NAJBOLJA AGENCIJA?

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
_galaksija

#1 NAJBOLJA AGENCIJA?

Post by _galaksija »

Trebala bih ici u Svedsku,Finsku ili Estoniju,ali nemam pojma kako da odem tamo sa BH pasosem.Moze li mi neko pomoci :kojoj agenciji da se obratim i koja je najbolja u BiH?Koja agencija bi mi pomogla da odem na ova tri mjesta ili bar na jedno,samo da nemam veze sa ambasadama ,jer me mrzi da stojim u redu,a nemam ni vremena (daleko sam od Sarajeva).
Hvala unaprijed. :)
FortunaBela

Post by FortunaBela »

Za SWe, moraš imati vizu, tako da ti ambasada ne gine.... :-?
_galaksija

Post by _galaksija »

Turisticka agencija se brine za vize.Ja samo platim,a oni odrade,dakle....koja je najbolja,hajde nije valjda da niko ne putuje??? :?
Pooll

Post by Pooll »

Aha... samo nazovi i reci HOCU VIZU... pa ce ti na adresu doci :cry: :shock:
_galaksija

Post by _galaksija »

Ti izgleda nisi nikad isao preko turisticke agencije.Ljudi uzmu pasos i odu u ambasadu po vize.To je njihov posao fraeru.Mucni malo tim svojim globusom.
_galaksija

Post by _galaksija »

Dajte ljudi pomozite,ova informacija mi treba hitno :sad:
Pooll

Post by Pooll »

_galaksija wrote:Ti izgleda nisi nikad isao preko turisticke agencije.Ljudi uzmu pasos i odu u ambasadu po vize.To je njihov posao fraeru.Mucni malo tim svojim globusom.
Doduse ja nikad nisam krocio u turisticku agenciju... a nisam nikada ni putovao izvan BIH ... nikad nisam ni vadio vizu... ocigledno da nisam komponentan :(

:shock: :lol:
micika

Post by micika »

_galaksija wrote:Ti izgleda nisi nikad isao preko turisticke agencije.Ljudi uzmu pasos i odu u ambasadu po vize.To je njihov posao fraeru.Mucni malo tim svojim globusom.
U Sarajevu nema finske ambasade :roll: moras ici u Beograd ili Zagreb......preporucujem Beograd,mnogo su ljubazni,meni je bila gotova za 2 dana....doduse pod specijalnim uslovima,al eto...

E za ove ostale ti pojma neznam :-? za Estoniju znam da se nesto puno mora cekati,imaju sad neka rigoroznija pravila,a jos nisu u sengen zoni tako da ako planiras iz Estonije u Finsku ili Svedsku :-) :-) :-) ne pali bez vize :D
To za agenije :roll: :-? ne vjerujem da je tako simple :oops:
Pooll

Post by Pooll »

micika wrote:
Ne budi pesimista mici :oops: nek samo okrene par brojeva i vize su vec tu :oops: 8-)

:lol: :lol: :lol:
micika

Post by micika »

Pooll wrote:
micika wrote:
Ne budi pesimista mici :oops: nek samo okrene par brojeva i vize su vec tu :oops: 8-)

pool :kiss: dugo te nije bilo,vodolijo moja najdraza :D :D :D sad ce i nama rodjendani :D :D
Pooll

Post by Pooll »

micika wrote:
Pooll wrote:
micika wrote:

pool :kiss: dugo te nije bilo,vodolijo moja najdraza :D :D :D sad ce i nama rodjendani :D :D
akobogda da nam bude najbolja od svih godina... zasluzili smo ;)
:D :thumbup: :kravata:
xygirl

Post by xygirl »

Pooll wrote:Aha... samo nazovi i reci HOCU VIZU... pa ce ti na adresu doci :cry: :shock:
ccc
hocu i ja jednu VIZU :D:D:D
Pooll

Post by Pooll »

xygirl wrote:
Pooll wrote:Aha... samo nazovi i reci HOCU VIZU... pa ce ti na adresu doci :cry: :shock:
ccc
hocu i ja jednu VIZU :D:D:D

Samo nazovi 222-444 servis za vize... kazes ime i zemlju gdje hoces... za 2 dana viza na adresi :D :D :D

Evo ja narucio za _galaksiju... kazu nema problema :D :D :lol:
_galaksija

Post by _galaksija »

Joj kako si ti glup Poll.Sjedis pred kompom i cekas kad ce ko da postavi temu da mozes da se zezas do mile volje.Glupo ti je to....idi radi sta drugo...
Pooll

Post by Pooll »

Relax... samo sam ti pokusao reci da to uglavnom ne ide tako... uvjerit ces se ;)
krava

Post by krava »

ja kad sam prije par godina isla sa agencijom u italiju ipak sam morala ici pred ambasadu i licno predati za vizu...

tako da cisto sumnjam da oni sve sredjuju...ne vade se kolektivne vize vec svako dobije u svoj pasos...zato moras ti sama ici...
Lace

Post by Lace »

ona rece da je daleko od sarajeva...a mi smo svi u sarajevu...hm...ne mozemo joj pomoci ako ne kaze gdje je pa da je tek onda uputi neko ko je mozda u njenoj zemlji :D

nazovi najblizu agenciju i kazi sta te zanima a oni ce te uputiti dalje...u susjednu agenciju koja ti mozda i sredi vizu

meni je agencija u sarajevu sredila vizu za francusku (da sam mogla...otisla bih dalje do spanije ili portugala ali se nije moglo bez grupe :D ) e sad zavisi od agencije :D
Post Reply