Najbolja drugarica

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Pirija

#176 Re: Najbolja drugarica

Post by Pirija »

sWeeT_Companion wrote:Nemojte ciničariti. Ne. To je za kukavice.

ne kad je ljubav u pitanju :D
vjesticanametli

#177 Re: Najbolja drugarica

Post by vjesticanametli »

Matzan wrote:
KvaziExpert wrote:46, neudata, šef u jednoj od najboljih firmi, :? :? :? :mrgreen:
Trebaće hiltovka. Zapeklo. :izet: :D

:lol: :lol: :lol: e cuj pita od smokvica :thumbup: :D
Gabrielo

#178 Re: Najbolja drugarica

Post by Gabrielo »

sWeeT_Companion wrote:Pa čuj šta hoću. Jasno je. Stanje u vrijeme otvaranja teme. Dakle drugarski i prijateljski korektno, obostrana podrška i poštovanje. Međutim, desila se dimna bomba u vidu promjene njenog ponašanja, a ja želim stanje od prije. I to je to suštinski. Vidjećemo da li je to moguće. Prema nekim forumašima gubim vrijeme i trebao bih se potrudti za preduzetništvo u predjelu kratera. A meni nije do toga. Jer je ne gledam tim očima.
Normalno da je ne gledas kad ima skoro 50 godina.
spreca

#179 Re: Najbolja drugarica

Post by spreca »

sWeeT_Companion wrote:Pa čuj šta hoću. Jasno je. Stanje u vrijeme otvaranja teme. Dakle drugarski i prijateljski korektno, obostrana podrška i poštovanje. Međutim, desila se dimna bomba u vidu promjene njenog ponašanja, a ja želim stanje od prije. I to je to suštinski. Vidjećemo da li je to moguće. Prema nekim forumašima gubim vrijeme i trebao bih se potrudti za preduzetništvo u predjelu kratera. A meni nije do toga. Jer je ne gledam tim očima.
ma stobom je sve uredu ...nis' se ne sikiraj..........ali za chunu bi se trebo zabrinuti....sve mi se cini da ces poceti pisati sjedecki ko kolegica ti :mrgreen:
sWeeT_Companion

#180 Re: Najbolja drugarica

Post by sWeeT_Companion »

Tolerancija.

Pu,pu, daleko bilo. Zdrav ko drijen. Fala Bogu uvijek vodio računa o prenosivim bolestima, rizicima i ništa manje ženskom svijetu koji bi da da.
almir90

#181 Re: Najbolja drugarica

Post by almir90 »

Tebi očigleno paše druženje sa takvom osobom jer imaš pretenzije da postaneš isto tako uspješna osoba, a i samo druženje popravlja tvoj status, jer se ne družiš sa nekim ko ti ne odgovara, što ne smatram lošom stvari. Vjerovatno vođen logikom ako dođe do seksa, da to neće dugo potrajati, i sve ode niz vodu. Ovo je neko moje viđenje, ako sam pogriješio ispravi me. :-D
spreca

#182 Re: Najbolja drugarica

Post by spreca »

almir90 wrote:Tebi očigleno paše druženje sa takvom osobom jer imaš pretenzije da postaneš isto tako uspješna osoba, a i samo druženje popravlja tvoj status, jer se ne družiš sa nekim ko ti ne odgovara, što ne smatram lošom stvari. Vjerovatno vođen logikom ako dođe do seksa, da to neće dugo potrajati, i sve ode niz vodu. Ovo je neko moje viđenje, ako sam pogriješio ispravi me. :-D
ma on je nevin :mrgreen: ..........cuva se za prvu bracnu noc :mrgreen:
almir90

#183 Re: Najbolja drugarica

Post by almir90 »

spreca wrote: ma on je nevin :mrgreen: ..........cuva se za prvu bracnu noc :mrgreen:
Ma, nek' je i to, nije ništa loše. Nego, iz neke moje perspetkive takve osobe je bolje imati u poslovnoj sferi, druženje, nego samo sex. Pogotovo ako je vezano za poslovanje i učenje, od takvih dugoročno možeš dosta naučiti. Sex bude i prođe, vjerovatno bi to kratko potrajalo, i dođe potpuni kraj. Opet kažem, to je neko moje viđenje kako bih ja postupio, a djeluje mi kao i pokretač teme se tako ponaša.
sWeeT_Companion

#184 Re: Najbolja drugarica

Svi smo mi nevini dok se ne dokaže suprotno.

Ali tema nije kako joj, već zašto mi je.
ho oponopono

#185 Re: Najbolja drugarica

Post by ho oponopono »

...i sta bi kakvo je stanje na frontu...nastavljena farsa iako je sprzena maska...?!

