Najbolji Disko klub u Sarajevu ?
-
paratrooper
#1 Najbolji Disko klub u Sarajevu ?
Zanima me koji je najbolji klub , i da li uopce ih ima. Znam za SA Club ali je suvise mali i uvijek je tu guzva...
-
cookiecookiecookie
Ako hoces da te upucaju idi u SA Klub.
Diskoklubovi - u smislu mjesta gdje mozes otici i plesati - u SArajevu ne postoje.
Formuliraj kakav te provod interesuje?
Diskoklubovi - u smislu mjesta gdje mozes otici i plesati - u SArajevu ne postoje.
-
paratrooper
Bio sam u SA klubu par puta i stvarno ima dosta likova koji su pod stresom, pa ne bih bio zacudjen da takvi namrsteni likovi naprave kakvo zlo.cookiecookiecookie wrote:Ako hoces da te upucaju idi u SA Klub.
U svakom slucaju uvijek kazem ako je sudbina da me neko upuca neka me upuca svakkao se jednog dana mura umrijet.
Zalosno ipak , ali vazno je da taj grad pokaze arapima da ima mnogo djamija ...
- fantom slobode
No zato je u Banja Luci zadnjih dana disco na otvorenom, dernek na plucima, igranka na ledjima...Osim dzamija, zaboravio si, krive su i Vehabije.paratrooper wrote:Bio sam u SA klubu par puta i stvarno ima dosta likova koji su pod stresom, pa ne bih bio zacudjen da takvi namrsteni likovi naprave kakvo zlo.cookiecookiecookie wrote:Ako hoces da te upucaju idi u SA Klub.
U svakom slucaju uvijek kazem ako je sudbina da me neko upuca neka me upuca svakkao se jednog dana mura umrijet.
Za ples je najbolje da se upises u kakvu skolu plesa, iako ga ja licno smatram losom imitacijom seksa.
- burekodsira
ma akva ti je zakon
samo ne znam hoce li se svi sloziti da je u SA 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
Jesil ti upucen u zadnja desavanja u Sa clubu?
Kol'ko cuh zatvorili su ga
Nego istina jest da Sarajevo nema disco cluba...sramota ali eto.
Samo nije mi jasno kakve sad dzamije imaju veze sa ovom temom?
Jel to Mile?
Kol'ko cuh zatvorili su ga
Nego istina jest da Sarajevo nema disco cluba...sramota ali eto.
Samo nije mi jasno kakve sad dzamije imaju veze sa ovom temom?
Jel to Mile?
-
*mima*
paratrooper wrote:Bio sam u SA klubu par puta i stvarno ima dosta likova koji su pod stresom, pa ne bih bio zacudjen da takvi namrsteni likovi naprave kakvo zlo.cookiecookiecookie wrote:Ako hoces da te upucaju idi u SA Klub.