Etxeberria je gađao sa porodilištastochar wrote:posto ste nabrojali neke od mojih favorita, ja moram biti malo kvisling pa pohvaliti gol koji nam je 2002. zabio Joseba Etxeberria sa je'no 300 metara... nije patriotski, ali ja (osim nabrojanih nasih) nisam vidio bolji gol u kvalifikacijama...
Naj-gol u svetome dresu
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- zecko_kupuz
#26 Re: Naj-gol u svetome dresu
- phillie
#27 Re: Naj-gol u svetome dresu
Ovo je k'o da pitas mater koje joj je dijete najmilije. Nijedan nisam dao, al svaki sam prozivio i znojio se dok lopta nije presla gol-liniju, pa bi onda adrenalin preuzeo stvar a kao rezultat bili su uplaseni pogledi onih koji su bili oko mene 
Slovencima kad su u gostima Bolic i Kodro zabili, Dancima kao gosti Barbarez i Baljic, Spancima Bolic i Misimovic (kad je uvaljo Kasiljasa na Mestalji), Turcima Dzeko 2x i Salihovic, Belgiji Bajramovic 2x u gostima, Norvezanima Misimovic. Sve dragulj do dragulja....
Od golova koje smo mi primili, cijenim samo onaj Spanski za 1:2 na Kosevu (Exteberria), ostalo sve i jedan bezze
Slovencima kad su u gostima Bolic i Kodro zabili, Dancima kao gosti Barbarez i Baljic, Spancima Bolic i Misimovic (kad je uvaljo Kasiljasa na Mestalji), Turcima Dzeko 2x i Salihovic, Belgiji Bajramovic 2x u gostima, Norvezanima Misimovic. Sve dragulj do dragulja....
Od golova koje smo mi primili, cijenim samo onaj Spanski za 1:2 na Kosevu (Exteberria), ostalo sve i jedan bezze
- zalizani
#28 Re: Naj-gol u svetome dresu
Znači dvije različite akcije koje sam upamtio:shaqqa wrote:Na koji gol misliš? Ono kad je Bolić potkopao loptu preko Casillasa? Nije tu Bešlija nikoga pretrčavao već je koliko se sjećam presjekao loptu negdje na sredini terena, malo je povukao i gurnuo je Boliću u prostor a majstor to završio kako treba? Nemam namjeru da nešto omalovažam Bešliju ali ako misliš na tu tekmu onda si pogrešno opisao gol...zalizani wrote:Mene kod tog gola Baljića najviše fascinira perfektan centaršut Bešlije. Nešto poput Beckhamovih ubacivanja dok je bio u top formi. I još jedna napomena kad je Bešlija pretrčao kompletnu desnu stranu protiv Španije u Zenici(,) te njegova asistencija Boliću na istoj utakmici.

- rado_vidjen
#29 Re: Naj-gol u svetome dresu
Ne mogu se odluciti....izmedju Owenovog Argentini 98e i Gazzinog Skotima 96e.
-
Adi_vp
#30 Re: Naj-gol u svetome dresu
Ma Polov je perverzija realno