Najbolje mjesto za jutarnju kafu
- zanzibar
#1 Najbolje mjesto za jutarnju kafu
Nedavno sam otkrio galeriju B. Smoje u Radićevoj ulici...i definitivno se pozitivno iznenadio...Dobra jutarnja kafa, ugodna muzika, predobar ambijent(ono umjetničke slike na zidu) nekonvencionalna atmosfera- prije reći kućni ambijent i ljubazni uposlenici...Već skoro mjesec dana svako jutro tamo na kafu...Ima li ko sličnih otkrovenja...?Ovo je za mene prije svega otkrovenje jer iza vrata jedne zavučene galerije takav ugodan ambijent nisam očekivao
-
mala od skandala
#2 Re: Najbolje mjesto za jutarnju kafu
kako izgledaš?zanzibar wrote:Nedavno sam otkrio galeriju B. Smoje u Radićevoj ulici...i definitivno se pozitivno iznenadio...Dobra jutarnja kafa, ugodna muzika, predobar ambijent(ono umjetničke slike na zidu) nekonvencionalna atmosfera- prije reći kućni ambijent i ljubazni uposlenici...Već skoro mjesec dana svako jutro tamo na kafu...Ima li ko sličnih otkrovenja...?Ovo je za mene prije svega otkrovenje jer iza vrata jedne zavučene galerije takav ugodan ambijent nisam očekivao
- zanzibar
#3 Re: Najbolje mjesto za jutarnju kafu
Zar se znamo:)))mala od skandala wrote:kako izgledaš?zanzibar wrote:Nedavno sam otkrio galeriju B. Smoje u Radićevoj ulici...i definitivno se pozitivno iznenadio...Dobra jutarnja kafa, ugodna muzika, predobar ambijent(ono umjetničke slike na zidu) nekonvencionalna atmosfera- prije reći kućni ambijent i ljubazni uposlenici...Već skoro mjesec dana svako jutro tamo na kafu...Ima li ko sličnih otkrovenja...?Ovo je za mene prije svega otkrovenje jer iza vrata jedne zavučene galerije takav ugodan ambijent nisam očekivao
-
mala od skandala
#4 Re: Najbolje mjesto za jutarnju kafu
pijem je i ja, ali ne baš ujutrozanzibar wrote:Zar se znamo:)))mala od skandala wrote:kako izgledaš?zanzibar wrote:Nedavno sam otkrio galeriju B. Smoje u Radićevoj ulici...i definitivno se pozitivno iznenadio...Dobra jutarnja kafa, ugodna muzika, predobar ambijent(ono umjetničke slike na zidu) nekonvencionalna atmosfera- prije reći kućni ambijent i ljubazni uposlenici...Već skoro mjesec dana svako jutro tamo na kafu...Ima li ko sličnih otkrovenja...?Ovo je za mene prije svega otkrovenje jer iza vrata jedne zavučene galerije takav ugodan ambijent nisam očekivao
-
nikad_izvini
#5 Re: Najbolje mjesto za jutarnju kafu
Ilidža,Hrasnica i Sokolović kolonija ali samo poslije 22.00 h.Prije 22.00 nije tako ugodna atmosfera.zanzibar wrote:Nedavno sam otkrio galeriju B. Smoje u Radićevoj ulici...i definitivno se pozitivno iznenadio...Dobra jutarnja kafa, ugodna muzika, predobar ambijent(ono umjetničke slike na zidu) nekonvencionalna atmosfera- prije reći kućni ambijent i ljubazni uposlenici...Već skoro mjesec dana svako jutro tamo na kafu...Ima li ko sličnih otkrovenja...?Ovo je za mene prije svega otkrovenje jer iza vrata jedne zavučene galerije takav ugodan ambijent nisam očekivao
Javi mi kako je bilo.....
Varadero je moj izbor.Dobra kafa,domaća atmosfera
-
mala od skandala
Jel još Pinja radi u Vraderu?
- zanzibar
#7 Re: Najbolje mjesto za jutarnju kafu
Pijem ujutro obavezno ono 9 ili 10 h, i ponekad popodne...mala od skandala wrote:pijem je i ja, ali ne baš ujutrozanzibar wrote:Zar se znamo:)))mala od skandala wrote: kako izgledaš?
-
Rambo-Amadeus
#9 Re: Najbolje mjesto za jutarnju kafu
onooooo šta ja znam..onooooo, mislim......šta ja znam onooooooo, umjetničke slike su super stvar, onooooooooo...zanš, samo to raja malo cijeni u nas,onooooo...zanzibar wrote:Nedavno sam otkrio galeriju B. Smoje u Radićevoj ulici...i definitivno se pozitivno iznenadio...Dobra jutarnja kafa, ugodna muzika, predobar ambijent(ono umjetničke slike na zidu) nekonvencionalna atmosfera- prije reći kućni ambijent i ljubazni uposlenici...Već skoro mjesec dana svako jutro tamo na kafu...Ima li ko sličnih otkrovenja...?Ovo je za mene prije svega otkrovenje jer iza vrata jedne zavučene galerije takav ugodan ambijent nisam očekivao
čim ti upotrebljavaš ONO, slaba je vajda, mogli su tebi i tarzanove slike okacit...
