Najbolji sex u zivotu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
juce_orange
#1 Najbolji sex u zivotu
Gdje, s kim... predigra... sam sex... koliko je trajalo... atmosfera... i sve...

- nOrMaLaC
#3 Re: Najbolji sex u zivotu
Uhh dobra tema!
Ovako bilo mi je dovoljno godina, i njoj je bilo dovoljno godina. Oboje smo htjeli pogotovo ona a pogotovo ja.
Gdje se zbilo? U blizini....Predigra? Ako se računa da sam je ljubio po tabanima onda je vala bilo
Sam čin je trajao 2 mikrosekunde...Jbg, tako je to in and out.
Nije ko u filmovima gdje traje 24 minute
Atmosfera je bila užarena jer je bilo ljeto.
Šalim se ba, Misliš da će ti ljudi pričati koliko su dugo oralno zadovoljavali druge ili praktikovali sado masaže?
Jarane, bolje ti ne otvaraj ovakve teme jer uvijek zavši podsmjehivanjem kao što će i ovaj put

Ovako bilo mi je dovoljno godina, i njoj je bilo dovoljno godina. Oboje smo htjeli pogotovo ona a pogotovo ja.
Gdje se zbilo? U blizini....Predigra? Ako se računa da sam je ljubio po tabanima onda je vala bilo
Sam čin je trajao 2 mikrosekunde...Jbg, tako je to in and out.
Atmosfera je bila užarena jer je bilo ljeto.
Šalim se ba, Misliš da će ti ljudi pričati koliko su dugo oralno zadovoljavali druge ili praktikovali sado masaže?
Jarane, bolje ti ne otvaraj ovakve teme jer uvijek zavši podsmjehivanjem kao što će i ovaj put
-
hhaarree
#4 Re: Najbolji sex u zivotu
sto ce ti taj smajli ljuti
haj reci sto pitas to kao prvo, kao drugo necu da ti kazem
haj reci sto pitas to kao prvo, kao drugo necu da ti kazem
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5 Re: Najbolji sex u zivotu
fala što mi vrati film u glavi 
-
FreakyStyley
#6 Re: Najbolji sex u zivotu
Dobra tema.
Prigusena svjetla, romantika, tiha muzika, samo sto svijece nisam zapalio. Na stolu boca Viskog i kutija cigara. Nikad mi to trecerazredno vino nije bilo ukusnije, kao nektar zivota. Toplo ljetno vece, prazan mi stan, starci na moru, sretan, bezbrizan. Ukratko, jedan od onih savrsenih dana. Toliko. Iz postovanja necu ici u detalje. Pocelo je polako i senzualno, kao da se nista nesvakidasnje nece dogoditi, ali masta radi svasta. Zauvijek cu biti zahvalan mojoj desnoj ruci na toj nevjerovatnoj i nezaboravnoj noci.
Prigusena svjetla, romantika, tiha muzika, samo sto svijece nisam zapalio. Na stolu boca Viskog i kutija cigara. Nikad mi to trecerazredno vino nije bilo ukusnije, kao nektar zivota. Toplo ljetno vece, prazan mi stan, starci na moru, sretan, bezbrizan. Ukratko, jedan od onih savrsenih dana. Toliko. Iz postovanja necu ici u detalje. Pocelo je polako i senzualno, kao da se nista nesvakidasnje nece dogoditi, ali masta radi svasta. Zauvijek cu biti zahvalan mojoj desnoj ruci na toj nevjerovatnoj i nezaboravnoj noci.
-
FreakyStyley
#7 Re: Najbolji sex u zivotu
KB24 wrote:fala što mi vrati film u glavi

