Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Romanista 101% wrote:sve je manje i manje "fantazista" igraca koji potezom dizu stadion na noge i rjesavaju utakmicu, po meni bolji se igro fudbal 90-tih nego sad
danas se igraju puno organizovanije odbrane, pa je teže baš takvim potezom riješiti utakmicu
ali se još mogu vidjeti na sredini terena, npr. ovaj je za mene unikat, nigdje ga nisam vidio još
Ne mo'š jebem ga bez Messija i CR-a pravit ovakav sastav, ali nikako... Na stranu što nekom jedan, drugi ili obojica nisu simpatični, ali de bar trun objektivnosti... Sudeći po većini postova, mislim da bi najadekvatniji naslov teme bio ''Najbolji sastav iz vremena mog djetinjstva''
cyprus wrote:Ne mo'š jebem ga bez Messija i CR-a pravit ovakav sastav, ali nikako... Na stranu što nekom jedan, drugi ili obojica nisu simpatični, ali de bar trun objektivnosti... Sudeći po većini postova, mislim da bi najadekvatniji naslov teme bio ''Najbolji sastav iz vremena mog djetinjstva''
ja sam svoj stavio em zadnjih 15-20 godina ili tu negdje i u smislu same ekipe koja bi igrala na terenu, zato ga ja ne bih npr imao u "najboljem sastavu"
Da idemo po pozicijama i striktno po tome, onda naravno ubacis i ronalda