Najbolji DJ u gradu
Moderator: _BataZiv_0809
- Meshtar
#1 Najbolji DJ u gradu
Sta mislite ljudi, u kojem kaficu ili klubu je nabolji DJ. onako po vama
- Meshtar
Dobar Dj je onaj koji moze napraviti dobru atmosferu....mislim treba li to objasnjavati. Ne govorim o tehnici nego samo o atmosferi.Stitch__ wrote:mislis ko drzi rekord u brzom mijenjanju ploca na 100 metara
sta znaci "dobar" dj?
ZIVIJO
-
Propast1
Dobra atmosfera?
Dobra atmosfera moze znaciti svasta. Kazu u Sarajevu je najbolja atmosfera tamo gdje dj pustaju narodnu muziku? Jel se i to ubraja?
Salu na stranu, gdje je u Sarajevu stvarno dobra muzika, gdje mozes da
odes sa nadom da će vrlo vjerovatno to biti dobar party?
Dobra atmosfera moze znaciti svasta. Kazu u Sarajevu je najbolja atmosfera tamo gdje dj pustaju narodnu muziku? Jel se i to ubraja?
-
xygirl
bojim se da je postalo tesko odgovoriti na ovo pitanje...Propast1 wrote:Dobra atmosfera?
ako napravis sam svoj party mozes ocekivati dobar provod
eto u sobi nije lose
-
kilam
cetvrtkom the bar aka internet.. bude skroz ok (mada ovaj posljednji je bio bezze - proculo se da je sve u pola cijene pa su svakave face navalile..)
od dj-a ok su mi srleone, ari, ady - uglavnom sto neko rece bitna je atmosfera koju dj napravi - a ne mozes napravit dobru atmosferu sa losim djingom.. osjeti raja kad nest ne stima..
pozz
od dj-a ok su mi srleone, ari, ady - uglavnom sto neko rece bitna je atmosfera koju dj napravi - a ne mozes napravit dobru atmosferu sa losim djingom.. osjeti raja kad nest ne stima..
pozz