Mala drzava a puno lopova...mora da postoji neko ko ima milione u ovoj jadnoj zemlji
cuo sam da su vlasnici kladionica najbogatiji u BiH i okruzenju...ako grijesim nek me isprave

Nisi daleko od istine,a sa obzirom da Boshnjaci iz Sandzaka u 80% slucajeva imaju porijeklo iz istocne Hercegovine onda je to jedno te isto...risno wrote:Bosnjaci iz Sandzaka i Hercegovci, tako sam cuo
Fahrudin Radončić Bošnjak porijeklom iz okolice Plava (Sanžak)No_Comment wrote:Nisi daleko od istine,a sa obzirom da Boshnjaci iz Sandzaka u 80% slucajeva imaju porijeklo iz istocne Hercegovine onda je to jedno te isto...risno wrote:Bosnjaci iz Sandzaka i Hercegovci, tako sam cuo
!

Jedni bi odgovorili sto su vrijedni.stidljiv wrote:A zapitate li se zasto je to tako ???Zasto su hercegovci i sandzaklije dosta imucni ljudi...?
Jedni bi odgovorili sto su vrijedni.risno wrote:Jedni bi odgovorili sto su vrijedni.stidljiv wrote:A zapitate li se zasto je to tako ???Zasto su hercegovci i sandzaklije dosta imucni ljudi...?
Drugi bi odgovorili sto su lopovi.
Treci bi odgovorili da su imali podrsku vlade BiH i Hrvatske, da podrze svoje nacionalnosti van zemlje.
Istina je negdje od svakog pomalo
Ne direktno njegovo ili njeno ali svaki malo jedna Slezakova kladionica ode u zrak(barem je tako bilo ranije sada se je stišalo) a bude i u dnevnim novinama.CiCiban wrote:najvjerovatnije neko..cije ime nikada ne osvane u stampi
majke ti, kako ti znas? ja trenutno nemam nista.... ali jede me cinjenica da mi nije dozvoljeno biti uspijesan i obagatiti se, a da mi uz to neko ne pridoda kako sam lopov.... ne tvrdim da cu postati niti uspijesan niti bogat, ali volio bih imati opciju, a da me niko za to ne smatra krivim!Prenj wrote:Nazalost,
najbogatiji covjek u BiH = najveci lopov u BiH
stick, pusti prenja, ovdje je cista zavist u pitanju...the_stick wrote:majke ti, kako ti znas? ja trenutno nemam nista.... ali jede me cinjenica da mi nije dozvoljeno biti uspijesan i obagatiti se, a da mi uz to neko ne pridoda kako sam lopov.... ne tvrdim da cu postati niti uspijesan niti bogat, ali volio bih imati opciju, a da me niko za to ne smatra krivim!Prenj wrote:Nazalost,
Moj komentar se ne odnosi specificno na Fahru, nego na vecinu poslijeratnih BH biznismena ...reaktor wrote:stick, pusti prenja, ovdje je cista zavist u pitanju...the_stick wrote:majke ti, kako ti znas? ja trenutno nemam nista.... ali jede me cinjenica da mi nije dozvoljeno biti uspijesan i obagatiti se, a da mi uz to neko ne pridoda kako sam lopov.... ne tvrdim da cu postati niti uspijesan niti bogat, ali volio bih imati opciju, a da me niko za to ne smatra krivim!Prenj wrote:Nazalost,
*Unreal* wrote:ko je najbogatiji covjek u BiH?!?
Mala drzava a puno lopova...mora da postoji neko ko ima milione u ovoj jadnoj zemlji![]()
cuo sam da su vlasnici kladionica najbogatiji u BiH i okruzenju...ako grijesim nek me isprave![]()
Koji ba kofer, dos'o s najlon kesom. Nego, nesto kontam, nije ni onaj Zulfikarpasic za odbacit, zna li neko cime se on bavi u Svici?Fair Life wrote:Carobni kofer je spas za BiH.risno wrote:(...)
Ja bih reko da je ovaj medju jacim.
(...)
Treba Fahru pitati kako je od koferasa dogurao do biznismena.
ti poznajes covjeka i njegove najlon kese????mr_orange wrote:
Koji ba kofer, dos'o s najlon kesom. Nego, nesto kontam, nije ni onaj Zulfikarpasic za odbacit, zna li neko cime se on bavi u Svici?