sex????
eeeeeh

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
sex????

pa na radio stanicama na kojima sam ja boravila izmedju tonca i spikera/novinara/voditelja je obicno samo providno stakloMeshtar wrote:Pa ako si ti tonac, pustiš Hurricane od Bob Dylana, i par jingleova, rahat si 10-ak minutaanais_nin wrote:je l na oci voditelja programa ili ste sami bili, a samo muzika pichila?Meshtar wrote:režija na radiju![]()
![]()
Potpuno si u pravu, skoro na svim stanicama je tako...međutim imaju i neke male, na kojima poslije ponoći i nema baš dešavanja...anais_nin wrote:pa na radio stanicama na kojima sam ja boravila izmedju tonca i spikera/novinara/voditelja je obicno samo providno stakloMeshtar wrote:Pa ako si ti tonac, pustiš Hurricane od Bob Dylana, i par jingleova, rahat si 10-ak minutaanais_nin wrote: je l na oci voditelja programa ili ste sami bili, a samo muzika pichila?![]()
![]()
![]()
ja sam oprobala mixetu samo u nocnim satima
![]()
koji li je to Akrap bio ????tempora wrote:Posto ja nemam seksualni zivot, pozvat cu se na svoju prijateljicu, koja je jos za zivota predsjednika BiH, " odradila" to u njegovoj fotelji u parlamentu!![]()
Pikaju ili se dozivljaji prijateljica?![]()
![]()
Imam i ja iskustava s radija, al mi smo pripremili Child in time i to odradili u studiju (nekad iza ponoci)anais_nin wrote:pa na radio stanicama na kojima sam ja boravila izmedju tonca i spikera/novinara/voditelja je obicno samo providno stakloMeshtar wrote:Pa ako si ti tonac, pustiš Hurricane od Bob Dylana, i par jingleova, rahat si 10-ak minutaanais_nin wrote: je l na oci voditelja programa ili ste sami bili, a samo muzika pichila?![]()
![]()
![]()
![]()
Meshtre, otkrivaš položaj, još samo koordinate da im proslijediš...Meshtar wrote:Potpuno si u pravu, skoro na svim stanicama je tako...međutim imaju i neke male, na kojima poslije ponoći i nema baš dešavanja...anais_nin wrote:pa na radio stanicama na kojima sam ja boravila izmedju tonca i spikera/novinara/voditelja je obicno samo providno stakloMeshtar wrote: Pa ako si ti tonac, pustiš Hurricane od Bob Dylana, i par jingleova, rahat si 10-ak minuta![]()
![]()
![]()
![]()
(PS: Na velikim radio stancama imaš minimum troje ljudi u režiji, na malim radi sve jedan čovjek, čudno ali istinito![]()
Super si ti Herka
Trebas imati o cemu pricati u starosti heheh (ali pikantnije detalje obavezno preskociti!)Monter wrote:hrabra, hrabraenigma svijeta wrote:Sauna na haman 100 stepeni (situacija je totalno luda, ja jedva disem, sve kapa sa nas, ali adrenalin udara)![]()
Camac nasred Jablanickog jezera (to je tek dozivljaj! Samo sam se molila da nema niko dvogled na obali)![]()
Ipak, najhrabrije bih rekla da je bilo kad sam sa dragim u 4 ujutro uletila u moju sobu, a roditelji u susjednoj sobi hihihi![]()
nema sta!!!!
Pa Monter, nije valjda tebe spucala zutaminutabezakcije?Monter wrote:ama u starosti je muka o tome pricati, sta ako te uhvati zuta minuta a nista od akcijeenigma svijeta wrote:Trebas imati o cemu pricati u starosti heheh (ali pikantnije detalje obavezno preskociti!)Monter wrote: hrabra, hrabra![]()
nema sta!!!!![]()
![]()
ma i ovde rijetko koja stanica ima "aktivan" nocni programMeshtar wrote: Potpuno si u pravu, skoro na svim stanicama je tako...međutim imaju i neke male, na kojima poslije ponoći i nema baš dešavanja...
(PS: Na velikim radio stancama imaš minimum troje ljudi u režiji, na malim radi sve jedan čovjek, čudno ali istinito![]()
Super si ti Herka
pa treba nekad i krevet pustiti da se odmoriMeshtar wrote:eh onda sve znaš, ne moram ti ništa objašnjavati![]()
![]()