ok evo price, ne znam bas da li je to bio 100% klasican rande, ali....
Bila jednom jedna zurka u jednom pravo dobrom bar klubu.
Ja sam se sa jednom koleginicom sa posla dogovorio cisto onako da se tamo nadjemo jedno vece kada je bas bila mask party, tj morao si imati ili neku masku, ili se obuci kao neki drugi lik ili jedno i drugo, ali uglavnom nisi smio ni uci ako si bio normalno obucen. Imali su i maske na ulazu tako da nije bilo izvrdavanja oko toga.
Nacelan dogovor je pao u fazonu ajd pa vidimo se tamo. Mind you da smo oboje bili u vezi (pa ti sada moralisi koliko hoces). Ja sam bio obucen skroz u crno, znaci
vrlo fine crne tole, crna rolka, crne poluduboke pele, crne rukavice...ja sam se kao obukao kao lopov eto. Masku nisam imao, ali su mi dali na ulazu.
Imao sam crnu kosu, zalizan, ma ljepota.
Nju sam prepoznao odma...samo zato sto znam da je ludak za cipelama, tj po cipelama sam je poznao, jer bas takve znam da ima, vrlo specificne.
Ona je nosila kostim Katrin Heburn (ili kako vec, ona koka iz Dorucak kod Tife, tj Tifanija), imala je crnu haljinu, crne dugacke rukavice, naku krunicu na glavi, i normalno masku,
i normalno mustiklu, bijelu, dugu, i pusila je.
Bilo je gomila ljudi svakakvih, bila je koka koja je bila obucena kao musko, ali i musko koje je bilo obuceno kao zensko. Ma svasta.
Ja sam joj maznuo torbu koja je bilo pored-iza nje dok je bila na sanku i pricala sa rajom nekom. Ondio sam torbu u prostoriju za garderobu i tamo je stavio u svoju jaknu, onako
zamoto je.
Poslje sam joj priso i reko fali li ti nesto i otiso. Onda sam jope doso za minut i reko fali li ti nesto. Tu smo poceli pricati,
odveo sam je u sobu za garderobu, i vratio joj torbu i reko ako treba jos nesto da se ukrade, neka kaze. Nije se naljutila za pravo cudo. Cijelo vece smo proveli ganjajuci se po baru.
nije bilo drmanja, samo smo pricali. Pricali smo jaaako dugo, tj zajebavali se. Ja sam se naravno napio. Znala ja normalno ko sam ja, ali eto, cijelo vece je bila neka igra, nikada nije izgovorila moje ime, niti ja njeno...samo smo pricali. tu i tamo smo se pipkali, tj ja sam nju pipko

))
kuci sam dosao jako kasno, sljedeci dan na poslu me je docekao mail: we had a great time tonite, thank you...i eto...to je to. ima jos detalja ali to nemam zivaca da pisem
summo summare: tona alkohola, tona zezanja, vrijeme je jako brzo proslo...ja sam skonto da sam potpuno lud za tim maskama ma jos bolje bi bilo da je nikada prije toga nisam sreo
mada je i ovako bilo dobro. ove zamisljene uloge su super stvar. Preporucujem.
eto, tesanje drva, bez mijesanja maltera...a jope pravo dobro