najbolje pivo?
- JThomas
#901 Re: najbolje pivo?
ja u četvrtak popio tri. najgora odluka minule sedmice, u svim segmentima života.
-
makthemak
#902 Re: najbolje pivo?
Jebena x33-a, alatka a udara iako ima na hradcanima strasna pivnica koja proizvodi sv.Norbert pivo. Ne zna se koja je bolja.Slo Burner wrote:spacek wrote:ove sedmice probao i preporucavam da ko skokne do ceske obavezno proba!
i ovo:
Master mi bio mnogo los, ko MB
Meni su mnogo dobri bili Pilsner Urquel, Kozel i Krusevice.
A svratili smo i do "U Medvidku", gdje toce svoja piva, izmedju ostalih i jedno od najjacih na svijetu X beer 33
Zivjeli !
-
makthemak
#903 Re: najbolje pivo?
Ja sam stvarno to pivo jako zelio da probam i kad sam ga uspio nabavit nakon pola godine bilo mi je blago razocarenje mogao sam komotno uzet vino jer se pravi sa vinskim kvascem, al recimo GD 9000 mi je bila odlicnaŠveđanin wrote:
Uf,
- Ajatolah_
#904 Re: najbolje pivo?
Meni se ovo Sarajevsko i nije nešto puno promijenilo...
- Kyuss
#905 Re: najbolje pivo?
U sarajevskom su promijenili jedino kamiondžiju koji im vozi kukuruz.
-
statixx
#906 Re: najbolje pivo?

dobar 7,3%
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#907 Re: najbolje pivo?

Je li ko pio? Inače Zaječarski pivaru je kupio Heineken, u ponudi imaju ovu staru klipaču, 0,33l, konzervu i dvoguzu plastičnu
- Dr Kova
#908 Re: najbolje pivo?
Probah u petak Erdinger tamni. Meni lično jako dobro pivo, svidjelo bi se, bogat okus. Znam da govore da je to jedna od slabijih Njemačkih piva, ali meni je dobro.
- LonelyWolf
#909 Re: najbolje pivo?
Ne znam koja je najbolja ali mene je noćas Staropramen ubio. A i ja njega 
-
afafaf
#911 Re: najbolje pivo?
statixx wrote:
dobar 7,3%
Sad bas krenu da napisem ,ne moze bolja kombinacija dobar a jos i jak ne moras ga bure popit da bi se napio. Prvi put ga probo sinoc
Popio 4-5, dobrila teska bila
-
keran
#912 Re: najbolje pivo?
Odavno se nisam logirao na ovaj forum, ali kad procitah ove hejterske postove.... morao sam
Fakat mi nisu jasni ljudi koji blate nesto domace i to STO VALJA
Cuj PRESVIJETLO pivo... pa bolan znas li uopste sta lager svijetlo znaci? Ili si ti navikao na Ozujsko i Karlovacko smece, koje prije rata ni alkoholicari nisu htjeli piti, ali sad marketing cuda radi. I jos nama ovamo sta navlace je odron, ono ko pašteta... Pa šteta je da se baci
Premium Sarajevsko sam pio i onda, a pijem ga i sada. Onda je bila extra, pa su ga, ne mogu lagati, pokvarili... sto jes... jes.
Medjutim sad mi je opet EXTRA!!! Vratili su kvalitetne sastojke ko nekad, valjda su skontali da niko budala nije
I sto je najvaznije... je sto je DOMACE i NASE. Pa majka mu stara do kad cete kupovati vise uvozno smece i ucestvovati u "odljevu" novca iz BiH? Evo sve vise afera oko ovih komsija se pojavljuje... potopili su nam trziste i sad vladaju na njemu kako hoce i rade sta hoce. Jos nam je par jakih proizvoda ostalo, ako i njih sjebu... ode sve u PM
Zato KUPUJMO DOMACE, pogotovo ako je vrh proizvod!
Fakat mi nisu jasni ljudi koji blate nesto domace i to STO VALJA
Cuj PRESVIJETLO pivo... pa bolan znas li uopste sta lager svijetlo znaci? Ili si ti navikao na Ozujsko i Karlovacko smece, koje prije rata ni alkoholicari nisu htjeli piti, ali sad marketing cuda radi. I jos nama ovamo sta navlace je odron, ono ko pašteta... Pa šteta je da se baci
Premium Sarajevsko sam pio i onda, a pijem ga i sada. Onda je bila extra, pa su ga, ne mogu lagati, pokvarili... sto jes... jes.
Medjutim sad mi je opet EXTRA!!! Vratili su kvalitetne sastojke ko nekad, valjda su skontali da niko budala nije
I sto je najvaznije... je sto je DOMACE i NASE. Pa majka mu stara do kad cete kupovati vise uvozno smece i ucestvovati u "odljevu" novca iz BiH? Evo sve vise afera oko ovih komsija se pojavljuje... potopili su nam trziste i sad vladaju na njemu kako hoce i rade sta hoce. Jos nam je par jakih proizvoda ostalo, ako i njih sjebu... ode sve u PM
- Dr Kova
#913 Re: najbolje pivo?
keran wrote:
Tebi valja, poštujem, meni ne valja i neću ga piti. Simple as that
- ultima_palabra
#914 Re: najbolje pivo?
Selimovići su za par godina izgubili nekih sto hiljada mušterija... od kojih je pola pilo Sarajevsku 3-4 decenije i više.
Za takvo nešto treba biti jebeno talentovan.
- JThomas
#915 Re: najbolje pivo?
zatvorili grilove na marin dvoru. koji su sto godina prodavali po nekoliko stotina sarajevskih klipova dnevno. oni su otkrili obrnuti kamen mudrosti, pretvaraju zlato u bezvrijedne metale...
- topcam
- Vozim: uzbrdo
#916 Re: najbolje pivo?
Nista nije slucajno. Prije ce u dzennet, nego neki hodza koji je na minderu penziju zaradio.ultima_palabra wrote:Selimovići su za par godina izgubili nekih sto hiljada mušterija... od kojih je pola pilo Sarajevsku 3-4 decenije i više.
- JThomas
#917 Re: najbolje pivo?
ti su ljudi prešli na druge pive, a ne prestali piti... 
- topcam
- Vozim: uzbrdo
#918 Re: najbolje pivo?
- Saian
#919 Re: najbolje pivo?

