Najbolji sastav svih vremena
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Bega_94
#1 Najbolji sastav svih vremena
Bez favoriziranja omiljenog kluba ili slicno nego bas onih 11 za koje smatrate da zasluzuju da se nađu po vama u najboljem sastavu.
Po meni : Buffon, Paolo Maldini, Fabio Cannavaro, Roberto Carlos, Javier Zanneti, C. Sedorf, Luis Figo, Ronaldinho, Zinedin Zidan, Maradona, Ronaldo (Fenomeno)
Po meni : Buffon, Paolo Maldini, Fabio Cannavaro, Roberto Carlos, Javier Zanneti, C. Sedorf, Luis Figo, Ronaldinho, Zinedin Zidan, Maradona, Ronaldo (Fenomeno)
- Arteta
#2 Re: Najbolji sastav svih vremena
Sve igraci iz iste generacije osim Maradone.
malo glupo.
malo glupo.
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#3 Re: Najbolji sastav svih vremena
'ta ce Mradona narkoman 
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#4 Re: Najbolji sastav svih vremena
'ta ce Mradona narkoman 
- Logovan
#5 Re: Najbolji sastav svih vremena
Ne može se napraviti najbolji sastav svih vremena.
-
Bega_94
#6 Re: Najbolji sastav svih vremena
Pa jeste malo glupo sto se tice Maradone ali takođe mislim da je sastav ok jer ovo su igraci koje sam imao priliku gledati i smatram da zasluzuju biti najbolji od najboljihArteta wrote:Sve igraci iz iste generacije osim Maradone.
malo glupo.
- shbc
#7 Re: Najbolji sastav svih vremena
Ne mogu bas svih vremena, ali po meni najbolji igraci koje sam ja gledao (bez ovih "novih"):
Kahn
Cafu Cannavaro Nesta Carlos
Figo Zidane Rivaldo Nedved
Ronaldo Del Piero
Tu jos mogu komotno Ronaldinho, Raul, Maldini, Beckham, Davids, Henry, Owen, Van der Saar, Zola, Baggio, Vieira, Thuram, Staam, Buffon, Giggs, Crespo, Cole-York (oni moraju u paru
) itd. itd. Samo mi je ovih 11 nekako bas ostalo urezano u pamcenje.
Kahn
Cafu Cannavaro Nesta Carlos
Figo Zidane Rivaldo Nedved
Ronaldo Del Piero
Tu jos mogu komotno Ronaldinho, Raul, Maldini, Beckham, Davids, Henry, Owen, Van der Saar, Zola, Baggio, Vieira, Thuram, Staam, Buffon, Giggs, Crespo, Cole-York (oni moraju u paru
- noiserr
#8 Re: Najbolji sastav svih vremena
Fali tu i Susic kad vec i Maradona moze. 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#9 Re: Najbolji sastav svih vremena
teško je sastaviti baš sastav svih vremena jer ima masa odličnih igrača koje nismo imali priliku gledati
- Arteta
#10 Re: Najbolji sastav svih vremena
Pokusavam sastaviti sastav od igraca koje sam gledao i ne uspijeva mi, za odbranu i golmana to lako ide, ali bas u sredi tesko, jedino Zidane i Pirlo su sigurni od ostalih ne znam koga izabrati.
- Gandalf
#11 Re: Najbolji sastav svih vremena
Ova četvorica su meni naj naj na svojim pozicijama, apsolutno nenadjebivi :
Kahn, R. Carlos, Maradona i Messi
Zadnja dvojica su odnosno mogu igrati bilo šta od ofanzivnih pozicija, tako da se ne sudaraju na istoj poziciji - ovi igrači su mi baš dominantni na svojim pozicijama, za ostale pozicije ima više podjednako dobrih igrača pa ne bih ulazio u to - namjenski nisam navodio neke igrače od prije 50 godina, kada je fudbal bio neki drugi sport nego danas ili 90-tih - tek da napomenem, nisam navijač niti jednog od klubova u kojma su ovi igrači izgradili svoj kultni status.
Kahn, R. Carlos, Maradona i Messi
Zadnja dvojica su odnosno mogu igrati bilo šta od ofanzivnih pozicija, tako da se ne sudaraju na istoj poziciji - ovi igrači su mi baš dominantni na svojim pozicijama, za ostale pozicije ima više podjednako dobrih igrača pa ne bih ulazio u to - namjenski nisam navodio neke igrače od prije 50 godina, kada je fudbal bio neki drugi sport nego danas ili 90-tih - tek da napomenem, nisam navijač niti jednog od klubova u kojma su ovi igrači izgradili svoj kultni status.
- Gandalf
#12 Re: Najbolji sastav svih vremena
Gerarda bolanArteta wrote:Pokusavam sastaviti sastav od igraca koje sam gledao i ne uspijeva mi, za odbranu i golmana to lako ide, ali bas u sredi tesko, jedino Zidane i Pirlo su sigurni od ostalih ne znam koga izabrati.
- Arteta
#13 Re: Najbolji sastav svih vremena
Bjezi.Gandalf wrote:Gerarda bolanArteta wrote:Pokusavam sastaviti sastav od igraca koje sam gledao i ne uspijeva mi, za odbranu i golmana to lako ide, ali bas u sredi tesko, jedino Zidane i Pirlo su sigurni od ostalih ne znam koga izabrati.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#14 Re: Najbolji sastav svih vremena
Tesko je sastaviti najbolji sastav nase reprezentacije a ne svijeta
-
leo karan
#15 Re: Najbolji sastav svih vremena
kako ne moze?Logovan wrote:Ne može se napraviti najbolji sastav svih vremena.
gledaj sad:
Kahn - Cafu, Beckenbauer, Zaneti, R. Carlos - Crujf, Zidane, Maradona, - C. Ronaldo - Mesi, Ronaldo
-
El_comadante
#16 Re: Najbolji sastav svih vremena
interesantno. niko nije spoemuno Peleta koji je najbolji fudbaler svih vremena po FIFA a Lav Jašin najbolji golman. pa onda se niko nije sjedio Romario itd. Rud Gulit Marco van Basten itd...
- Gandalf
#17 Re: Najbolji sastav svih vremena
Pele je igr'o u praistoriji - ako se ne varam u prvoj polovini njegove karijere nije ni postojao offside, praistorijski igrač, njegovi rekordi su mi k'o i Chambrlenovi rekordi u NBA, kada u Wiltovo doba nije postojalo ni pola današnjih ekipa i ko zna koliko pravila - ipak su profesionalni sportovi mnogo kvalitetniji danas, nego prije 50 godina
- Arteta
#18 Re: Najbolji sastav svih vremena
Zbog toga niko ne moze sastaviti tim svih vremena nego samo tim od onih igraca koje je pratio.Gandalf wrote:Pele je igr'o u praistoriji - ako se ne varam u prvoj polovini njegove karijere nije ni postojao offside, praistorijski igrač, njegovi rekordi su mi k'o i Chambrlenovi rekordi u NBA, kada u Wiltovo doba nije postojalo ni pola današnjih ekipa i ko zna koliko pravila - ipak su profesionalni sportovi mnogo kvalitetniji danas, nego prije 50 godina
- Logovan
#19 Re: Najbolji sastav svih vremena
Pa ne možeš. Uvijek se neko izostavi, kao što si ti sad izostavio masu sjajnih igrača.leo karan wrote:kako ne moze?Logovan wrote:Ne može se napraviti najbolji sastav svih vremena.
gledaj sad:
Kahn - Cafu, Beckenbauer, Zaneti, R. Carlos - Crujf, Zidane, Maradona, - C. Ronaldo - Mesi, Ronaldo
-
El_comadante
#20 Re: Najbolji sastav svih vremena
recimo njemačka je osvojila SP 90te i EP 96te. dosta je igrača igralo na ta dva takmičenja i u tvom timu nema nijednog Njemca iz tog perioda?! nevalja ti to ništaLogovan wrote:Pa ne možeš. Uvijek se neko izostavi, kao što si ti sad izostavio masu sjajnih igrača.leo karan wrote:kako ne moze?Logovan wrote:Ne može se napraviti najbolji sastav svih vremena.
gledaj sad:
- SmokingMan
#21 Re: Najbolji sastav svih vremena
Ovo je barem ekipa sastavljena od igrača koje sam gledao u periodu od 1996 do danas dan,nezahvlano je da stavljam imena igrača koje nikada u svom životu nisam gledao na malim ekranima...

