I tata bi sine.pici wrote:
All You Need Is Love
Najava agresivnije hrvatske politike i poimanje "kompromisa"
-
Hafis
#76 Re: Najava agresivnije hrvatske politike i poimanje "kompromisa"
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
-
Hafis
#78 Re: Najava agresivnije hrvatske politike i poimanje "kompromisa"
Ne znam što on vidi, samo znam da nemamo kompletan izborni zakon i da će to trebati nekako zakrpiti.nightvision wrote:Ma nema nikakve. Osim sto covic tako vidi izmjene izbornog zakona.Hafis wrote:Kakve veze ima pelješki most s ovom pričom?
To je Bakirov kapital za predizbornu kampanju. Napravio se ili ne napravio ništa se neće promijeniti,barem što se tiče BiH. Ovakva je kuknjava i sa Sutorinom bila, pa pojeo vuk kenjca.
A to je sad vec covicev kapital za predizbornu kampanju.
Nego, jel možeš ikako bez tih nepotrebnih smajlića na kraju. Nekako zasereš svaki put tekst. Shvaćam da ih treba nekada staviti, ali ti ono baš k'o Izrael s Palestincima - nesrazmjerna uporaba oružane sile.
-
incognito071
#79 Re: Najava agresivnije hrvatske politike i poimanje "kompromisa"
čuj...Hafis wrote:
Fino. Ovdje još čelopek. Jesu li gore krenula djeca u školu?
jel te "jamlja gafret" reci mi?
-
nightvision
#80 Re: Najava agresivnije hrvatske politike i poimanje "kompromisa"
A cime drugim ga zakrpiti nego trecim entitetom?Hafis wrote:Ne znam što on vidi, samo znam da nemamo kompletan izborni zakon i da će to trebati nekako zakrpiti.
Nego, jel možeš ikako bez tih nepotrebnih smajlića na kraju. Nekako zasereš svaki put tekst. Shvaćam da ih treba nekada staviti, ali ti ono baš k'o Izrael s Palestincima - nesrazmjerna uporaba oružane sile.
Kakvo ofiranje... Ono kao, nece oni skontati kako smo to mi upakovali...
A sto te smajlici toliko iritiraju? Prvo su krivi bosnjaci, pa alkoholicari, pa oni limitiranih mentalnih gabarita, pa sada smajlici.
Predlazem izmjenu izbornog zakona da zabranimo upotrebu smajlica.
-
Hafis
#81 Re: Najava agresivnije hrvatske politike i poimanje "kompromisa"
nightvision wrote:A cime drugim ga zakrpiti nego trecim entitetom?Hafis wrote:Ne znam što on vidi, samo znam da nemamo kompletan izborni zakon i da će to trebati nekako zakrpiti.
Kakvo ofiranje... Ono kao, nece oni skontati kako smo to mi upakovali...
A sto te smajlici toliko iritiraju? Prvo su krivi bosnjaci, pa alkoholicari, pa oni limitiranih mentalnih gabarita, pa sada smajlici.
Predlazem izmjenu izbornog zakona da zabranimo upotrebu smajlica.
Filter kume. Čujemo se za mjesec dana.
-
nightvision
#82 Re: Najava agresivnije hrvatske politike i poimanje "kompromisa"
Auuu, jesi mi naskodio...Hafis wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Filter kume. Čujemo se za mjesec dana.
Odo' se momentalno ubit' od alkohola da limitiram mentalne gabarite.
Presuticu ti da me je ova produhovljena rasprava s tobom vec hendikepirala po tom pitanju.
- GeeTnT
#83 Re: Najava agresivnije hrvatske politike i poimanje "kompromisa"
..dobice ban zbog prepunog filtera, hoce issa mi..
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#84 Re: Najava agresivnije hrvatske politike i poimanje "kompromisa"
Jopet nam je dotur neUrozan... filterom ih kuumeeee
- Streptokok
#85 Re: Najava agresivnije hrvatske politike i poimanje "kompromisa"
aha šta ćeš sad, doktor te blokirao. evo i mene neka tuga obuzela, dobaci koju flašu, ovo traži masovno opijanje.nightvision wrote:[
Auuu, jesi mi naskodio...
Odo' se momentalno ubit' od alkohola da limitiram mentalne gabarite.
Presuticu ti da me je ova produhovljena rasprava s tobom vec hendikepirala po tom pitanju.![]()
![]()
![]()
-
nightvision
#86 Re: Najava agresivnije hrvatske politike i poimanje "kompromisa"
Tacno ne znam da radim. Bujrum na dernek.Streptokok wrote:aha šta ćeš sad, doktor te blokirao. evo i mene neka tuga obuzela, dobaci koju flašu, ovo traži masovno opijanje.
