Najbolji BIH fudbaler svih vremena'?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Aristokrata
#1 Najbolji BIH fudbaler svih vremena'?
I najbolji golman svih vremena?
-
BECHO
A Pantelic nezna sta ce pa na golu krpi gace...!verbal wrote:heh, a Pantelic iz Radnickog ga uvalio Enveru Maricu z-gola-na-goBECHO wrote:Hase Ferhatovic i Enver Maric!
fijuuuuuu...
-
Aristokrata
Ma janjus bio faca...verbal wrote:janjus je bio ciklon praviAristokrata wrote:safet susic
Slobodan janjuskaratista
mariso raju u svlacionici na poluvremenu
nego ima onj iz veleza sto je mariso po igralistu
onaj golman petranovic bjese...
on je tuko nogama ko kantona....
- manijak1
-
verbal
nista ja ne poredim, samo pominjem kako je pantelic da go z-gola-na-go covjeku kojeg ti smatras najboljim bh golmanom svih vremena.BECHO wrote:A Pantelic nezna sta ce pa na golu krpi gace...!verbal wrote:heh, a Pantelic iz Radnickog ga uvalio Enveru Maricu z-gola-na-goBECHO wrote:Hase Ferhatovic i Enver Maric!
fijuuuuuu...Porediti Pantelica i clana Velezovog BMW-a (Velez, Schalke 04, Hertha BSC) je isto kao kad bi danas globalno usporedjivali danasnjeg golmana Zelje (sedam u pola s lukom) i Juventusovog Buffona!
A, ako cemo mak na konac, pantelic je dugo bio prvi golman reprezentacije, dok je maric za to vrijeme sjedio na klupi.
-
beharrr
Kao istaknuti clan SKJ-e.verbal wrote:nista ja ne poredim, samo pominjem kako je pantelic da go z-gola-na-go covjeku kojeg ti smatras najboljim bh golmanom svih vremena.BECHO wrote:A Pantelic nezna sta ce pa na golu krpi gace...!verbal wrote: heh, a Pantelic iz Radnickog ga uvalio Enveru Maricu z-gola-na-go
fijuuuuuu...Porediti Pantelica i clana Velezovog BMW-a (Velez, Schalke 04, Hertha BSC) je isto kao kad bi danas globalno usporedjivali danasnjeg golmana Zelje (sedam u pola s lukom) i Juventusovog Buffona!
A, ako cemo mak na konac, pantelic je dugo bio prvi golman reprezentacije, dok je maric za to vrijeme sjedio na klupi.
-
BECHO
Pogresno pristupas stvari verbal! I Kahn je 2002 primio pacerski gol u finalu protiv Brazila, par kurioznih golova kroz ruke u Bundesligi, jednom mu lopta ispala iz ruke a jednom prosla kroz pisu, sto nije razlog da ga iste godine ne proglase najboljim golmanom na svijetu! Enver Maric je po meni najbolji golman svih vremena u BiH, jer sam ga licno gledao i zapamtio! Da li je bilo boljih prije njega, to neznam - more bit bidne a i ne mora! Uzdravljeverbal wrote:nista ja ne poredim, samo pominjem kako je pantelic da go z-gola-na-go covjeku kojeg ti smatras najboljim bh golmanom svih vremena.BECHO wrote:A Pantelic nezna sta ce pa na golu krpi gace...!verbal wrote: heh, a Pantelic iz Radnickog ga uvalio Enveru Maricu z-gola-na-go
-
Avangardan10
nisam imao priliku da gledam strausa...Satriani wrote:Ivica Osim je bio igrac za Papeta.
Mozda nije Bosanac, ali Ciko Radovic je neprevazidjen na ovim prostorima.
a ni Radovica...
Najbolji je Safet Susic.
-
SD-6
Meho Kodro,je ujedno najbolji i najpotcijenjeniji igrac
...zabio 2 gola u najvecem derbiju u Europi,dakle Realu
takodjer zbir njegovih ukupnih golova u Spaniji je oko 100( samo za Real Sosiedad 76)
Mnogi igraci koji su u nekim oficijelnim proglasenjima ispred njega,nemogu mu ni kitu pridrzavat,a kamoli kopacke cistit
...moram se pofalit da sam ga uzivo gledo i prije rata,a i ljetos na nekim Mostarskim turnirima,covjek i sad hara ,belive me
...zabio 2 gola u najvecem derbiju u Europi,dakle Realu
takodjer zbir njegovih ukupnih golova u Spaniji je oko 100( samo za Real Sosiedad 76)
Mnogi igraci koji su u nekim oficijelnim proglasenjima ispred njega,nemogu mu ni kitu pridrzavat,a kamoli kopacke cistit
...moram se pofalit da sam ga uzivo gledo i prije rata,a i ljetos na nekim Mostarskim turnirima,covjek i sad hara ,belive me
-
macchia_velija
i danas kada spomenes u spaniji mehu kodru ljudi sa blagim, punim zadovoljstva, osmjehom pocnu pricati o njemu i sjajnoj igri njegovoj
-
macchia_velija
znali ko kako se zove onaj nas legendarni koji je u dresu YUG na jednoj utakmici izigrao sve protivnike u sesnestercu i golmana da bi ostavio loptu na liniji... nije je htio u gol... nakon toga je izbacen iz reprezentacije...
o tome ce i moja djece pricati...
sta je cejF?
o tome ce i moja djece pricati...
sta je cejF?