Eh sada si me totalno zbunio, al u panju. Citav forum je bezveze i supalj. Ovdje covjek dode da stavi malo mozak na pasu i da supljira zar ne? Ja sam slusao ovu pjesmu i sjetio se teme, to je to. Kolko treba da budem ozbiljan? Mislim sve se moze relitivizirati i sve mozemo odbaciti kao glupost i popiskiti s na to pa i ovu temu a to je upravo sto ti radis a neki stav i nemas samo ponavljas jedno te isto. Ako si bio u vojsci vidio si kakav utjecaj su pjesme imale na moral. Ako nisi bio procitaj neki dnevnik poput "Bore oko ociju". Moral je jedna vazna komponenta u svakoj vojsci a pogotovo u nasoj zato sto je bila nikakva. To sto su nasi eroji danas niko i nista je tacno i sve se ja to slazem ali za to nisu pjesme krive ima medu njima jako dobrih. Sjetimmo se ove:DaysleepeR wrote:momak, jako si neozbiljan sugovornik, ja te pozivam da se bavis drugim temama, tebi malo laksim za shvatitiDen wrote:Jedna pjesma je dovoljna. Trebao ih je napraviti 10 pa onda razguliti? Nije vazno sta mi mislimo o patriotskim pjesmama generalno, cinjenica je da su ljudima davali snagu i moral u teskim vremenima i to treba cjeniti.
ta teska vremena su prosla, danas je samo degutantno slusati pjesme o herojima a znati kako su ti heroji prosli danas
kao sol na ranu
prema tome tema ti je pravo bezveze, nadji nesto drugo
http://nl.youtube.com/watch?v=TjwWyF3uE ... re=related
neko ko moze reci da je ovo bullshit nije Bosnjak