Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Koja je po vama najbolja generacija passata, znaci najkvallitetnija, najveci skok u odnosu na prethodnu generaciju, i najzahvalnija.....itd.
BTW, jos jedno pitanjce, zasto pojedini ljudi ''mijesaju'' passat generacije, govore za passat (1996-2000) prije redizajna da je B4, ali je to B5.. B4 se proizvodio od 93 do 96, e sad je li B4 samo modifikovani B3 ili......
pomalo sam zbunjen tim modelima...
Brdar wrote:Koja je po vama najbolja generacija passata, znaci najkvallitetnija, najveci skok u odnosu na prethodnu generaciju, i najzahvalnija.....itd.
BTW, jos jedno pitanjce, zasto pojedini ljudi ''mijesaju'' passat generacije, govore za passat (1996-2000) prije redizajna da je B4, ali je to B5.. B4 se proizvodio od 93 do 96, e sad je li B4 samo modifikovani B3 ili......
Nisi samo ti zbunjen,vecina ljudi je,ali to VW odgovara jer i redizajne moze prodavati kao nove modele
B4 ti je onaj od 96-00,B5 od 00-03,ovaj sto se pravio od 93-96 je samo redizajn ali je oznaka ostala B3
Generacija 96-2004 je napravila najveci kvalitativni skok u klasi.
Realno, za koplje je bila ispred konkurencije tog vremana (Vectra B, Mondeo, Laguna...)
ElRe wrote:Generacija 96-2004 je napravila najveci kvalitativni skok u klasi.
Realno, za koplje je bila ispred konkurencije tog vremana (Vectra B, Mondeo, Laguna...)
Tu se sa kvalitetom i motorizacijom previse priblizio Audiju pa je u sljedecoj B6 generaciji doslo do promjene stanja.
Tu se sa kvalitetom i motorizacijom previse priblizio Audiju pa je u sljedecoj B6 generaciji doslo do promjene stanja.
Da, pogotovo B5.5 modeli sa Highline opremom i nekom dobrom motorizacijom, daju vise osjecaj nekog premium auta, nego narodnog .
Da, pogotovo B5.5 modeli sa Highline opremom i nekom dobrom motorizacijom, daju vise osjecaj nekog premium auta, nego narodnog .
Industrialyzer wrote:B5.5 ili B5+ , redizajnirani model. Eto mozda je nekome zanimljivo ali ovaj model koji sam probao , covjek je platio 125.000 KM
B5.5? To samo moze biti W8 verzija?
Nije druze nego 1.8T ali ga je kupio u Norveskoj. Ja nisam mogao vjerovati da su im toliki porezi i da toliku lovu moras dati za , njihove standarde , prosjecno auto
Brdar wrote:Koja je po vama najbolja generacija passata, znaci najkvallitetnija, najveci skok u odnosu na prethodnu generaciju, i najzahvalnija.....itd.
jebo vas više VW.
sreča pa kd nas ne važe zakoni ko u USA, jer bi inače bila registrovana religija volkswagen.
jebo vas više VW.
sreča pa kd nas ne važe zakoni ko u USA, jer bi inače bila registrovana religija volkswagen.
gori ste od zaprežnih konja
jo izvini jarane, nismo te pitali o čemu smijemo raspravljati ... šta je, ne valja kad se vw poredi s drugim, sad ne valja kad se poredi međusobno samo VW, znam da bi ti volio da ne postoji uopše al jbg ...
I onda se od "vw-ovaca ne može raspavljati" ... haj razguli s teme ako ti se ne sviđa.
jebo vas više VW.
gori ste od zaprežnih konja
jo izvini jarane, nismo te pitali o čemu smijemo raspravljati ... šta je, ne valja kad se vw poredi s drugim, sad ne valja kad se poredi međusobno samo VW, znam da bi ti volio da ne postoji uopše al jbg ...
I onda se od "vw-ovaca ne može raspavljati" ... haj razguli s teme ako ti se ne sviđa.