Najava
Moderator: _BataZiv_0809
- Saian
e imam ja jedno pitanje, posto nisam neki aaaaaa party-freak i ne znam puno o toj sceni u Sa, zanimalo bi me iz ciste radoznalosti ko je taj Ari (osim sto je DJ)? ustvari pitanje bi moglo ici : Da Ari nije satanin/sejtanov sin? jer ovdje ga ekipa nimalo ne gotivi, pa bih ja volio znati koje je on to zaj....e napravio da mi se ne desi da zalutam ne neki party koji je on organizovao
,
-
7th_Heaven
zanimljiv post u svakom slucaju..
i pazi se molim te tog lutanja, neko ce biti nesretan...i da nemoj smetnut sa uma, da ako ari organizuje nesto, ima ga na svakom koraku, zapravo ne slusas nista drugo unutra sem njega, spotices se o njega, i u svakom slucaju dosta utice na tvoje raspolozenje sama cinjenica da je on sve to organizovao. muzika tu nije presudna, on organizuje sve to zbog sebe.
zato kazem ti, pazi se, ni ja ne bih voljela da zalutas tako negdje..
- Saian
dakle Ari debelo njeguje kult svoje licnosti ako skontah prvo on, pa 3 mjesta prazno, pa onda ostali, nikako da se otmem osjecaju da je ovaj moj post malo iritirajuce djelovao na tebe (mozda sam krivo shvatio ali u postu mi se ucinilo malo ironije vezane za glagol "lutati" koji sam izabrao jer najbolje opisuje ono sta ja radim kada dodjem u Sarajevo i izadjem van), pazi nisam htio nikog i nista omalovazavati,
P.S.:ako sam krivo shvatio onda zaboravi ovaj dio o iritiranju i omalovazavanju
P.S.:ako sam krivo shvatio onda zaboravi ovaj dio o iritiranju i omalovazavanju
- nostalgicar
Cuj,ja cuo 17.05.2004-godTelefon wrote:Ima Jeff Mills 15.05. naravno by Ari !
-
Telefon
Za saian:ne vjerujem da ces "lutati" ako odes na arijev party.Ipak su to kvalitetne partije na kojima su gostovali Billy Nasty,Jeff Mills,Adam Beyer,Chris Liebing ,Jay Denham,Marco Bailey,Kevin Saunderson itd,itd...Negativni komentari su plod zavisti jer kako vidis tzv. adis G. svoj prvi i jedini post nakon registracije iskoristava da bi ocrnio arija.Boze kakvi ste vi ljudi ??Odgovor bi prije bio da nema nista pametno a da ne organizuje ari.Vise vi koji pljujete po svemu licite na sotoninu djecu i pravi ste kamen spoticanja. P.L.U.R.
- Saian
pa znaci njegov je zajeb, to sto je malo sposobniji pa uspije malo vise nego drugi, i zato ga ekipa ne voli, hm to je klasika kod nas zar ne, ej nemojte se hvatati za ovo "lutanje" nije bilo nikakav disrespect, kako to nazvati drukcije kad ti putanja za jednu noc izgleda ovako:
mala tabija, city pub, so.ba, zmajevac, labirint, internet
"lutanje" mi bi najslicnije ovom nizu prijenosa

mala tabija, city pub, so.ba, zmajevac, labirint, internet
"lutanje" mi bi najslicnije ovom nizu prijenosa