-
BAK-eV
#87 Re: Najava agresivnije hrvatske politike i poimanje "kompromisa"
Radikalnije mjere se već poduzimaju u vidu postavljanja hrvatskih zastava tik uz granične prelaze, tuku se žene sa maramom kao u Kiseljaku, postavljace se veliki krstovi na vidnim mjestima.
Pretpostavljam da će uslijediti koordinacija kantonalnih MUPova.
Za početak to.
Za početak to.
- Streptokok
#88 Re: Najava agresivnije hrvatske politike i poimanje "kompromisa"
A barikade??BAK-eV wrote:Radikalnije mjere se već poduzimaju u vidu postavljanja hrvatskih zastava tik uz granične prelaze, tuku se žene sa maramom kao u Kiseljaku, postavljace se veliki krstovi na vidnim mjestima.
Za početak to.
-
BAK-eV
#89 Re: Najava agresivnije hrvatske politike i poimanje "kompromisa"
Pa već se to opipava u vidu blokade graničnih prelaza.Streptokok wrote:A barikade??BAK-eV wrote:Radikalnije mjere se već poduzimaju u vidu postavljanja hrvatskih zastava tik uz granične prelaze, tuku se žene sa maramom kao u Kiseljaku, postavljace se veliki krstovi na vidnim mjestima.
Za početak to.
Barikade će se postaviti, kada recimo vlada Federacije donese odluku o izgradnji luke u Neumu počne zatvarati firme koje svercaju donese zakon o kladio icama i sl.
Jos da dodam, da će jednoga dana neka vlada odbiti saradnju sa kantonima zbog neustavnog naziva županija.
Sada se SDA očigledno toga boji ali doći će i to na red.
-
Hafis
#90 Re: Najava agresivnije hrvatske politike i poimanje "kompromisa"
Pa vi ste stvarno djeca. S kim ja dangubim.BAK-eV wrote:Radikalnije mjere se već poduzimaju u vidu postavljanja hrvatskih zastava tik uz granične prelaze, tuku se žene sa maramom kao u Kiseljaku, postavljace se veliki krstovi na vidnim mjestima.
Za početak to.
Kakve bolan zastave uz granicu, kakve žene s maramama, kakvi križevi.
Ti stvarno ne znaš kako se može vršiti institucionalna blokada, a da bude sve sukladno zakonima?
-
BAK-eV
#91 Re: Najava agresivnije hrvatske politike i poimanje "kompromisa"
Berrijevi i Petricevi amandmani su donekle otkocili te blokade.Hafis wrote:Pa vi ste stvarno djeca. S kim ja dangubim.BAK-eV wrote:Radikalnije mjere se već poduzimaju u vidu postavljanja hrvatskih zastava tik uz granične prelaze, tuku se žene sa maramom kao u Kiseljaku, postavljace se veliki krstovi na vidnim mjestima.
Za početak to.
Ti stvarno ne znaš kako se može vršiti institucionalna blokada, a da bude sve sukladno zakonima?
A ja tvrdim da će se ići i na vanzakonsko djelovanje.
Čim se zbog bosnjacke brojnosti počnu brisati ratne granice i Bošnjaci recimo počnu dominirati Stocem, Žepčem, Kiseljakom uz analogne ekonomske trendove, nastupiće hajducija. Kao i vijekovima do sada.
- Streptokok
#92 Re: Najava agresivnije hrvatske politike i poimanje "kompromisa"
kako to učiniti a da i sebi ne nanesu štetu? i ovako im kola ubrzano idu niz brdo.BAK-eV wrote:Berrijevi i Petricevi amandmani su donekle otkocili te blokade.Hafis wrote:Pa vi ste stvarno djeca. S kim ja dangubim.BAK-eV wrote:Radikalnije mjere se već poduzimaju u vidu postavljanja hrvatskih zastava tik uz granične prelaze, tuku se žene sa maramom kao u Kiseljaku, postavljace se veliki krstovi na vidnim mjestima.
Za početak to.
Čim se zbog bosnjacke brojnosti počnu brisati ratne granice i Bošnjaci recimo počnu dominirati Stocem, Žepčem, Kiseljakom uz analogne ekonomske trendove, nastupiće hajducija. Kao i vijekovima do sada.
- mO k3
#93 Re: Najava agresivnije hrvatske politike i poimanje "kompromisa"
Hafis wrote:Pa vi ste stvarno djeca. S kim ja dangubim.BAK-eV wrote:Radikalnije mjere se već poduzimaju u vidu postavljanja hrvatskih zastava tik uz granične prelaze, tuku se žene sa maramom kao u Kiseljaku, postavljace se veliki krstovi na vidnim mjestima.
Za početak to.