- zanzibar
#11 Re: Najbolje mjesto za jutarnju kafu
Nije da se ne razumijem...u grafike od Mujkića, portrete M.Todorović, ONO sam upotrijebio da ne pametujem...Rambo-Amadeus wrote:onooooo šta ja znam..onooooo, mislim......šta ja znam onooooooo, umjetničke slike su super stvar, onooooooooo...zanš, samo to raja malo cijeni u nas,onooooo...zanzibar wrote:Nedavno sam otkrio galeriju B. Smoje u Radićevoj ulici...i definitivno se pozitivno iznenadio...Dobra jutarnja kafa, ugodna muzika, predobar ambijent(ono umjetničke slike na zidu) nekonvencionalna atmosfera- prije reći kućni ambijent i ljubazni uposlenici...Već skoro mjesec dana svako jutro tamo na kafu...Ima li ko sličnih otkrovenja...?Ovo je za mene prije svega otkrovenje jer iza vrata jedne zavučene galerije takav ugodan ambijent nisam očekivao
čim ti upotrebljavaš ONO, slaba je vajda, mogli su tebi i tarzanove slike okacit...
-
incognito071
dinchy84 wrote:Super mi je i Pravda u Radicevoj sad, al bas tako ujutro kad nema puno ljudi![]()
Inace najcesce kafe pijem u Barhani (pogotovo ljeti)...Ujutro kafe, navece rakije
a kako ti izgledas ??
- Tesssa
pristojnoincognito071 wrote:dinchy84 wrote:Super mi je i Pravda u Radicevoj sad, al bas tako ujutro kad nema puno ljudi![]()
Inace najcesce kafe pijem u Barhani (pogotovo ljeti)...Ujutro kafe, navece rakije
a kako ti izgledas ??
-
incognito071
stari poznanik barhane ili otkako je pizzeria ??dinchy84 wrote:pristojnoincognito071 wrote:dinchy84 wrote:Super mi je i Pravda u Radicevoj sad, al bas tako ujutro kad nema puno ljudi![]()
a kako ti izgledas ??![]()
- abondanzieri
A kako izgledas poslije rakije?dinchy84 wrote:pristojnoincognito071 wrote:dinchy84 wrote:Super mi je i Pravda u Radicevoj sad, al bas tako ujutro kad nema puno ljudi![]()
a kako ti izgledas ??![]()
- abondanzieri
I pretpostavio sam da je takodinchy84 wrote:pa vise otkako je pizzerija, al znala sam i prije navratitiincognito071 wrote:
stari poznanik barhane ili otkako je pizzeria ??![]()
@abondanzieri poslije rakije izgledam jos bolje![]()
![]()
- ja_cura_
meni je ribica pravo slatka, tu znam zaglaviti poslije posla, ali prije onih guzvi u osam... slatko je skroz kako serviraju caj i kafu...ma ekstra meni!Dena wrote:Meni je "Ribica" jutarnja kafana (ali samo vikendom)
Radnim danom je pijem na poslu u "Bar Harem-u" ili "ZeMskoj kafani"
- Tesssa
Ih ko da ja to znam...mozda mi i sad prahneabondanzieri wrote:I pretpostavio sam da je takodinchy84 wrote:pa vise otkako je pizzerija, al znala sam i prije navratitiincognito071 wrote:
stari poznanik barhane ili otkako je pizzeria ??![]()
@abondanzieri poslije rakije izgledam jos bolje![]()
![]()
.Kad ces se zarakijat' da i ja bahnem tamo?
![]()
-
Semiramida
Ribica je meni kao dom Grofa Drakule (osim ako je nisu adaptirali u zadnje dvije godine kako tamo nisam ulazila).Dena wrote:Meni je "Ribica" jutarnja kafana (ali samo vikendom)
- Michun
#23 Re: Najbolje mjesto za jutarnju kafu
Kako je Machenikad_izvini wrote:Ilidža,Hrasnica i Sokolović kolonija ali samo poslije 22.00 h.Prije 22.00 nije tako ugodna atmosfera.zanzibar wrote:Nedavno sam otkrio galeriju B. Smoje u Radićevoj ulici...i definitivno se pozitivno iznenadio...Dobra jutarnja kafa, ugodna muzika, predobar ambijent(ono umjetničke slike na zidu) nekonvencionalna atmosfera- prije reći kućni ambijent i ljubazni uposlenici...Već skoro mjesec dana svako jutro tamo na kafu...Ima li ko sličnih otkrovenja...?Ovo je za mene prije svega otkrovenje jer iza vrata jedne zavučene galerije takav ugodan ambijent nisam očekivao![]()
Javi mi kako je bilo.....
Varadero je moj izbor.Dobra kafa,domaća atmosfera
- Topla voda
slatko cose...
nekako mi najbolje dok ne dodjem sebi,uz jedno 3 duple ,da me bar bude cokule i stikle po kaldrmi....i ako sam na kafi tamo ..to znaci da ne radim taj dan...a koga god sretnem zuri na posao...e to je merak
a i barhana nije daleko
dorucak na carsiji i lagano nizbrdo
nekako mi najbolje dok ne dodjem sebi,uz jedno 3 duple ,da me bar bude cokule i stikle po kaldrmi....i ako sam na kafi tamo ..to znaci da ne radim taj dan...a koga god sretnem zuri na posao...e to je merak
a i barhana nije daleko
dorucak na carsiji i lagano nizbrdo