- honky tonk
#8 Re: Najbolji sex u zivotu
FreakyStyley wrote:Dobra tema.![]()
-
Klitemnestraaa
#9 Re: Najbolji sex u zivotu
FreakyStyley wrote:Dobra tema.![]()
- Ramzess Veliki
#10 Re: Najbolji sex u zivotu
Red bi bio da napišeš svoje iskustvo za početak da se opustimo malo.juce_orange wrote:Gdje, s kim... predigra... sam sex... koliko je trajalo... atmosfera... i sve...
Osim ako nemaš iskustvo, ali i to je OK ako napišeš, pa ćemo razumijeti da ti treba mala pomoć.
- Insan73
#11 Re: Najbolji sex u zivotu
Mislim da mi se jos nije desio 
- slobodann
#12 Re: Najbolji sex u zivotu
Nijedan nije bio los 
A sada koji je najbolji ...
A sada koji je najbolji ...
- insomnia78
#13 Re: Najbolji sex u zivotu
Oba puta mi je bilo predivno
s' moje sokocalo
s' moje sokocalo
- P308
#14 Re: Najbolji sex u zivotu
Red bi bio da ti prvi ispricas kad vec otvaras temu 
- crusader
#15 Re: Najbolji sex u zivotu
Mislim da je to onaj trenutak kad sam otkrio da mogu drkati i lijevom rukom, nevjerovatno iskustvo,eksplozija od orgazma,fantazija,sto samo potvrdjuje teoriju da covjeku treba promjena i da se ne treba vezati samo za jednog partnera sto je u mom slucaju do tada bila desna ruka
- insomnia78
#16 Re: Najbolji sex u zivotu
s' moje sokocalo
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#17 Re: Najbolji sex u zivotu
vala lijeva kurcu ne valja.crusader wrote:Mislim da je to onaj trenutak kad sam otkrio da mogu drkati i lijevom rukom, nevjerovatno iskustvo,eksplozija od orgazma,fantazija,sto samo potvrdjuje teoriju da covjeku treba promjena i da se ne treba vezati samo za jednog partnera sto je u mom slucaju do tada bila desna ruka
-
blesava
#18 Re: Najbolji sex u zivotu
meni je svaki seks najbolji
- Ramzess Veliki
#19 Re: Najbolji sex u zivotu
A dajte ... ta spika sa drkanjem je toliko ižvakana. I to - svaki mi je bio najbolji, blablabla ... hajde slobodno. Dječaku treba reći šta je dobar seks da ima neka mjerila. 
-
hhaarree
#20 Re: Najbolji sex u zivotu
sto to ti lobiras za njega, pa nek se javi i nek pojasni sta hoce i zasto nas pitaRamzess Veliki wrote:A dajte ... ta spika sa drkanjem je toliko ižvakana. I to - svaki mi je bio najbolji, blablabla ... hajde slobodno. Dječaku treba reći šta je dobar seks da ima neka mjerila.
ili uostalom opisi ti najbolji seks koji si dozivio
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#21 Re: Najbolji sex u zivotu
sex doživio njega..hhaarree wrote:ili uostalom opisi ti najbolji seks koji si dozivio
-
hhaarree
#22 Re: Najbolji sex u zivotu
KB24 wrote:sex doživio njega..hhaarree wrote:ili uostalom opisi ti najbolji seks koji si dozivio
- zambaklija
#23 Re: Najbolji sex u zivotu
banula je,razvalila me i nestala ,jesam li sanjao pitam se još,ooo te švabice 
- Ramzess Veliki
#24 Re: Najbolji sex u zivotu
Neću ... napisao sam najlošiji date pa ste me stali podj... .hhaarree wrote:sto to ti lobiras za njega, pa nek se javi i nek pojasni sta hoce i zasto nas pitaRamzess Veliki wrote:A dajte ... ta spika sa drkanjem je toliko ižvakana. I to - svaki mi je bio najbolji, blablabla ... hajde slobodno. Dječaku treba reći šta je dobar seks da ima neka mjerila.![]()
ili uostalom opisi ti najbolji seks koji si dozivio
Poštedjeću vas svojih iskustava. Da ne bude opet "hahaha, vidi ima portira blablabla ... " ... budi rečeno svako gradilište ima portira.
- insomnia78
#25 Re: Najbolji sex u zivotu
Jos jedna tema za samo promociju samoprozvanih forumskih jebaca i jebacica
s' moje sokocalo
s' moje sokocalo