Pa ko je ovdje dijete
kada ce te barikade , ta revolucija pardon konfrontacija
-
Hafis
#94 Re: Najava agresivnije hrvatske politike i poimanje "kompromisa"
Dobro kažeš - ''donekle''. Razmisli malo, što se sve može institucionalno blokirati, a da se ne prijeđu zakonski okviri.BAK-eV wrote:Berrijevi i Petricevi amandmani su donekle otkocili te blokade.Hafis wrote:Pa vi ste stvarno djeca. S kim ja dangubim.BAK-eV wrote:Radikalnije mjere se već poduzimaju u vidu postavljanja hrvatskih zastava tik uz granične prelaze, tuku se žene sa maramom kao u Kiseljaku, postavljace se veliki krstovi na vidnim mjestima.
Za početak to.
A to, u svezi te brojnosti u Stocu, Kiseljaku i dr. - imaš neke vjerodostojne pokazatelje ili onako pišeš da popuniš bjelinu?
I molim te, ako ti nije teško - ''analogni ekonomski trendovi''. O čemu se to približno radi?
-
Hafis
#95 Re: Najava agresivnije hrvatske politike i poimanje "kompromisa"
To znači da ovim drugim idu uz brdo?Streptokok wrote:kako to učiniti a da i sebi ne nanesu štetu? i ovako im kola ubrzano idu niz brdo.BAK-eV wrote:Berrijevi i Petricevi amandmani su donekle otkocili te blokade.Hafis wrote: Pa vi ste stvarno djeca. S kim ja dangubim.
U svakoj ekonomskoj nevolji, u težem položaju je onaj koji ima više gladnih usta za hraniti.
E sad drugo je to ako netko otupio na dugogodišnje siromašstvo, pa mu je to ne prerdstavlja ništa novo i lakše mu je izdurati.
- GeeTnT
#96 Re: Najava agresivnije hrvatske politike i poimanje "kompromisa"
..naso jos jednog kandidata za filter... 
-
nightvision
#97 Re: Najava agresivnije hrvatske politike i poimanje "kompromisa"
Prateci staru narodnu "nek' komsiji crkne krava.."Hafis wrote:To znači da ovim drugim idu uz brdo?Streptokok wrote:kako to učiniti a da i sebi ne nanesu štetu? i ovako im kola ubrzano idu niz brdo.BAK-eV wrote:...Čim se zbog bosnjacke brojnosti počnu brisati ratne granice i Bošnjaci recimo počnu dominirati Stocem, Žepčem, Kiseljakom uz analogne ekonomske trendove, nastupiće hajducija. Kao i vijekovima do sada.
U svakoj ekonomskoj nevolji, u težem položaju je onaj koji ima više gladnih usta za hraniti.
E sad drugo je to ako netko otupio na dugogodišnje siromašstvo, pa mu je to ne prerdstavlja ništa novo i lakše mu je izdurati.
Hafis se zabrin'o. Sta ako bosnje mogu izdurati? Sta onda...
Nema veze sto sam mu u filteru, procitace kad se odloguje.
-
Novak20
#98 Re: Najava agresivnije hrvatske politike i poimanje "kompromisa"
Čemu barikade, konfrotacija i revolucija kad će poslije 2018 sadašnji akteri SDA i HDZ i dalje sjediti u vlasti uslijed nemogućnosti inplementiranja odluke US.mO k3 wrote:Hafis wrote:Pa vi ste stvarno djeca. S kim ja dangubim.BAK-eV wrote:Radikalnije mjere se već poduzimaju u vidu postavljanja hrvatskih zastava tik uz granične prelaze, tuku se žene sa maramom kao u Kiseljaku, postavljace se veliki krstovi na vidnim mjestima.
Za početak to.
Pa ko je ovdje dijete![]()
- mO k3
#99 Re: Najava agresivnije hrvatske politike i poimanje "kompromisa"
http://www.index.hr/vijesti/clanak/sluz ... 88304.aspx
koliko je ovdje hercegovaca??PREMA podacima Savezne službe za migraciju i izbjeglice (BAMF), Njemačka masovno privlači useljenike iz istočnih članica Europske unije, čiji se broj od 2010. godine utrostručio. Među njima se sve više povećava i broj useljenika iz Hrvatske, no i dalje ih je najviše iz Poljske.
U okviru prava na slobodu kretanja radnika u Europskoj uniji, u Njemačku je prošle godine došlo raditi 634 tisuće ljudi iz ostalih članica EU-a, a njih 77 posto dolazi iz istočnoeuropskih članica. Iz Poljske je u 2016. u Njemačku došlo raditi 42 tisuće ljudi i sada ih je sveukupno više od 700 tisuća.
