Najbolje Internet bankarstvo u BiH ? Online pregled transakcija na debitnoj/kreditnoj?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
desperate housewife

#1 Najbolje Internet bankarstvo u BiH ? Online pregled transakcija na debitnoj/kreditnoj?

Post by desperate housewife »

Zanima me dali ijedna banka u BiH ima online, realtime pregled transakcijza za debitnu/kreditnu karticu?

Nekada je to imala Turkish Ziraat banka, ali su prosle godine ukinuli.

Ne mogu da skontam preko web stranica banaka dali to vise iko ima.

lp
karanana

#3 Re: Najbolje Internet bankarstvo u BiH ? Online pregled transakcija na debitnoj/kreditnoj?

Post by karanana »

slazem se. mislim da imaju i vise nego sto je potrebno kada su u pitanju internet bankarske usluge.
Tomahawk11
Globalni moderator

#6 Re: Najbolje Internet bankarstvo u BiH ? Online pregled transakcija na debitnoj/kreditnoj?

Post by Tomahawk11 »

Koristim e-banking Intese, zadovoljan.
Imam pregled svih usluga koje koristim i pregled transakcija.
BAN___KAI

#7 Re: Najbolje Internet bankarstvo u BiH ? Online pregled transakcija na debitnoj/kreditnoj?

Post by BAN___KAI »

Pozdrav.

Može li mi neko reci da li mogu narucivati stvari preko interneta preko BBI visa elektron debitne kartice ? Imam tamo vec otvoren racun ( ali obicna papirna kartica sa brojem racuna) pa želim karticu preko koje mogu kupovati preko neta. Na klixu pišu da su sve banke ukinule kupovinu preko interneta pa stvarno nemam pojma koju karticu da uradim.
KUZNETSOV

#8 Re: Najbolje Internet bankarstvo u BiH ? Online pregled transakcija na debitnoj/kreditnoj?

Post by KUZNETSOV »

nepoznato1 wrote:Sparkasse :thumbup:
kako to ide sa sparkasse? krenem da se ulogujem pita me za username i password? ja hudan imam pin i brojeve sa kartice :lol:
Post Reply