Naj klubovi u GYL su iz Srbije

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

bojance

#1 Naj klubovi u GYL su iz Srbije

Post by bojance »

Da nija partizana ,zvezde fmp zeleznika, i hemofarma ne bi bilo GY lige. Nasi klubovi su najaci sto dokazuje tebela a i prosligidisnja polufinala.
farky

Post by farky »

poceo ti crtani :D
everybody hurts

Post by everybody hurts »

Point is????
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

:roll: Boki, .... lepi, ... :oops: ... opet kenjas, ... bre. :zzzz: Sad ce doci chika Zoom, a onda ti je po ushima, ... za veke vekova. :oops: Amen. :zzzz:
Zadig

Post by Zadig »

everybody hurts wrote:Point is????
pa point je da everybody hurts...pa i bojanche
:D
bojance

Post by bojance »

pape wrote::roll: Boki, .... lepi, ... :oops: ... opet kenjas, ... bre. :zzzz: Sad ce doci chika Zoom, a onda ti je po ushima, ... za veke vekova. :oops: Amen. :zzzz:
E Pape znas kako je , citam sta vi drobite vec par dana pa resijo da se regristrujem pa da i ja nesto udrobim.
bojance

Post by bojance »

pape wrote::roll: Boki, .... lepi, ... :oops: ... opet kenjas, ... bre. :zzzz: Sad ce doci chika Zoom, a onda ti je po ushima, ... za veke vekova. :oops: Amen. :zzzz:
i kaze se vek vekova ili vjek vjekova
Zux

Post by Zux »

Koliko god su vasi najjaci klubovi,koji god dodje u dvoranu Mirza Delibasic Bosni na noge dobije po usima :P :D
Zvezda je vec zaplatila na pocetku odmah,a i ostali ce doci na red
pape

Post by pape »

bojance wrote:
E Pape znas kako je , citam sta vi drobite vec par dana pa resijo da se regristrujem pa da i ja nesto udrobim.
:roll: Niko ti ne brani da drobis, ali ... nemo` da kenjas, .... bre. :oops: :D
pape

Post by pape »

bojance wrote: i kaze se vek vekova ili vjek vjekova
:D Ako `oces da te celi svet razume, ... onda je vek. :zzzz:
furlan

Post by furlan »

?Bem ga Bojance
Jedno pitanjce. Zar se ne kaze "resio" a ne "resijo"?Nisam dobro upucen u Srpski jezik.Ops, je li Srpski ili Srbski?
farky

Post by farky »

pa sto se natezete sa djetetom :roll: kako vas nije stid :roll: :D
bojance

Post by bojance »

pape wrote:
bojance wrote:
:roll: Niko ti ne brani da drobis, ali ... nemo` da kenjas, .... bre. :oops: :D
Jesam li rekao nesto sto nije tacno.
everybody hurts

Post by everybody hurts »

pa point je da everybody hurts...pa i bojanche
:D[/quote]

Nazalost, tako je...
bojance

Post by bojance »

everybody hurts wrote:pa point je da everybody hurts...pa i bojanche
Nazalost, tako je...[/quote]
Neshvatas poentu, a poenta je u tome da sam postavijo bilo koju temu vi bi me upljuvali, jednostavno neznate normalno da se ophodite prema meni jel tako.
furlan

Post by furlan »

Mi smo ti Bojance poprilicno nadrkan svet, pogotovo nakon onoga sto nas je tralo.E pa kada nam dodje neko ko pocne da nam palamudi o Crvenoj zvezdi i naj klubovima iz Srbiju lepo nam se digne kosa na glavi.Zato polako i oprezno.
bojance

Post by bojance »

furlan wrote:Mi smo ti Bojance poprilicno nadrkan svet, pogotovo nakon onoga sto nas je tralo.E pa kada nam dodje neko ko pocne da nam palamudi o Crvenoj zvezdi i naj klubovima iz Srbiju lepo nam se digne kosa na glavi.Zato polako i oprezno.
Razumam ja vas ali i ja sam se trovo tamo skoro pa do kraja rata, pa sam doso u srbiju pa sam se opet trovo 99 za vreme bombardovanja pa sad me jos ocekuje i na kosovu trovanja pa sta sad opet pokusavam da razmisljam racijonalno.
bojance

Post by bojance »

bojance wrote:
furlan wrote:Mi smo ti Bojance poprilicno nadrkan svet, pogotovo nakon onoga sto nas je tralo.E pa kada nam dodje neko ko pocne da nam palamudi o Crvenoj zvezdi i naj klubovima iz Srbiju lepo nam se digne kosa na glavi.Zato polako i oprezno.
Razumam ja vas ali i ja sam se trovo tamo skoro pa do kraja rata, pa sam doso u srbiju pa sam se opet trovo 99 za vreme bombardovanja pa sad me jos ocekuje i na kosovu trovanja pa sta sad opet pokusavam da razmisljam racijonalno.
pa tvojoj teoriji treba da mrzim bosnjake, hrvate, kosovare, i sve clanice NATO-a jel tako.
furlan

Post by furlan »

Po teoriji ne, ali prakticno tvoji sunarodnjaci upravo tako.Mozda je malo poremecen redoslijed ali to je to.
bojance

Post by bojance »

furlan wrote:Po teoriji ne, ali prakticno tvoji sunarodnjaci upravo tako.Mozda je malo poremecen redoslijed ali to je to.
Pa znam medjusobna ljubav vi nas mi vas i tako sta ces.
zole

Post by zole »

bojance ti si dobro zbunjen tip. Ispravljas neke kako se kaze npr. vek, a ni sam nisi bas najjaci u pravopisu kao npr. racijonalno ili resijo!!!

Ovdje si vise nego dobrodosao dok god nas ne provociras i ne vuces za jezik.
muha_sa

Post by muha_sa »

[
Razumam ja vas ali i ja sam se trovo tamo skoro pa do kraja rata, pa sam doso u srbiju pa sam se opet trovo 99 za vreme bombardovanja pa sad me jos ocekuje i na kosovu trovanja pa sta sad opet pokusavam da razmisljam racijonalno.[/quote]

Sinak,zašto ideš na Kosovo ? Jel to nešto slavite--neka "pobjeda" u pitanju ?
bojance

Post by bojance »

muha_sa wrote:[

Sinak,zašto ideš na Kosovo ? Jel to nešto slavite--neka "pobjeda" u pitanju ?[/quote]
Bravo za cinizam.
bojance

Post by bojance »

bojance wrote:
muha_sa wrote:[

Sinak,zašto ideš na Kosovo ? Jel to nešto slavite--neka "pobjeda" u pitanju ?
Bravo za cinizam.[/quote]
Od vas nisam nista ni ocekivo nego ovakve provokacije pa moze na primer da vam uzvratim parolu
RS Srbija, nikad BIH. sad smo 1-1
muha_sa

Post by muha_sa »

Za RS ti treba pasoš ili ličnu kartu na granici BiH pokazat a bogme još malo pa ćeš i na Gazimestan s istim dokumentom.
Locked