Jedva sam ih uklopio,mada bi se ovde mogao još ko dodati,al eto...

Jedva sam ih uklopio,mada bi se ovde mogao još ko dodati,al eto...
-
Bega_94
#22 Re: Najbolji sastav svih vremena
Kao mali sam zapamtio igrace poput Sedorfa, R.Carlos, Rivaldo, Figa, Neste, Zannetia, P. Viere.. danas skoro pa da i ne pratim fudbal kojeg mnogo volim bas zbog toga sto vise nema te stare generacije koje je mislim i najbolja generacija fudbalera svih vremena cast pojedincima iz drugih generacija.
Igraci poput : J. Zannetia, Maldinia, Zidanea se nece vise nikada 'desiti' pa zbog toga i ne volim fudbal danas..
Ostali su jos samo rijetki zbog kojih pratim pomalo Pirlo, Totti, Ronaldinho, Giggs ..
Igraci poput : J. Zannetia, Maldinia, Zidanea se nece vise nikada 'desiti' pa zbog toga i ne volim fudbal danas..
Ostali su jos samo rijetki zbog kojih pratim pomalo Pirlo, Totti, Ronaldinho, Giggs ..
- SmokingMan
#23 Re: Najbolji sastav svih vremena
Moja defintivna postava od kraja 90-tih i početkom 2000-te.

- MyTao
#24 Re: Najbolji sastav svih vremena
Robaldinho u napadu?
- Romanista 101%
#25 Re: Najbolji sastav svih vremena
sve je manje i manje "fantazista" igraca koji potezom dizu stadion na noge i rjesavaju utakmicu, po meni bolji se igro fudbal 90-tih nego sad