Najbolji napadac

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

NAJBOLI NAPADAC

ZLATAN IBRAHIMOVIC
47
31%
FERNANDO TORES
8
5%
EDIN DZEKO
53
35%
EMANUEL ADEBAYOR
1
1%
DAVID VILLA
2
1%
DIDIER DROGBA
12
8%
ALESANDRO PATO
2
1%
SAMUEL ETO
9
6%
THIERY HENRY
18
12%
NICOLAS ANELKA
1
1%

Total votes: 153

pirmin

#101 Re: Najbolji napadac

Post by pirmin »

Image
DonEmir

#102 Re: Najbolji napadac

Post by DonEmir »

noiserr wrote:[Pa najveci kikser u danasnjem fudbalu. Kad je god vazan gol dati on kiksa. Dvaput Argentinu kostao u velikim takmicenjima. Mentalitet nula. Nije zasluzio da bude na toj listi.

Najveci kikseri Argentine su Messi tj. Aguero..
noiserr

#103 Re: Najbolji napadac

Post by noiserr »

DonEmir wrote:
noiserr wrote:[Pa najveci kikser u danasnjem fudbalu. Kad je god vazan gol dati on kiksa. Dvaput Argentinu kostao u velikim takmicenjima. Mentalitet nula. Nije zasluzio da bude na toj listi.

Kostao ih pobjede na svjetskom:

Pa onda Napoli za ligu sampiona:

http://gfycat.com/WeightyTemptingJaeger

I nedavno Copa America:

U svjetu poznat kao najveci "bottler"(kikser) trenutno.
DonEmir

#104 Re: Najbolji napadac

Post by DonEmir »

noiserr wrote:
DonEmir wrote:

.

To su sve cinjenice, odlican napadac. To sto penale slabo suta,,, ne suta ni Dzeko dobro penal. Imas xy igraca koji se zaigraju...pa profulaju ali su odlicni napadaci a sada mi se neda traziti failove od drugi napadaca.
noiserr

#105 Re: Najbolji napadac

Post by noiserr »

DonEmir wrote:
noiserr wrote:
DonEmir wrote:

.

To su sve cinjenice, odlican napadac. To sto penale slabo suta,,, ne suta ni Dzeko dobro penal. Imas xy igraca koji se zaigraju...pa profulaju ali su odlicni napadaci a sada mi se neda traziti failove od drugi napadaca.
Dzeko zna da je slab sa penalima pa ih i nepuca cesto, a u ostalom upravo obratno Dzeko je poznat po tome sto daje "teske" (vazne) golove. Ali mi govorimo o najboljim napadacima. Higuain nije ni na uzem spisku, jer je poznat po cestim kiksovima kad su u pitanju vazni golovi.
DonEmir

#106 Re: Najbolji napadac

Post by DonEmir »

noiserr wrote:Dzeko zna da je slab sa penalima pa ih i nepuca cesto, a u ostalom upravo obratno Dzeko je poznat po tome sto daje "teske" (vazne) golove. Ali mi govorimo o najboljim napadacima. Higuain nije ni na uzem spisku, jer je poznat po cestim kiksovima kad su u pitanju vazni golovi.
Pa ne puca ni Higuain penale kad su najbolji u igri... kad nisu uzme sutne, kao sto bi i Dzeko recimo. To je tvoje subjektivno misljenje druze eto hajde da ne idemo vise u offtopic, imamo vise muka na pdf. rep BIH :bih: :(
__Phoenix__

#107 Re: Najbolji napadac

Post by __Phoenix__ »

Svaka lista bez Pipa nije relevantna.
noiserr

#108 Re: Najbolji napadac

Post by noiserr »

DonEmir wrote:
noiserr wrote:Dzeko zna da je slab sa penalima pa ih i nepuca cesto, a u ostalom upravo obratno Dzeko je poznat po tome sto daje "teske" (vazne) golove. Ali mi govorimo o najboljim napadacima. Higuain nije ni na uzem spisku, jer je poznat po cestim kiksovima kad su u pitanju vazni golovi.
Pa ne puca ni Higuain penale kad su najbolji u igri... kad nisu uzme sutne, kao sto bi i Dzeko recimo. To je tvoje subjektivno misljenje druze eto hajde da ne idemo vise u offtopic, imamo vise muka na pdf. rep BIH :bih: :(
Nije samo moje ali dobro.. jeste subjektivno, u pravu si.. a upravu si i za ovo drugo :D :bih:
Bosanski_kralj

#109 Re: Najbolji napadac

Post by Bosanski_kralj »

pirmin wrote:Image
:thumbup: :thumbup:
putokaz1

#110 Re: Najbolji napadac

Post by putokaz1 »

__Phoenix__ wrote:Svaka lista bez Pipa nije relevantna.
Tako je!!!
Post Reply