...idem sad da vidim je li ona sadie ili kako vec u miru sa svekrvom ili su se popickarale ...i pukla tikva, muz ostao uz mamicu, ona je sef njegovog svemira mozda...kineski macak... :pusi2:
KUZNETSOV

#186 Re: Najbolja drugarica

Post by KUZNETSOV »

ho oponopono wrote:...i sta bi kakvo je stanje na frontu...nastavljena farsa iako je sprzena maska...?!

...idem sad da vidim je li ona sadie ili kako vec u miru sa svekrvom ili su se popickarale ...i pukla tikva, muz ostao uz mamicu, ona je sef njegovog svemira mozda...kineski macak... :pusi2:
a tebe baš sve zanima?
spreca

#187 Re: Najbolja drugarica

Post by spreca »

cinimi se da je ona prijateljica od ovog nejebaca.....pa se interesuje kakva je situacija :lol:
ho oponopono

#188 Re: Najbolja drugarica

Post by ho oponopono »

KUZNETSOV wrote:
ho oponopono wrote:...i sta bi kakvo je stanje na frontu...nastavljena farsa iako je sprzena maska...?!

a tebe baš sve zanima?
...odjebi bolan, koji si mi ti faktor jebote...idi tersaj zeni, djevi, frajeru zavisi na sta se lozis, baci drkicu, pojebi sta, mani se mene pobogu...kineski macak... :pusi2:
ho oponopono

#189 Re: Najbolja drugarica

Post by ho oponopono »

spreca wrote:cinimi se da je ona prijateljica od ovog nejebaca.....pa se interesuje kakva je situacija :lol:
...samo ti dumaj imas svo vrijeme ovog svijeta... :pusi2:
KUZNETSOV

#190 Re: Najbolja drugarica

Post by KUZNETSOV »

ho oponopono wrote:
KUZNETSOV wrote:

a tebe baš sve zanima?
...odjebi bolan, koji si mi ti faktor jebote...idi tersaj zeni, djevi, frajeru zavisi na sta se lozis, baci drkicu, pojebi sta, mani se mene pobogu...kineski macak... :pusi2:
ja mahnite žene, nego šta bude sa svekrvom? jesu se uzele :lol: tipicna mahalusa, al' hajde oprastam ti mozda si lijepa :lol:
sWeeT_Companion

#191 Re: Najbolja drugarica

Nemoj da se vrijeđate.
Nije to lijepo.
Naročito kad iz ženskih usta izlazi.
Stvari idu na bolje, što je najbitnije. :izet:
junior3

#192 Re: Najbolja drugarica

Post by junior3 »

Ja kont'o brate ti nju odradio, ono i dalje ništa. :D
sWeeT_Companion

#193 Re: Najbolja drugarica

gosn Juniore, niste čitali prvi post!

Stvar je principa! Namjere su časne, a obraz ispred svega. Bolje je ispasti i budala, nego iz autobusa.
S4mpion

#194 Re: Najbolja drugarica

Post by S4mpion »

sWeeT_Companion wrote: I nemam emociju prema njoj vrste da bih je muvao, niti da bih zloupotrijebio tu njenu poziciju, bogatstvo. Niti bilo čemu slično. Ali mogu reći da sam kroz njeno prijateljstvo shvatio zapravo koliko smo mi kao ljudi, generalno, ponekada nesvojstveno spremni prihvatiti tu razliku u godinama. Nikada ranije nisam slušao džez, gledao italijanske trilere, niti jeo pitu sa smokvama, danas je to činjenica.
Šta ti je reć odgoj. :mrgreen:
bleee_sa

#195 Re: Najbolja drugarica

Post by bleee_sa »

Maznul' ti tu starku na kraju?
Daj ja ću ako ti neš brate minli...
sWeeT_Companion

#196 Re: Najbolja drugarica

Pa nije mi cilj niti namjera da je maznem, ne znam što ste toliko navalili. No homo.
bleee_sa

#197 Re: Najbolja drugarica

Post by bleee_sa »

Pa šta hoš, da je zoveš mamom? :mrgreen:
sha_ba

#198 Re: Najbolja drugarica

Post by sha_ba »

bleee_sa wrote:Pa šta hoš, da je zoveš mamom? :mrgreen:
iliti tetkom :mrgreen:
sWeeT_Companion

#199 Re: Najbolja drugarica

Najbolja drugarica
:izet:
spreca

#200 Re: Najbolja drugarica

Post by spreca »

sWeeT_Companion wrote:
Najbolja drugarica
:izet:
de mi je skontaj da je ja maznem....da te oslobodim brige....a ona bi ti bila jako zahvalna :D
Post Reply