sWeeT_Companion wrote:Nemojte ciničariti. Ne. To je za kukavice.
ne kad je ljubav u pitanju
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
sWeeT_Companion wrote:Nemojte ciničariti. Ne. To je za kukavice.
Matzan wrote:Trebaće hiltovka. Zapeklo.KvaziExpert wrote:46, neudata, šef u jednoj od najboljih firmi,![]()
![]()
![]()
![]()
Normalno da je ne gledas kad ima skoro 50 godina.sWeeT_Companion wrote:Pa čuj šta hoću. Jasno je. Stanje u vrijeme otvaranja teme. Dakle drugarski i prijateljski korektno, obostrana podrška i poštovanje. Međutim, desila se dimna bomba u vidu promjene njenog ponašanja, a ja želim stanje od prije. I to je to suštinski. Vidjećemo da li je to moguće. Prema nekim forumašima gubim vrijeme i trebao bih se potrudti za preduzetništvo u predjelu kratera. A meni nije do toga. Jer je ne gledam tim očima.
ma stobom je sve uredu ...nis' se ne sikiraj..........ali za chunu bi se trebo zabrinuti....sve mi se cini da ces poceti pisati sjedecki ko kolegica tisWeeT_Companion wrote:Pa čuj šta hoću. Jasno je. Stanje u vrijeme otvaranja teme. Dakle drugarski i prijateljski korektno, obostrana podrška i poštovanje. Međutim, desila se dimna bomba u vidu promjene njenog ponašanja, a ja želim stanje od prije. I to je to suštinski. Vidjećemo da li je to moguće. Prema nekim forumašima gubim vrijeme i trebao bih se potrudti za preduzetništvo u predjelu kratera. A meni nije do toga. Jer je ne gledam tim očima.
ma on je nevinalmir90 wrote:Tebi očigleno paše druženje sa takvom osobom jer imaš pretenzije da postaneš isto tako uspješna osoba, a i samo druženje popravlja tvoj status, jer se ne družiš sa nekim ko ti ne odgovara, što ne smatram lošom stvari. Vjerovatno vođen logikom ako dođe do seksa, da to neće dugo potrajati, i sve ode niz vodu. Ovo je neko moje viđenje, ako sam pogriješio ispravi me.
Ma, nek' je i to, nije ništa loše. Nego, iz neke moje perspetkive takve osobe je bolje imati u poslovnoj sferi, druženje, nego samo sex. Pogotovo ako je vezano za poslovanje i učenje, od takvih dugoročno možeš dosta naučiti. Sex bude i prođe, vjerovatno bi to kratko potrajalo, i dođe potpuni kraj. Opet kažem, to je neko moje viđenje kako bih ja postupio, a djeluje mi kao i pokretač teme se tako ponaša.spreca wrote: ma on je nevin..........cuva se za prvu bracnu noc
a tebe baš sve zanima?ho oponopono wrote:...i sta bi kakvo je stanje na frontu...nastavljena farsa iako je sprzena maska...?!
...idem sad da vidim je li ona sadie ili kako vec u miru sa svekrvom ili su se popickarale ...i pukla tikva, muz ostao uz mamicu, ona je sef njegovog svemira mozda...kineski macak...
...odjebi bolan, koji si mi ti faktor jebote...idi tersaj zeni, djevi, frajeru zavisi na sta se lozis, baci drkicu, pojebi sta, mani se mene pobogu...kineski macak...KUZNETSOV wrote:a tebe baš sve zanima?ho oponopono wrote:...i sta bi kakvo je stanje na frontu...nastavljena farsa iako je sprzena maska...?!
...idem sad da vidim je li ona sadie ili kako vec u miru sa svekrvom ili su se popickarale ...i pukla tikva, muz ostao uz mamicu, ona je sef njegovog svemira mozda...kineski macak...
...samo ti dumaj imas svo vrijeme ovog svijeta...spreca wrote:cinimi se da je ona prijateljica od ovog nejebaca.....pa se interesuje kakva je situacija
ja mahnite žene, nego šta bude sa svekrvom? jesu se uzeleho oponopono wrote:...odjebi bolan, koji si mi ti faktor jebote...idi tersaj zeni, djevi, frajeru zavisi na sta se lozis, baci drkicu, pojebi sta, mani se mene pobogu...kineski macak...KUZNETSOV wrote:a tebe baš sve zanima?ho oponopono wrote:...i sta bi kakvo je stanje na frontu...nastavljena farsa iako je sprzena maska...?!
Šta ti je reć odgoj.sWeeT_Companion wrote: I nemam emociju prema njoj vrste da bih je muvao, niti da bih zloupotrijebio tu njenu poziciju, bogatstvo. Niti bilo čemu slično. Ali mogu reći da sam kroz njeno prijateljstvo shvatio zapravo koliko smo mi kao ljudi, generalno, ponekada nesvojstveno spremni prihvatiti tu razliku u godinama. Nikada ranije nisam slušao džez, gledao italijanske trilere, niti jeo pitu sa smokvama, danas je to činjenica.
iliti tetkombleee_sa wrote:Pa šta hoš, da je zoveš mamom?
bleee_sa wrote:Pa šta hoš, da je zoveš mamom?
Najbolja drugarica
de mi je skontaj da je ja maznem....da te oslobodim brige....a ona bi ti bila jako zahvalnasWeeT_Companion wrote:bleee_sa wrote:Pa šta hoš, da je zoveš mamom?Najbolja drugarica