Najbolji napadac
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- DonEmir
#102 Re: Najbolji napadac
noiserr wrote:[Pa najveci kikser u danasnjem fudbalu. Kad je god vazan gol dati on kiksa. Dvaput Argentinu kostao u velikim takmicenjima. Mentalitet nula. Nije zasluzio da bude na toj listi.
Najveci kikseri Argentine su Messi tj. Aguero..
- noiserr
#103 Re: Najbolji napadac
Kostao ih pobjede na svjetskom:DonEmir wrote:noiserr wrote:[Pa najveci kikser u danasnjem fudbalu. Kad je god vazan gol dati on kiksa. Dvaput Argentinu kostao u velikim takmicenjima. Mentalitet nula. Nije zasluzio da bude na toj listi.
Pa onda Napoli za ligu sampiona:
http://gfycat.com/WeightyTemptingJaeger
I nedavno Copa America:
U svjetu poznat kao najveci "bottler"(kikser) trenutno.
- DonEmir
#104 Re: Najbolji napadac
noiserr wrote:.DonEmir wrote:noiserr wrote:[Pa najveci kikser u danasnjem fudbalu. Kad je god vazan gol dati on kiksa. Dvaput Argentinu kostao u velikim takmicenjima. Mentalitet nula. Nije zasluzio da bude na toj listi.
To su sve cinjenice, odlican napadac. To sto penale slabo suta,,, ne suta ni Dzeko dobro penal. Imas xy igraca koji se zaigraju...pa profulaju ali su odlicni napadaci a sada mi se neda traziti failove od drugi napadaca.
- noiserr
#105 Re: Najbolji napadac
Dzeko zna da je slab sa penalima pa ih i nepuca cesto, a u ostalom upravo obratno Dzeko je poznat po tome sto daje "teske" (vazne) golove. Ali mi govorimo o najboljim napadacima. Higuain nije ni na uzem spisku, jer je poznat po cestim kiksovima kad su u pitanju vazni golovi.DonEmir wrote:noiserr wrote:.DonEmir wrote:
To su sve cinjenice, odlican napadac. To sto penale slabo suta,,, ne suta ni Dzeko dobro penal. Imas xy igraca koji se zaigraju...pa profulaju ali su odlicni napadaci a sada mi se neda traziti failove od drugi napadaca.
- DonEmir
#106 Re: Najbolji napadac
Pa ne puca ni Higuain penale kad su najbolji u igri... kad nisu uzme sutne, kao sto bi i Dzeko recimo. To je tvoje subjektivno misljenje druze eto hajde da ne idemo vise u offtopic, imamo vise muka na pdf. rep BIHnoiserr wrote:Dzeko zna da je slab sa penalima pa ih i nepuca cesto, a u ostalom upravo obratno Dzeko je poznat po tome sto daje "teske" (vazne) golove. Ali mi govorimo o najboljim napadacima. Higuain nije ni na uzem spisku, jer je poznat po cestim kiksovima kad su u pitanju vazni golovi.
-
__Phoenix__
#107 Re: Najbolji napadac
Svaka lista bez Pipa nije relevantna.
- noiserr
#108 Re: Najbolji napadac
Nije samo moje ali dobro.. jeste subjektivno, u pravu si.. a upravu si i za ovo drugoDonEmir wrote:Pa ne puca ni Higuain penale kad su najbolji u igri... kad nisu uzme sutne, kao sto bi i Dzeko recimo. To je tvoje subjektivno misljenje druze eto hajde da ne idemo vise u offtopic, imamo vise muka na pdf. rep BIHnoiserr wrote:Dzeko zna da je slab sa penalima pa ih i nepuca cesto, a u ostalom upravo obratno Dzeko je poznat po tome sto daje "teske" (vazne) golove. Ali mi govorimo o najboljim napadacima. Higuain nije ni na uzem spisku, jer je poznat po cestim kiksovima kad su u pitanju vazni golovi.![]()
-
putokaz1
#110 Re: Najbolji napadac
Tako je!!!__Phoenix__ wrote:Svaka lista bez Pipa nije relevantna.