Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cyprus wrote:Evo moj neki idealni tim ovog prvenstva. Možda nije baš skroz konevncionalan, izostalo mi je par dobrih igrača, al nema veze .
Kad vidim da ti je Buffon na golu, ne moram dalje gledat
Ma Casillas nije imo ni nekih velikih odbrana (nije imo potrebe za njima), Lehmann nidže veze, za Akinfeeva sam se predomislio u zadnjem momentu jer mu ipak Španci uvališe 7, a i bilo bi mi previše Rusa u ovoj ekipi, Volkan sjebo Tursku onim crvenim, o Recberu neću ni da pričam, van der Saar je mogo, al iz patološke mrženje prema Man Utdu ga ipak nisam stavio , Pletikosa par puta mu se posrećilo, Ricarda nidže. Ostali nisu vrijedni spomena. Otud Buffon, on je ipak jedini od golmana donekle ispo heroj svoje reprezentacije
OK za ovo napisano. Razlog sto bih ja stavio Casillasa umjesto Buffona, haj da kazemo nije bio testiran. Uzeo bih primjer jucerasnje utakmice. Vrlo stalozen i sigura. Kad Nijemci nabacuju korner, on je cini mi se 3-4 puta stociro loptu i odbio bilo kakvu sansu. Jednom je pored onolikih nijemaca stocirao loptu na drugi dio terena . Ipak gledam njegovu koncetraciju, oko na lopti, sjebe bilo kakav nabacaj na gol. Samim tim sto odagna sanse Njemcima je isto kao da je bio testiran.
Mislim sve je to u 5 deka sto kazu al eto malo da razmijenimo misljenja.
Zamjene: Van der Sar (Nizozemska, 6,6), Ramos (Španjolska, 5,8), Robert Kovać (Hrvatska, 5,8), D. Silva (Španjolska, 6,6), Aršavin (Rusija, 6,6), Iniesta (Španjolska, 6,4), Van Nistelrooy (Nizozemska, 6,4)