najbolja zena
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Murat Sabanovic
#1 najbolja zena
evo jedna prica koja se odvila prije nekih 10-12godina,doso ja u goste kod prijatelja .i pozva me momcic od 9god. u svoju sobu ,ono ko fol sta ce mom mi sa "penzionerima".
zatim upita :
de murate ,reci ti meni koja je najbolja zena?
ja ono pomalo zbunjen ali i radostan, sto me neko dijete pita o zenama.
kontam moci cu mu nakon jednog petominutnog iskustva sve reci i mozda neki savijet dati .
onda ja njemu: fudo mora biti sisata,guznata linija onako da je ok a i vjerna.
fudo me cudno pogleda te nastavi:
"eh nije tacno....meni je babo reko ,da mora znati dobro kuhati i na djecu paziti ,a to da li je lijepa ili ruzna nije bitno...........
cesto mi to na um padne.
moje pitanje glasi , da li je mali fudo imo pravo?
zatim upita :
de murate ,reci ti meni koja je najbolja zena?
ja ono pomalo zbunjen ali i radostan, sto me neko dijete pita o zenama.
kontam moci cu mu nakon jednog petominutnog iskustva sve reci i mozda neki savijet dati .
onda ja njemu: fudo mora biti sisata,guznata linija onako da je ok a i vjerna.
fudo me cudno pogleda te nastavi:
"eh nije tacno....meni je babo reko ,da mora znati dobro kuhati i na djecu paziti ,a to da li je lijepa ili ruzna nije bitno...........
cesto mi to na um padne.
moje pitanje glasi , da li je mali fudo imo pravo?
- Murat Sabanovic
meni su govorili kad sam 5 godina imao ,a fudo je vec sa 9 znao kakvo je zensko najbolje.micika wrote:Eto ti fol djetetu od 9 godina reko da mora biti sisata i guzata![]()
![]()
de ba murate smanji malo dozivljaj
![]()
![]()
![]()
nego imal' sexova
- Murat Sabanovic
to tako dodje ...........ali ako ono ne zna burek napraviti ,sto ce mi ondaanais_nin wrote:najbolja zena je ona koju volis...i koja voli tebe...
pranje, kuhanje, cuvanje djece, sise, guzice...ma sve to veze sa zivotom nema...
- maccarona
Murat Sabanovic wrote:to tako dodje ...........ali ako ono ne zna burek napraviti ,sto ce mi ondaanais_nin wrote:najbolja zena je ona koju volis...i koja voli tebe...
pranje, kuhanje, cuvanje djece, sise, guzice...ma sve to veze sa zivotom nema...
- anais_nin
fino odes u buregdzinicu pa kupis i njoj i sebi burek...Murat Sabanovic wrote:to tako dodje ...........ali ako ono ne zna burek napraviti ,sto ce mi ondaanais_nin wrote:najbolja zena je ona koju volis...i koja voli tebe...
- anais_nin
maccarona wrote:[/banais_nin wrote:najbolja zena je ona koju volis...i koja voli tebe...
ima tu malo vise veze sa zivotom
![]()
![]()
- Murat Sabanovic
eh ,ja vise volim kada nazovem kuci i kazem :zeno eto me za dva sahata kuci,burek da me ceka.anais_nin wrote:fino odes u buregdzinicu pa kupis i njoj i sebi burek...Murat Sabanovic wrote:to tako dodje ...........ali ako ono ne zna burek napraviti ,sto ce mi ondaanais_nin wrote:najbolja zena je ona koju volis...i koja voli tebe...
pranje, kuhanje, cuvanje djece, sise, guzice...ma sve to veze sa zivotom nema...ili u mom slucaju buredjike
![]()
- Murat Sabanovic
tacno,s pivom u ruci i prigovoram zeni da mi ne ihoda ispred televizora.tigris wrote:gledanje murata kako se izvalio na kaucu,gleda utakmicu,podriguje,itd![]()
![]()
- anais_nin
to da one ode do buregdzinice?Murat Sabanovic wrote: eh ,ja vise volim kada nazovem kuci i kazem :zeno eto me za dva sahata kuci,burek da me ceka.
to se ti furas na Al Bundy-ija
- lejlasa
Sisata, guzata, zna pravit burek, a jos i fudbal i pivo voliMurat Sabanovic wrote:tacno,s pivom u ruci i prigovoram zeni da mi ne ihoda ispred televizora.tigris wrote:gledanje murata kako se izvalio na kaucu,gleda utakmicu,podriguje,itd![]()
![]()
Najbolja kombinacija
- Murat Sabanovic
NE BI TE NI ZAPAZIO,osim ako ispunjavs odgovarajuce kriterijemaccarona wrote:ma, ja bi se tebi gola prosetala :Dispred televizora
![]()
![]()
- anais_nin
macano, ja sam bila malo bRezobrazna, nisam mislila na to da popijes pivumaccarona wrote:ne ne ne
![]()
![]()
ne kada se macca proseta
![]()
![]()
sklanjam se samo za vlasu viskija
![]()
![]()
- Murat Sabanovic
jes ona brani a ja penale pucam i povremeno za klipaculejlasa wrote:Sisata, guzata, zna pravit burek, a jos i fudbal i pivo voliMurat Sabanovic wrote:tacno,s pivom u ruci i prigovoram zeni da mi ne ihoda ispred televizora.tigris wrote:gledanje murata kako se izvalio na kaucu,gleda utakmicu,podriguje,itd![]()
![]()
![]()
Najbolja kombinacija![]()
- maccarona
Murat Sabanovic wrote:NE BI TE NI ZAPAZIO,osim ako ispunjavs odgovarajuce kriterijemaccarona wrote:ma, ja bi se tebi gola prosetala :Dispred televizora
![]()
![]()