Najbolji servis za mobitele u Sarajevu?
Moderator: Benq
-
ri0
#1 Najbolji servis za mobitele u Sarajevu?
Raja imam Sony Ericsson G900 sa touch screen-om i izgleda da je krep'o display. Naime, telefon radi normalno (malo tamnija slika nego normalno) i nakon nekog vremena display se ugasi ali mobitel radi (primam pozive ali ne vidim nista na displayu, crno). Vidio sam na netu da dosta raje sa ovim telefonom ima taj problem i da zamijena lcd-a popravi kvar. Valjda im je ovo slaba tacka. Koji je najbolji servis u Sarajevu da odnesem telefon ?
Hvala!
Hvala!
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#2 Re: Najbolji servis za mobitele u Sarajevu?
Enter Digital. Nekoliko puta dosada se pokazali izuzetno kvalitetni.
-
Russs
#3 Re: Najbolji servis za mobitele u Sarajevu?
Fontele.ba, Gazi Husref Begova 4 Telefon 440-203 
-
zilla_
#4 Re: Najbolji servis za mobitele u Sarajevu?
dđevad na otoci kod otvorene pijace... vjeruj mi nema ga boljeg a jeftinijeg u gradu...
npr moja kolegica s posla nosila nokiu n95 u enter digital i oni kažu pao tel u vodu, nema mu spasa... još i slikali, kao ono profesionalni oni... odnio ja tel dđevadu čojk ga napravio za 40KM i evo ga radi više od pola godine...
npr moja kolegica s posla nosila nokiu n95 u enter digital i oni kažu pao tel u vodu, nema mu spasa... još i slikali, kao ono profesionalni oni... odnio ja tel dđevadu čojk ga napravio za 40KM i evo ga radi više od pola godine...
- Dupli_skalp
#5 Re: Najbolji servis za mobitele u Sarajevu?
vedo na platou skenderije, kod foto studia.
-
pimp89
#6 Re: Najbolji servis za mobitele u Sarajevu?
eee evo prijatno me iznenadise u mobil manija na, platou skenderije, zamal nisam odusto od N95 pocela jest g**** navlazila joj se ploča
ono kad pitas nekog kaze ti ma probaj pa ako uspijes popravit, a i oklopi ovi sto ih mozes kupit, kostaju te 30km sve neki orginali a sranje zesce, ne odgovara na telefon živcira prosto, polome se nožice na poklopcu,
i tako ja njima donesem tel bez oklopa bez iceg, sramota me vise kako tel izgleda, i lik sredi taj problem s navlazavanjem
hah i nabaci mi polovan oklop, koji je usput orginalan sa 1 il 2 packe za 20km
jbga, ja sam zadovoljan, mogo me nategnut i za mnogo vise kako je tim likovima inace cejf
i glavni vam je onaj lik tamo sto radi na telefonima, iza zida, ovaj sto izgleda ko šaner i sjedi na ulazu, samo kupi prasinu, odbojno se dojma, pa eto tako, ja znam gdje cu ubuduce popravljat
i tako ja njima donesem tel bez oklopa bez iceg, sramota me vise kako tel izgleda, i lik sredi taj problem s navlazavanjem
jbga, ja sam zadovoljan, mogo me nategnut i za mnogo vise kako je tim likovima inace cejf
i glavni vam je onaj lik tamo sto radi na telefonima, iza zida, ovaj sto izgleda ko šaner i sjedi na ulazu, samo kupi prasinu, odbojno se dojma, pa eto tako, ja znam gdje cu ubuduce popravljat
- VeDooo1gim
#7 Re: Najbolji servis za mobitele u Sarajevu?
Za mobil maniu i ja tvrdim (mobilmania.ba) , na platou , vrhunski serviser , nije skup i nece zavrnut , carsijskih sanera sto rade sa telefonima se mani , ne isplate se 
-
aristofan
#8 Re: Najbolji servis za mobitele u Sarajevu?
Gdje zamijeniti touch screen (Nokia n97 mini) i koliko kosta to (ne)zadovoljstvo?
- mayab
#9 Re: Najbolji servis za mobitele u Sarajevu?
Pa pitaj u univerzalnom, u Soping centru Grbavica im je servis
- 4m3l
#10 Re: Najbolji servis za mobitele u Sarajevu?
Slican slucaj sam imao prije 5 godinazilla_ wrote:dđevad na otoci kod otvorene pijace... vjeruj mi nema ga boljeg a jeftinijeg u gradu...
-
Jim Smorrison
#11 Re: Najbolji servis za mobitele u Sarajevu?
Postoji li još ovaj Dževad i da li radi HTC?
I ako neko može objasniti gdje se tačno nalazi kod pijace? Hvala.
I ako neko može objasniti gdje se tačno nalazi kod pijace? Hvala.
- Ned071
#12 Re: Najbolji servis za mobitele u Sarajevu?
moze li se dekodirati mtel-ov mobitel? i gdje? hvala....