Naj i naj u 2006.

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Abu FEED el-Castro

#1 Naj i naj u 2006.

Post by Abu FEED el-Castro »

Eh evo biva kraj godine, pa ono ko slazu se računi i obazire se na proteklu godinu. Eto u tom duhu da i mi sa sa-xa damo svoj doprinos tom trendu. Deder da izdnjedrimo naj pozitivnog i naj negativnog tipa u drzavi u protekloj godini.
Naravno za ovog drugog (zloću) ima auuuuuuu mali milion kanidata, što naravno otežava izbor no nameće usku borbu za izbor prvaka.

Najbolju ličnost već vidim će biti veoma teško i predložit, no tim bolje.

Naravno u obzir za obje kategorije ulaze sve ličnosti iz bilo koje sfere zivota (samo nemojte zivi bili stavljat Hamdu Rakovčića, jednostavno zato sto za njega niko nije čuo :D)..

Eh eto deder...
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

Meni su najbolji inovatori koji su opet osvojili nagrade, onda Jasmila Ž...

Što se tiče najgorih, svi političari u BiH i fudbalski-nogometni savez....

Vrijeme je da se krene !!!
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

Post by PipiDugaDevetka »

Jasmila Žbanić i evrovizijski tele-glasači iz Monaka su me najviše obradovali 2006. godine.

Žohara 2006. g. bih udijelio Blažu Sliškoviću ne zbog loših rezultata, nego zbog toga što je progovorio engleskim jezikom. Vužgi ga Blaž!
plimpi

Post by plimpi »

teško. možda - gospodin član tročlanog predsjedništva (Komšić, da se ko sluuuučajno ne zabuni) :D

a negativna-- revizori sram ih bilo :-) jučer sam morala kupiti kartu!
Patron of Formello

Post by Patron of Formello »

Za najpozitvnija i najbolja ličnost u 2006 je po meni Željko Komšić.
Predstavlja pravo osvježenje na sumornoj BH političkoj sceni. :)

Za najgoru pojavu bio izabrao našeg lepog.Image
Osobu koja je prodajom magle uspjela postići za svoj kvalitet nemoguć uspjeh. :oops:
Larry3

Post by Larry3 »

Ja sam najjaca pojava godine
spongebob

Post by spongebob »

Jasmila i medo su definitivno the best of ne samo Bosne nego i cijele Evrope. "Grabawitshcka" je barem po meni remek djelo evropske kinematografije i na to kao jako mala evropska kultura mozemo bit jebeno ponosni!
Zohara godine bih udijelio tandemu Silajdzic-Dodik.
Abu FEED el-Castro

Evo već kad otvorih temu da se i ja izjasnim, ja bi po principu TIME-a ovako: meni je negativna cijela drzava :sad: :roll: :( :o :shock:

A ko mi je kao nesto pozitivan, hmmm, pokusavam se sjetit ko me to u ovoj godini obradovao, unio mi tračak svjetla u tamni bosanskohercegovački vilajetni zivot.... hmmm, fakat ne gumo da se sjetim...

Da ne lupam bezze i ne davim
Kad - I AKO - se sjetim, dopisem :(
Abu FEED el-Castro

Nemojte me pogresno shvatiti no malo mi vise otrcani ti poput Danisa, Jasmile, ti neki previse "mega" likovi. Mislim sve je to ok, i nije da to ne utiče i na nas, no dosta indirektno i nekako mi je previse predvidljivo za očekivati ovdje. No da li postoji neka ličnost, mozda mala, veoma mala, ali zbog koje mi je jedan momenat ostao osvijetljen... da imam primjer svakako bi mi bilo drago da stavim, no nazalost nemam, jos... :-?
Post Reply