, kad je kod tih skandinavki, evo malo na temu - najbolje karanje mog jarana ... :thumbup:
Dolazim prije par godina pred Citty pub na chopperu, a dva moja jarana sa sportacima već uparkirali ... i prilazim ja kad ustaje neka cura, ma jooooj prezgodna, preslatka, grudi petica k'o kamen, dekolte, plave oči pune usne ... i - trap - na mene ... priča na engleskom - "Oh, I like bikes ..." - OK, prevodiću:
- Joj mene, ja ti volim motore, tvoj je tako seksi, super je, mogu li se slikati na njemu?
- :shock: Ama što ne bi (joj mala ženi me - to meni u glavi) ... bujrum, evo ja ću te slikati ... :thumbup:
I tako slikam ja nju, sa prijateljicom je, ide priča - Holanđanke, ovdje dođu svake godine na jeftino pivo i cigarete ... ovi moji bale ...
Moj jaran: - "Jaro, joj vidi ih jesu dobre, haj'mo ih zacugat', imaš prazan stan, vodimo ih kod tebe i ohohooo ..."
Ja: - "Dobro je međede, pusti cure, šta treba da ih silujemo, jesi normalan, pusti ih da im bude lijep odmor."
Moj jaran: - "Ma daj da ja znam engleski već bi ih vozio kući, de pitaj je svega ti, joj jest dobra šta bih joj radio, de pitaj je da je ja provozam ... joj vidi joj sisa, a i ova druga joj kako bih je prevrtao ..."
Ja: "Ok, (pričam curi) - moj prijatelj pita da te provoza na svom motoru ... "
Ona - NA BOSANSKOM !!! : - "Ne trebala puno prevoditi, mi govorila bosanski i razumjeti sve, mi radile u UNHCR ovdje tri godini, tvoja motor je bolja i htjela bih se voziti sa tobom, ne sa njim."

Moj jaran - :shock: :oops: :shock: - nije Goran, ali osta karan do daske! :lol: :lol: :lol:
Prcali smo ga još pola godine. :mrgreen:
De Niro

#93 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by De Niro »

karma85 wrote:
De Niro wrote:Prije par godina ,javna kuca u Vitezu.Cura Moldavka koliko se sjecam,nije bila nista posebno,cak se moze reci da je bila i prosjecna.Sam sam se sebi cudio zasto sam izabrao bas nju,ali ispostavilo se da je bila profesionalac u pravom smislu.Momci iz obezbjedjenja su dolazili 3 puta da nas upozore da moramo zavrsiti.Kasnije sam shvatio da bas zato sto je prosjecno izgledala, je i sex bio tako dobar jer valjda pored onih bolji nju je slabo ko birao pa se bas potrudila.A i kasnije sam primjetio da su "ruznije" djevojke bolje u krevetu.
odvratno... iz kojeg razloga prostitutke majke ti??? još pogotovo kod nas gdje su one bijelo roblje bukvalno, još pogotovo u Vitezu gdje se zna kako su došle i šta im rade... pa pobogu brate... što sebi nisi prostitutku zovno pa platio 200 300 maraka kako treba, one prostitutke koje se time bave jer su izabrale a ne zato što su primorane jadne

Samo ti nastavi citati avaz i gledaj filmove pa donosi zakljucke o stvarima o kojima pojma nemas...zivio ti meni...
Erased

#94 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by Erased »

