Najbolja fora - uzmi levata
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
koler
#1 Najbolja fora - uzmi levata
Hajde da vidimo na koju ste foru/blef/trehu najbolje pali, ili koga ste najbolje uzeli....
Kod mene je bilo vise toga...one jeftine tipa „sinoc su te vidjeli”...to je bezveze, mada se znalo i to popusiti...ali bilo ih je dobrih....
Evo jedne...proslo je dosta od toga...koliko se sjecam tacno...
Malo ta trane u kasne sate...sjedim u zavucenom mjestu, ovdje me ni mama nebi trazila....dolazi poruka...
„Znam s kim si, nemoj to duso raditi, nije vrijedno, mi imamo nesto vise od toga”
Ja sjeban, odvlaci mi paznju...
Stize druga...”Duso, nemoj...idi kuci, sutra ce ti biti drago”...
Ne kontam...kako, gdje, sta...misli puna glava al znam samo jedno od ovog veceras nista nema...moja fokusiranost je ko u konja...nigdje me, daljni razgovor ide uz glupi osmjeh i odobravanje...nidje veze, nego pokusavam iskulirati na neku iznenadnu bol u stomaku, ali ne ide i ova skontala promjene poslije mog pogleda u mobitel...otpratim je kuci a ono kratko laku noc citam ja govana i jebaca...
Ova ti se vise nece i javiti...i nije mi se javila
Jedva cekam jutro, nazovem svoju “dragu”...kakve mi ono poruke saljes, rekoh ti da sam umoran da idem leci....
“Ma znam nisam izdrzala, listala mobitel i naletim na poruke mog bivseg, je si li vidio koji je kreten kakve je on meni poruke slao...ukoliko sam slucajno negdje da se zamislim...eto vidis kako sam ja fina, meni takve gluposti nikad nebi pale na pamet”....sve to uz znacajan pogled...
Jeste vala ono samo idiot moze poslati...moj jedini odgovor a precuti veci idiot nasjesti na foru...
Ja sto me uze ko levata....
Lekcija naucena mobitel se i ne gleda vise....
Ima li ko kakvo slicno iskustvo....
Kod mene je bilo vise toga...one jeftine tipa „sinoc su te vidjeli”...to je bezveze, mada se znalo i to popusiti...ali bilo ih je dobrih....
Evo jedne...proslo je dosta od toga...koliko se sjecam tacno...
Malo ta trane u kasne sate...sjedim u zavucenom mjestu, ovdje me ni mama nebi trazila....dolazi poruka...
„Znam s kim si, nemoj to duso raditi, nije vrijedno, mi imamo nesto vise od toga”
Ja sjeban, odvlaci mi paznju...
Stize druga...”Duso, nemoj...idi kuci, sutra ce ti biti drago”...
Ne kontam...kako, gdje, sta...misli puna glava al znam samo jedno od ovog veceras nista nema...moja fokusiranost je ko u konja...nigdje me, daljni razgovor ide uz glupi osmjeh i odobravanje...nidje veze, nego pokusavam iskulirati na neku iznenadnu bol u stomaku, ali ne ide i ova skontala promjene poslije mog pogleda u mobitel...otpratim je kuci a ono kratko laku noc citam ja govana i jebaca...
Ova ti se vise nece i javiti...i nije mi se javila
Jedva cekam jutro, nazovem svoju “dragu”...kakve mi ono poruke saljes, rekoh ti da sam umoran da idem leci....
“Ma znam nisam izdrzala, listala mobitel i naletim na poruke mog bivseg, je si li vidio koji je kreten kakve je on meni poruke slao...ukoliko sam slucajno negdje da se zamislim...eto vidis kako sam ja fina, meni takve gluposti nikad nebi pale na pamet”....sve to uz znacajan pogled...
Jeste vala ono samo idiot moze poslati...moj jedini odgovor a precuti veci idiot nasjesti na foru...
Ja sto me uze ko levata....
Lekcija naucena mobitel se i ne gleda vise....
Ima li ko kakvo slicno iskustvo....
- sultanijaodbruneja
#2 Re: Najbolja fora - uzmi levata
Opasna mala, trebamo od nje da ucimo... daj njen broj na pp
- Eweleen
-
zenicaone
#5 Re: Najbolja fora - uzmi levata
ona kaze njemu s laganim osmjehom : e hajd sad fino mi reci gdje si bio u petak navece?
on njoj , spreman , posto je pretpostavio takav razvoj situacije : pa jel ti mislis da sam ja budala, da nisam skonto da ste se vas dvije(ona i njena najbolja drugarica) dogovorile da me testirate - zato sam namjerno zaglavio s njom i da znas da je i ona pravo uzivala - nije se ni trudila da glumi!!!
ona je medjutim mislila da ga je vidjela u trznom centru (zamjenila ga sa nekim tipom ocito) al mu se namjerno nije javila - jer joj je rekao da tu noc mora vozit brata u sa
nazalost
dogodilo se zaista mom prijatelju

on njoj , spreman , posto je pretpostavio takav razvoj situacije : pa jel ti mislis da sam ja budala, da nisam skonto da ste se vas dvije(ona i njena najbolja drugarica) dogovorile da me testirate - zato sam namjerno zaglavio s njom i da znas da je i ona pravo uzivala - nije se ni trudila da glumi!!!
ona je medjutim mislila da ga je vidjela u trznom centru (zamjenila ga sa nekim tipom ocito) al mu se namjerno nije javila - jer joj je rekao da tu noc mora vozit brata u sa
nazalost
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#6 Re: Najbolja fora - uzmi levata
Na dobar te fazon ufatila sto jes jes. 
-
iPlay
#8 Re: Najbolja fora - uzmi levata
Ja mislim da je gledala u njega ko voko.

- PticaTrkachica
#9 Re: Najbolja fora - uzmi levata
Očekivala sam lekcija naučena, ne švrljam više, propoštenio sam se,koler wrote:
Lekcija naucena mobitel se i ne gleda vise..
Kad ono...pih...muške svinje
- sinus
#10 Re: Najbolja fora - uzmi levata
Pa ima li iko na ovom svijetu da se ne kurva

-
milijarder
#11 Re: Najbolja fora - uzmi levata
a sto se jednostavno nebi rekla istina...ali to izreknes onako ko da lazes...pa onda kad kazes laz povjeruje ti

- Cholina_Lokica
#12 Re: Najbolja fora - uzmi levata
me toomicki125 wrote:sinus wrote:Pa ima li iko na ovom svijetu da se ne kurva![]()
ima, ja lično i personalno.
-
zenicaone
#13 Re: Najbolja fora - uzmi levata
mudro zboris prijatelju - stani da zapisem : reci.. istinu.... al...kao ...da... lazes ...pa onda kad lazes.... ona misli... da ...govoris... istinumilijarder wrote:a sto se jednostavno nebi rekla istina...ali to izreknes onako ko da lazes...pa onda kad kazes laz povjeruje ti![]()
![]()
eh tako hvala - reverse psychology . nice