Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kriticarka_nikova wrote:Meni je da izvinete dusko_dugokurko najsimpaticniji
E, Kriticarko.
Bas te htjedoh spomenuti. Tvoja ekspertiza je sustina ove teme.
Otela si mi rijeci iz usta
Ima tu jos sijaset nickova sa kojima sam vodila detaljne razgovore.....
Crvengacica,Forever25cm,Alisa_u_zemlji_sisa,Sise_koje_plesu,dzamijski_mish,direktor_dzehenema...i mnogi drugi za ovih mojih godinu dana staza koliko imam
ma edu je jedan fin,vaspitan i ugledan gospodin , on uvijek nanjusi temu koja se ubila bez cenzure.... to mu je haman profesija,no,nejse,.... neka ga,neka ga.....bilo bi isuvise dosadno da smo na forumu samo mi bezvezni,nekulturni,odvratni snobovi
kriticarka_nikova wrote:ma edu je jedan fin,vaspitan i ugledan gospodin , on uvijek nanjusi temu koja se ubila bez cenzure.... to mu je haman profesija,no,nejse,.... neka ga,neka ga.....bilo bi isuvise dosadno da smo na forumu samo mi bezvezni,nekulturni,odvratni snobovi
kriticarka_nikova wrote:ma edu je jedan fin,vaspitan i ugledan gospodin , on uvijek nanjusi temu koja se ubila bez cenzure.... to mu je haman profesija,no,nejse,.... neka ga,neka ga.....bilo bi isuvise dosadno da smo na forumu samo mi bezvezni,nekulturni,odvratni snobovi
je li mi ovo kritika nicka?
Kritika cistoga nicka. Dobar je taj dzamijski mish, nisam ga jos vidjela.
Edu, ko je koga sinoc na PM zvaokumioplakaomolio da ide na kafu?
Ipak je vrijeme da se otkrije misterija sa foruma sarajevo-x
U pitanju je samo jedna zenska koja povremeno mijenja nickove kako joj se ne bi uslo u trag ,ali je otkrilo nesto sto vec dugo vremena ponavlja : KOGA SI TI EDU SINOC MOLIO I KUMIO NA PM DA IDE NA KAFU