Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
1.Ford 2.astra 3 golf ,jos slika interijera najskuplje verzije,samo mu DSG mjenjac fali.Jos da si dodao novi cockpit mazde 3,honde civic,octavie,308,megana,delte,brava,BMW 1 itd,bas bi bila borba
citroen wrote:1.Ford 2.astra 3 golf ,jos slika interijera najskuplje verzije,samo mu DSG mjenjac fali.Jos da si dodao novi cockpit mazde 3,honde civic,octavie,308,megana,delte,brava,BMW 1 itd,bas bi bila borba
Od inicijalna tri - svaki je ružan, nije ni čudo što mi se ne sviđaju ovako mala auta. Ako moram birat onda Golf IV, on bez ove bež bolje ne izgleda loše.
Od svih postavljenih, BMW 1 by a long shot, samo bih izbacio ovaj multifunction volan koji je svakako doplata.
ova honda civic kao da dolazi iz nekih SciFiction filmova,a nastala krajem 2005,mislim da ce na svoje doci tamo negdje oko 2012,kad ovi konkurenti odluce napraviti nesto slicno
Od ove gore tri slike samo Peugeot zadovoljava moj ukus, a prvi dvije mislim da je suvisno i diskutovati! Gledao sam Peugeot i prije i nekako mi vuce dosta na Nissana i Chryslera u novijim modelima.
ma vala nema ni jednog da je los..eto mozda osim fiata brava salu nastranu..svi proizvodjaci su se potrudili i ovo su slike uglavnom modela s najboljom opremom..meni se recimo svidjaju i honda i mazda nova 3..honda je ko enterprise unutra,ono nije za svakoga.. golf mi je neprevazidjen..ljudi imaju recept koji se prodaje..klaisku malo redizajniraju i opet imas bestseller u klasi..bmw1 je dobar al je mrtva zara,ono na slici je fulas cisti mislim da je stvarno preskup al daje neki sasvim drugi osjecaj u voznji nego ostali..citroen c4 mi na ovoj slici djeluje nekako zastario..ford je isto jako dobar..ma ovdje je sad sve stvar ukusa,ko sta voli..
corolla02 wrote:Od ove gore tri slike samo Peugeot zadovoljava moj ukus, a prvi dvije mislim da je suvisno i diskutovati! Gledao sam Peugeot i prije i nekako mi vuce dosta na Nissana i Chryslera u novijim modelima.
corolla02 wrote:Od ove gore tri slike samo Peugeot zadovoljava moj ukus, a prvi dvije mislim da je suvisno i diskutovati! Gledao sam Peugeot i prije i nekako mi vuce dosta na Nissana i Chryslera u novijim modelima.