Oko pola milijuna Rumunja također živi i radi u Njemačkoj, a prema podacima BAMF-a Hrvata je 331 tisuća, s time da ih je u 2016. došlo 34 tisuće. Veliki je priljev i ljudi iz Bugarske, iz koje se u Njemačku zbog posla doselilo 262 tisuće ljudi.
Krajem 2012. u Njemačkoj je bilo prijavljeno 224.971 državljana Republike Hrvatske. Godinu dana poslije, krajem 2013., već je bilo prijavljeno 240.543, a krajem 2014. njih 263.347. Krajem 2015. u Njemačkoj je živjelo 297.895 hrvatskih državljana.
Klaonice, brodogradnja, poljoprivreda i građevinarstvo ne bi funkcionirali bez useljenika
Useljavanje u Njemačku iz zapadnih članica EU-a je mnogo rjeđe, pa tako useljenici sa zapada ne predstavljaju ni svakog desetog među 4,3 milijuna stanovnika drugih država Unije koji sada žive i rade u Njemačkoj. Useljenici iz istočne Europe naročito su važni za funkcioniranje prehrambene industrije, konkretno za rad u klaonicama, brodogradnji, poljoprivredi, građevinarstvu, te u sustavu brige za starije, u kojem je zaposleno oko 400 tisuća istočnih Europljana.
Većina useljenika iz istočne Europe, u koje se ubrajaju i oni iz Hrvatske, su mladi, dobro obrazovani i sposobni integrirati se u njemačko tržište rada. Službene brojke demantiraju i mit o istočnim Europljanima kao onima koji više koriste socijalnu pomoć od Nijemaca: primjerice, tek 4,9 posto useljenika prima socijalnu pomoć u odnosu na 7,3 posto Nijemaca.
Bježe mahom mladi i obrazovani
Državni zavod za statistiku objavio je sredinom srpnja službene podatke o migracijama i iseljavanju za 2016. godinu.
Prema njihovim podacima u Hrvatsku je iz inozemstva doselilo 13.985 osoba, a u inozemstvo je odselilo 36.436 osoba. Najveći broj odselio je u Njemačku - njih 56,1 posto. Slijede BiH (7,7 posto), Austrija (6,1 posto), Irska (5,5 posto) i Srbija (4,4 posto).
Najveći broj odseljenih u inozemstvo bio je u dobi od 20 do 39 godina - 46,7 posto. U 2016. iz Hrvatske je odselilo 95,6 posto hrvatskih državljana i 4,4 posto stranaca.
Kada ove rezultate za 2016. usporedimo s onima iz 2015., vidimo kako broj onih koji napuštaju zemlju rapidno raste. Iz Hrvatske je u inozemstvo 2015. odselila 29.651 osoba, a od toga su 95,3 posto bili hrvatski državljani, a 4,6 posto stranci.
Treba naglasiti da ovi podaci Državnog zavoda za statistiku nisu potpuni i da je ta brojka u stvarnosti puno veća.
Naime, DZS prikuplja podatke od MUP-a koji registrira samo one koji su prije selidbe u inozemstvo odjavili prebivalište u Hrvatskoj. Tako se stvaran broj iseljenih iz Hrvatske ne zna, međutim evidentno je da je ta brojka daleko veća od ove koju nam prezentira DZS.
-
Hafis
#100 Re: Najava agresivnije hrvatske politike i poimanje "kompromisa"
Code: Select all
Ja to od Nove godine govorim.Novak20 wrote:Čemu barikade, konfrotacija i revolucija kad će poslije 2018 sadašnji akteri SDA i HDZ i dalje sjediti u vlasti uslijed nemogućnosti inplementiranja odluke US.mO k3 wrote:Hafis wrote: Pa vi ste stvarno djeca. S kim ja dangubim.
Pa ko je ovdje dijete![]()
Mi smo se u Mostaru ionako navikli na takvo stanje ima već 10 godina. I ništa nam ne fali.
Pretpostavljam da će tzv. patriJoti i ovaj prijedlog za rješavanje izbora u Mostaru odbiti a neće ponuditi bilo kakav drugi. Tako da se barem što se tiče Mostara ne treba nadati ničemu novom.
Ne znam samo što misle s državnim izborima. Valjda su onom ginekologu i Bakiru objasnili da se neće moći implementirati izborni rezultati i da će morati malo i oni potegnuti muda. Nije dovoljno samo ad hoc odbijati nečiji prijedlog a s druge strane ne ponuditi neki svoj. Nitko se ne usuđuje ništa konkretno ponuditi jer je najebo od druge ekipe, tj.''izdao je Bosnu''.
Sva se taktika svela kao u ovih ovdje zatucanih prašinara - izdržimo još malo, iselit će se oni svi.
Samo, u svakom slučaju bit će veselo.