Ramzess Veliki wrote:Eh, kad je kod tih skandinavki, evo malo na temu - najbolje karanje mog jarana ... :thumbup:
Dolazim prije par godina pred Citty pub na chopperu, a dva moja jarana sa sportacima već uparkirali ... i prilazim ja kad ustaje neka cura, ma jooooj prezgodna, preslatka, grudi petica k'o kamen, dekolte, plave oči pune usne ... i - trap - na mene ... priča na engleskom - "Oh, I like bikes ..." - OK, prevodiću:
- Joj mene, ja ti volim motore, tvoj je tako seksi, super je, mogu li se slikati na njemu?
- :shock: Ama što ne bi (joj mala ženi me - to meni u glavi) ... bujrum, evo ja ću te slikati ... :thumbup:
I tako slikam ja nju, sa prijateljicom je, ide priča - Holanđanke, ovdje dođu svake godine na jeftino pivo i cigarete ... ovi moji bale ...
Moj jaran: - "Jaro, joj vidi ih jesu dobre, haj'mo ih zacugat', imaš prazan stan, vodimo ih kod tebe i ohohooo ..."
Ja: - "Dobro je međede, pusti cure, šta treba da ih silujemo, jesi normalan, pusti ih da im bude lijep odmor."
Moj jaran: - "Ma daj da ja znam engleski već bi ih vozio kući, de pitaj je svega ti, joj jest dobra šta bih joj radio, de pitaj je da je ja provozam ... joj vidi joj sisa, a i ova druga joj kako bih je prevrtao ..."
Ona - NA BOSANSKOM !!! : - "Ne trebala puno prevoditi, mi govorila bosanski i razumjeti sve, mi radile u UNHCR ovdje tri godini, tvoja motor je bolja i htjela bih se voziti sa tobom, ne sa njim."

Moj jaran - :shock: :oops: :shock: - nije Goran, ali osta karan do daske! :lol: :lol: :lol:
Jos bogda i scenario za James Bonda. 8)
MissGump

#95 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by MissGump »

De Niro wrote:
karma85 wrote:

Samo ti nastavi citati avaz i gledaj filmove pa donosi zakljucke o stvarima o kojima pojma nemas...zivio ti meni...
jarane kao prvo sjećaš li se ti Elene Popek, prostitutke koja je dovedena u našu zemlju, oteti joj dokumenti, pa je na kraju umrla od ko zna koje bolesti pa su je zakopali u limenom sanduku a kćerka joj malodobna ostala za njom živeći kod bake i djeda... jarane kao drugo od svih javnih kuća na području Vitezu ostala je još jedna aktivna i to ona na Kaoniku kod Busovače gdje su vlasnici kafane, braća, poženili prostitutke pa kad je prije dvije godine došla pandurija na vrata branili se onom: šta tebe briga šta moja žena radi... Iz tog dijela sam nam lijepe zemlje pa vrlo dobro znam kako su ih dovodili i gdje su jadne spavale, kako im nisu dozvoljavali da koriste kondome (jedino ako mušterija ko što si bio eto i ti sam traži) i u kakvim uvjetima su ih držali i hranili ko životinje da se ne bi udebljale itd itd itd...
Kažeš bilo ti dobro karanje, pa jarane za koju kažu da nije bilo dobro ubiju boga u njoj

Pa ti čitaj ne znam ti ja kakav treš i tješi se kako ti nisi bio od one stoke što se iživljavaju nad njima, misliš da si joj bio poseban?? e moj dragi samo si joj bio broj taj dan 9, 10, 11, 12...

kao što sam već rekla fuj fuj fuj :x
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#96 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by Velkoski »

šta te briga koga ljudi :dance: :?
alchak.ba

#97 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by alchak.ba »

KB24 wrote:šta te briga koga ljudi :dance: :?
jesil ti iz Rajlovca?
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#98 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by ladyblue18 »

Molim vas, drzite se teme. :)
malsal

#99 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by malsal »

ladyblue18 wrote:Molim vas, drzite se teme. :)
----
Sve ih sipkom po guzi teta plava !
vicious21

#100 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by vicious21 »

Ramzess Veliki wrote:Eh, kad je kod tih skandinavki, evo malo na temu - najbolje karanje mog jarana ... :thumbup:

zanimljiv si lik mogu ti rec :wink: a ne rece jesil je provoZa samo il si je i obrstio :-D
Post Reply