Pozdrav svima,
Interesuje me, koja je najbolja optika koja vrši brzo određivanje dioptrije uz mogućnost kupnje i naočala.
Supruga i ja, već nakon 40-te, pomalo slabije vidimo, pa bismo da to riješimo adekvatnim naočalama.
Znači, hvala Bogu ne treba nam specijalna bolnica, očna poliklinika ili sl. nije neki prezahtjevan zahvat, gdje je to najbolje obaviti u Sarajevu?
NAJBOLJA OPTIKA ZA BRZI PREGLED I NAOČALE
Moderator: anex
- problemnatravunu
#2 Re: NAJBOLJA OPTIKA ZA BRZI PREGLED I NAOČALE
NINOoptika
Mula Mustafe Bašeskije 21, Sarajevo 71000

Mula Mustafe Bašeskije 21, Sarajevo 71000
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3 Re: NAJBOLJA OPTIKA ZA BRZI PREGLED I NAOČALE
nisam od 2008 bio na pregledu
ali kontam u dom zdravlja sljedećih godinu dvije baš pred ljekarski za vozačku
ali kontam u dom zdravlja sljedećih godinu dvije baš pred ljekarski za vozačku
- banjaluka078
#4 Re: NAJBOLJA OPTIKA ZA BRZI PREGLED I NAOČALE
Ako već neko vrijeme niste bili kod oftalmologa, a stariji ste od 40, onda biste baš trebali detaljan pregled sa širenjem zjenica, pregledom očnog dna i mjerenjem pritiska. Ovo posljednje naročito, zato što je glaukom podmukao i ne primijeti se, a godišnje mjerenje pritiska može učiniti puno za prevenciju.milojicabrzi wrote: ↑27/03/2022 17:18 Pozdrav svima,
Interesuje me, koja je najbolja optika koja vrši brzo određivanje dioptrije uz mogućnost kupnje i naočala.
Supruga i ja, već nakon 40-te, pomalo slabije vidimo, pa bismo da to riješimo adekvatnim naočalama.
Znači, hvala Bogu ne treba nam specijalna bolnica, očna poliklinika ili sl. nije neki prezahtjevan zahvat, gdje je to najbolje obaviti u Sarajevu?