Najbolji FORD servis u Sarajevu?

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
gistrobancho

#1 Najbolji FORD servis u Sarajevu?

Post by gistrobancho »

Pozdrav, zanima me gdje je najbolje u Sarajevu servisirati Forda? Čuo sam dosta loših stvari o generalnom servisu, ali ti su likovi valjda izgubili licencu... Sada je novi generalni servis negdje pored auto-salona Kramar, ali ne znam da li su to isti ili neki novi majstori. Neki su mi čak savjetovali da idem uraditi servis u Tuzlu ili Banja Luku...
tempuser

#2 Re: Najbolji FORD servis u Sarajevu?

Post by tempuser »

Nekim momci iz ex F-AC-a imaju servis na Butmiru, cuo sam da su dobri, a sto se ovlastenog tice izgleda da u Sarajevu nema te pite decko!
Qler

#3 Re: Najbolji FORD servis u Sarajevu?

Post by Qler »

Mislim da je najbolji servis za ford u Sarajevu trenutno AC-Tech, u Butmiru, malo prije klima centra, odmah sa lijeve strane kad smotas u onoj krivini od 90* :)

E sad, oni imaju svu dijagnostiku za Forda i tu grupaciju (Mazda, Volvo) imaju Almira i Amira koji,su odlicni majstori.. Problem je sto po mom iskustvu i jos par ljudi, sto su odlicni kad im se da... Inace nece da se potrude pa se,vecina svede na zamijeni i ne pogleda sta je... Ali eto kad hoce, stvarno znaju znanje samo ja nemam zivaca da bacam grah hoce li ili nece...

A generalno, sluzbeni vozim u Unitrade jer se potrude da sve bude po PS-u, i hoce se zaroviti da rijese problem, a privatno vozim kod Bitange sa Otesa :)
Post Reply