Zanima me dali ijedna banka u BiH ima online, realtime pregled transakcijza za debitnu/kreditnu karticu?
Nekada je to imala Turkish Ziraat banka, ali su prosle godine ukinuli.
Ne mogu da skontam preko web stranica banaka dali to vise iko ima.
lp
Najbolje Internet bankarstvo u BiH ? Online pregled transakcija na debitnoj/kreditnoj?
- desperate housewife
-
Emx
- karanana
#3 Re: Najbolje Internet bankarstvo u BiH ? Online pregled transakcija na debitnoj/kreditnoj?
slazem se. mislim da imaju i vise nego sto je potrebno kada su u pitanju internet bankarske usluge.
- HomeSweetHome
#4 Re: Najbolje Internet bankarstvo u BiH ? Online pregled transakcija na debitnoj/kreditnoj?
BBI Banka, internet i m-banking
- muminovic
#5 Re: Najbolje Internet bankarstvo u BiH ? Online pregled transakcija na debitnoj/kreditnoj?
BOBAR banka u likvidaciji 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6 Re: Najbolje Internet bankarstvo u BiH ? Online pregled transakcija na debitnoj/kreditnoj?
Koristim e-banking Intese, zadovoljan.
Imam pregled svih usluga koje koristim i pregled transakcija.
Imam pregled svih usluga koje koristim i pregled transakcija.
- BAN___KAI
#7 Re: Najbolje Internet bankarstvo u BiH ? Online pregled transakcija na debitnoj/kreditnoj?
Pozdrav.
Može li mi neko reci da li mogu narucivati stvari preko interneta preko BBI visa elektron debitne kartice ? Imam tamo vec otvoren racun ( ali obicna papirna kartica sa brojem racuna) pa želim karticu preko koje mogu kupovati preko neta. Na klixu pišu da su sve banke ukinule kupovinu preko interneta pa stvarno nemam pojma koju karticu da uradim.
Može li mi neko reci da li mogu narucivati stvari preko interneta preko BBI visa elektron debitne kartice ? Imam tamo vec otvoren racun ( ali obicna papirna kartica sa brojem racuna) pa želim karticu preko koje mogu kupovati preko neta. Na klixu pišu da su sve banke ukinule kupovinu preko interneta pa stvarno nemam pojma koju karticu da uradim.
- KUZNETSOV
#8 Re: Najbolje Internet bankarstvo u BiH ? Online pregled transakcija na debitnoj/kreditnoj?
kako to ide sa sparkasse? krenem da se ulogujem pita me za username i password? ja hudan imam pin i brojeve sa karticenepoznato1 wrote:Sparkasse