vrlo fino, maaaalkice pojako

ovo je bas ukusno, porter s okusom kafe i vanilije, iako nisam ljubitelj portera ovo je jako dobro
-
NekiUser
#920 Re: najbolje pivo?
Iskreno bolje je nego što je bilo, boja jeste blijeđa ali to samo pokazuje visoku čistoću piva. Ja kako god da okrenem sad rađe biram "novo-staro" Sarajevsko nego neko uvozno.Buckethead wrote:Probao sam jučer to novo ""famozno" Sarajevsko, ali volio bih da nisam. Jednostavno ne valja, ukus loš, ni jak, ni slab, boja presmiješna. Kad sam vidio boju, znao sam da nije to to. Staviš ga pored Karlovačke, preblijeda. Uglavnom, ne pijem više Sarajevsko i vozdra. Možda jedino tamno točeno.
- Magarece_godine
#921 Re: najbolje pivo?
Novo sarajevsko za Lašku izmislilo svijet ...
-
makthemak
#922 Re: najbolje pivo?
Ja ljepsu boju dipe nisam vidio mozda samo onu kad je na forumu brewer domacu napravio i kakva jeSaian wrote:
vrlo fino, maaaalkice pojako![]()
ovo je bas ukusno, porter s okusom kafe i vanilije, iako nisam ljubitelj portera ovo je jako dobro
- N.N.
#924 Re: najbolje pivo?
Probao Sarajku i mogu reci da se popravila. Napreduju polako

- Dr Kova
#925 Re: najbolje pivo?
Bolje jeste, tu se slažemo, i nema one gorčine, ali džaba, meni opet ne leži, jbg dao sam mu šansu ako ništaNekiUser wrote: Iskreno bolje je nego što je bilo, boja jeste blijeđa ali to samo pokazuje visoku čistoću piva. Ja kako god da okrenem sad rađe biram "novo-staro" Sarajevsko nego neko uvozno.