NAJBOLJI RADIO U BIH???
-
Jelaski_Jalijas
Antena radio Jelah 88,7 fm!! ma to je zakoN!
- Prince
Radio Kameleon ima u 90% slučajeva dobru muziku, program im je počeo normalno, mana im je što vrte isti playlist danima. Dobar je, ali ne znam jel baš najbolji.
Radio Bobar je dosta profesionalan, imao je nekad najbolji noćni program. Ipak, ima previše komercijale.
BH Radio 1 je previše ozbiljan, ali to se i traži od državnog radija.
Radio 202 bi mogao biti dobar, imaju super nekoliko emisija, odlične voditelje, super muziku, urbani fazon... Ali im ne valja urednik
.
eFM Radio nije loš, ali muzika im je kritična, e i emisije više nisu što su bile. Otkako nema Insomnie, bezveze su
.
Radio Stari Grad je dosta dobar, furaju neki naš fazon, mada nekad udaviše s domaćom lošom muzikom. Prednost im je što se čuju skoro u cijeloj BiH (ili ja imam dobru antenu u autu
)... Mrzim Emira Cocalića, tako da ih rijetko slušam kad je on na radiju. Ipak, glasam za njih, mislim da imaju najmanje nedostataka.
Radio Bobar je dosta profesionalan, imao je nekad najbolji noćni program. Ipak, ima previše komercijale.
BH Radio 1 je previše ozbiljan, ali to se i traži od državnog radija.
Radio 202 bi mogao biti dobar, imaju super nekoliko emisija, odlične voditelje, super muziku, urbani fazon... Ali im ne valja urednik
eFM Radio nije loš, ali muzika im je kritična, e i emisije više nisu što su bile. Otkako nema Insomnie, bezveze su
Radio Stari Grad je dosta dobar, furaju neki naš fazon, mada nekad udaviše s domaćom lošom muzikom. Prednost im je što se čuju skoro u cijeloj BiH (ili ja imam dobru antenu u autu