Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zadig wrote: Mind you da smo oboje bili u vezi (pa ti sada moralisi koliko hoces).
+
Zadig wrote:tona alkohola, tona zezanja, vrijeme je jako brzo proslo...ja sam skonto da sam potpuno lud za tim maskama ma jos bolje bi bilo da je nikada prije toga nisam sreo
mada je i ovako bilo dobro. ove zamisljene uloge su super stvar. Preporucujem.
=?
joj abdule i ti si lopov neki jel' se to ti pitas pa sta je bilo
Ma, znam ja sta je bilo!! :D
Al' si ne mogu oprostiti :D sto sam prezivljav'o, zajedno sa cijelim forumom, njegove patnje i sto sam bio na njegovoj strani sve vrijeme dok je prolazio kroz rezultat :D ovog zbira :D:D
Harrys wrote:Ma,nobolji randes je onaj iznenadni,npr,kao autostoper,kad stvari se razvijaju neuporedivo brzo,na opce zadovoljstvo.To su i najsladji randesi.
svaka cast...orginalno nema sta
Hvala,ali ne cusmo uzbudljivu pricu od postavljacice teme,pa cemu onda otvaranje,osim.....
Harrys wrote:Ma,nobolji randes je onaj iznenadni,npr,kao autostoper,kad stvari se razvijaju neuporedivo brzo,na opce zadovoljstvo.To su i najsladji randesi.
Hvala,ali ne cusmo uzbudljivu pricu od postavljacice teme,pa cemu onda otvaranje,osim.....