Dead Man Walking wrote:Hajd procitaj sta sam napisao, pa onda repliciraj. Hint: Podebljao sam ono na sta se trebas fokusirati.smak wrote:Dead Man Walking wrote:Ovdje vecina komentarise igrace koje nikad nisu gledali ni na TV, a kamoli uzivo.Ja fudbal aktivno gledam zadnjh dvadesetak godina, i od ovih sto sam gledao najveci majstor je Elvir Baljic. Hasan je osvojio najvise trofeja, svaka cast za to, bio je najkorisniji igrac gdje god je igrao, ali i i nije bas neki majstor. A sto se tice svih vremena, kao sto rekoh, rijetki su od nas gledali bilo kog od ovih oko kojih se rasprava vodi, pa ne znam na osnovu cega mozemo pricati je li bolji Osim od Haseta, ili Fazlagic od Katalinskog.
inace su utakmice iz tuske lige bile svaki vikend na drzavnoj televiziji BIH ,pa smo mogli gledati baljica kako izvodi majstorije po turskoj ligi. prelaskom u real iz madrida,mogli smo gledati baljica kako majstorski grije klupu realaTo sto ga ti nisi gledao i sto smatras da nisi kompetentan da komentarises njegove nastupe, a ipak to radis... Pa svojim neznanjem se i ne treba bas hvaliti, al eto.
A sto je covjek imao nesrecu da bude povrijedjen u Realu je drugi par rukava, hebiga.
Salihamidžić pa 20 mjesta iza njeg moze doci Baljić