Po meni je Forlan najbolji igrac a najbolje utakmica ona izmedju Gane i Urugvaja
edit : moze moderator neki i pool staviti za igraca
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Romanista 101% wrote:Diego Forlan
Urugvaj - Ghana
Romanista 101% wrote:Diego Forlan
Urugvaj - Ghana
Daj mi prijedloge igracha na pp, i bice postavljena anketa.Vernes_AMG wrote:Eto pise u nazivu o cemu se radi , znaci , po vama ko je najbolji igrac i zasto a isto pitanje i za najbolju utakmicu.
Po meni je Forlan najbolji igrac a najbolje utakmica ona izmedju Gane i Urugvaja
edit : moze moderator neki i pool staviti za igraca
zato sto su za Müllera odredili nagradu za najboljeg mladog igraca SP-aFacasplaca wrote:Thomas Muller![]()
samo mi nije jasno kako onog turcina bez identiteta mogu staviti kao potencijalnog dobitnika nagrade naj igraca SP-a, a cigru Mullera ne.Oezil je od pocetka osmine za ne prepoznati
![]()
naj utakmica Urugvaj-Njemacka
kakva glupostelixiaboy wrote:zato sto su za Müllera odredili nagradu za najboljeg mladog igraca SP-aFacasplaca wrote:Thomas Muller![]()
samo mi nije jasno kako onog turcina bez identiteta mogu staviti kao potencijalnog dobitnika nagrade naj igraca SP-a, a cigru Mullera ne.Oezil je od pocetka osmine za ne prepoznati
![]()
nije glupost jer nagradu za najboljeg igraca ne bi dobili ni müller ni özil. tu nagradu ce dobiti neko od ovih sto igraju finale.Facasplaca wrote:kakva glupostelixiaboy wrote:zato sto su za Müllera odredili nagradu za najboljeg mladog igraca SP-aFacasplaca wrote:Thomas Muller![]()
![]()
nema logike da me hebeselixiaboy wrote:
nije glupost jer nagradu za najboljeg igraca ne bi dobili ni müller ni özil. tu nagradu ce dobiti neko od ovih sto igraju finale.
a na ovaj nacin su opet ostavili mogucnost da nagrade müllera za odlicne igre.